5 Temmuz 2010 Pazartesi

Gönüllerin Şampiyonu Maradona !


Dünya Kupasına çeyrek finalde Almanya karşısında aldığı 4-0'lık mağlubiyetle dönen Arjantin milli takımı ülkesinde şampiyon gibi karşılandı. Ama o sevinç gösterileri , alkışlamalar vs. takımın başarısından değildi elbette.  O alkışların sahibi, o gösterilere layık olan kişi tabikide ülke futbolunun en önemli ismi Armando Diego Maradona'ydı.

15.000'e yakın taraftar Ezeize Havaalanı'na üzerinde ''Diego, Diego'' yazılı pankartlarla geldiler.Birçok taraftar, Maradona'dan memnun olduğunu ve takımın başındaki görevine devam etmesi gerektiğini söyledi.

Maradona, kupadaki başarısızlığın ardından görevde kalıp kalmayacağının henüz belli olmadığını belirtmişti.Ancak bugün Maradona 'nın düzenlediği basın toplantısında ayrılık sinyalleri verdi.Cronica'ya açıklamalarda bulunan efsane isim, "Benim sürem doldu, buraya kadarmış. Elimden geleni yaptığıma inanıyorum" dedi.

Evet ülkesi adına futbolculuk tarihinde elinden geleni yaptı ama teknik diretkör olarak iyi bir başarı elde edemedi. Ancak o ne yaparsa yapsın, başarılı olamasada dahi sadece Maradona olduğu için seviliyor.Çünkü onu sevmeyen futbolu da sevemez.

0 yorum:

Yorum Gönder