8 Mart 2011 Salı

UK Leagues Predictions, Betting, Reviews |March 08 , 2011|


Milwall - QPR


Pick: 2.5 Goals Under
Odds: 1.60
Stake: 8/10


Geçen hafta Watford deplasmanından da puansız dönen Milwall'ın Play-Off şansı oldukça azaldı. Son 5 haftada 3 puan sevinci yaşamayan Milwall hızlı bir düşüş yaşadı ve 13. sıraya kadar geriledi. Son iki maçında hücumda sıkıntılar yaşadılar. Rakibi QPR bu ligin en iyi savunma yapan takımı. Oynadıkları son 10 maçın 7 sinde kalesini gole kapattı konuk ekip QPR. Geride kalan 35 hafta itibariyle kalesinde en az gol gören ekipler. Milwall'da kolay gol yemiyor ancak hücumda QPR kadar üretken olamadıkları için istedikleri sonuçları alamıyorlar.

İki takımın aralarında oynadıkları maçların kısır geçmesi dikkat çekiyor. İki ekip arasında Championship'te oynanan son 5 maçın tamamı 2.5 gol altı biterken , bu maçlarda sadece 5 gol atıldı.

Geçen hafta oyuna 86. dakikada giren Ishmael Miller'in 88. dakikada attıgı golle Leicester'i eli boş gönderen QPR , ikinci sırada yer alan rakibi Swansea ile arasındaki puan farkını 8 e çıkardı ve hayli rahatladı. Zaten sezon başından beri gösterdikleri performansla Premier Lig'i en çok hak eden takım olduklarından şüphe yok. Bu ligi muhtemelen lider olarak bitirecekler. Milwall'ın ise play-off şansı azaldı ancak son haftaya kadar zorlayacaklarıdır üst sıraları. QPR deplasmanda en az gol yiyen takım durumunda oldugundan Milwall'ın son iki haftadaki görüntüsü ile QPR savunmasını geçmesi zor görünüyor. Ama QPR takımının da işi kolay olmayacak. Kalesinde kolay gol görmeyen bir rakibi karşı oynayacaklar ve konum itibari ile rahat oldukllarından beraberlik onlar için yeterli bir sonuç olacatır. Düşük tempoda kısır geçmesini beklediğim bir mücadele.

Ev sahibi ekipte QPR' takımından kiralanan Martin Rowlands , iki ekip arasındaki anlaşmadan dolayı bu maçta görev alamayacak. Konuk ekipte ise savunmadan Fitz Hall'ın durumu belirsiz, hücumcu Tommy Smith ise sakatlıgını atlattı ve maç kadrosuna alındı.


Preston - Leeds United

Pick: 2.5 Goals Over
Odds: 1.70
Stake: 8/10


Ligin dibine demir atan Preston son 5 haftada sadece bir kez mağlup oldu ancak takımda 3 puan hasreti devam ediyor. Ligde 13 haftadır kazanamıyorlar. Geçen hafta zorlu Norwich deplasmanında oyuna 58. dakikada giren Chris Brown'un 60. dakikada attıgı gol ile öne geçmişlerdi ancak üstünlükleri sadece 2 dakika sürdü ve Holt'un golü maçın skorunu ilan etti.

Norwich deplasmanında alınan 1 puan tabiki iyi bir sonuç. Zaten Preston son haftalarda kazanamasa bile sahada kazanmak için elinden geleni yapıyor. Ancak savunmaları çok kötü oldugundan üstünlük kurmakta zorlanıyorlar.

Konuk ekip Leeds United, 3-0 lık Swansea hezimetinden sonra Doncaster'a patladı ve rakibini 5-2 mağlup ederek yoluna devam etti. Üzerinde yer alan 4 ekibinde puan kaybettiği haftada çok önemli bir 3 puan aldılar ve hatalarını telafi ettiler. Bu maçtada rakibine göre tek dezavantajları deplasmanda olmaları bana göre. Kazanacak güce fazlası ile sahipler ancak Preston'nun son haftalardaki kazanma azmini göz önüne aldıgımızda 2.5 gol üzeri daha mantıklı bir seçim olarak geliyor bana.

İki ekip arasında sezonun ilk yarısında oynanan macı Preston takımının 4-1 geriden gelip 6-4 kazandıgınıda belirteyim. Ayrıca iki ekip arasında ligde oynanan son 3 maçta tam 18 gol atıldı ( Maç başına 6 gol ). Ev sahibi ekipte savunmadan Morgan,, Gray ve Cort, orta alandan Nickholson ve hücumcu Ellington'nun durumları belirsiz. Konuk ekipte önemli bir eksik bulunmuyor.


Swansea - Watford


Pick: Swansea to Win
Odds: 1.68
Stake: 7/10


Leeds karşısında 3-0 kazanarak çok önemli bir 3 puan alan Swansea, geçen hafta düşme hattında yer alan Scunthorpe'a hiç beklenmedik bir şekilde mağlup olunca çok önemli bir fırsatı tepti. Altında yer alan ekiplerden Nottingham ve Cardiff haftayı puansız kapatırken , Norwich ise 1 puanla yetinmişti. Vasat rakibi karşısında kazanmış olsalardı çok önemli bir avantaj yakalamış olacaklardı. Bu hafta kazanarak ikinci bir hata yapmak istemiyorlar.

Konuk ekip Watford, geçen hafta Milwall'ı tek golle geçti ve 8 hafta aradan sonra galibiyetle tanışarak Play-Off için tekrar umutlandı. Ancak kazanmalarına rağmen oynadıkları futbolla 3 puanı hak ettiklerini düşünmüyorum hücumda daha aktif olan takım , daha net fırsatlar kaçıran takım Milwall'dı. Bu kez çok zorlu bir deplasmana konuk olacak olan Watford'un şansı az görünüyor.

Swansea iç sahada en iyi performans gösteren takımlardan birisi. Evinde son 6 maçta 5 galibiyet alan Swansea, 17 iç saha maçında kalesinde gördüğü 6 gol ile en az gol yiyen takım konumunda. Watford ise deplasmanda 4 haftadır kazanamıyor ve geçen hafta Milwall'ı mağlup etmelerine rağmen umut vermediler. Sezonun ilk yarısında rakibini deplasmanda 3-2 mağlup eden Swansea, bu maçtada 3 puana yakın olan taraf.

Ev sahibi ekipte uzun süredir sakat olan Andrea Orlandi ve Garry Monk iyileşti ancak hazır durumda olmadıkları için bu maçta görev almaları beklenmiyor. Konuk Watford'da ise kaptan Eustace'in cezası sona erdi ve bu maçta oynayacak. Savunmadan Lloyd Doyley'in ise sakatlıgı devam ediyor.

 
Accarington Stanley - Stockport

Pick: Accarington to Win | 2.5 Goals Over
Odds: 1.65 | 1.70
Stake: 7/10 | 7/10


Accarington Stanley'in 3 maçlık galibiyet serisi geçen hafta Lincoln deplasmanından 1 puanla dönünce son buldu. Son 4 haftada topladıkları 10 puan ile Play-Off için iddaalı olduklarını bir kez daha gösterdiler. Önünde yer alan rakiplerin hepsinden en az 2 maç eksiği oldugunu göz önüne alırsak hızlı bir biçimde üst sıralara tırmanmaları mumkun gorunuyor cunku rakipleriyle aralarındaki puan farkı birbirine çok yakın. İki eksik maçını kazandıkları takdirde 7. sıraya kadar yükselmeleri mümkün görünüyor.

Son haftalarda çok güçlü rakipler karşısında iyi sonuçlar aldılar ve bu performanslarını sürdürürlerse Play-Off oynayabilecek kapasitede bir ekip olduklarını düşünüyorum. Takımda Rory Boulding'in cezası devam ediyor. Burnley'den kiralanan Kevin Long ise sakatlıgını atlattı ve maç kadrosuna alındı.

Konuk Stockport geçen hafta Oxford'u 1-0 geriden gelip son dakika golü ile 2-1 mağlup ettti ve ligde kalma umutlarını arttırdı. Ancak yine savunma olarak kötü bir görüntü çizdiler. Bu zamandan sonra savunma problemınıde cozebılcekerlını sanmıyorum taktık degısıklıgı olsa bıle.

Özellikle içinde bulundukları durum nedeni ile deplasmanda oynadıkları maçlarda da kazanmak için mücadele veriyorlar ancak beceriksiz oluşları ve geride çok açık vermeleri kötü sonuçlar doguruyor onlar için. Son 6 deplasman maçından puansız ayrıldılar.

Konuk ekipte savunmadan Mansour Assoumani ve Greg Tansel'in durumları belirsiz. Maç öncesi BBC Radyo kanalına açıklamalarda bulunan Stockport manajeri Peter Ward, Accarington takımının çok iyi bir ekip oldugunu ve evinde her zaman iyi oynadıgını ancak bu maç için hazır durumda olduklarını ve elinden gelenin en iyisini yapacaklarını söyledi. Ancak iki takımın durumunu göz önüne aldıgımızda Accarington'nun galibiyete daha yakın oldugu bir gerçek. Stockport'un bu hırsı sadece golleri beraberinde getirecek ve maçı 2.5 gol üzerine taşıyacaktır.

Tranmere - Bristol Rovers

Pick: Tranmere to Win
Odds: 1.86
Stake: 8/10


Bristol Rovers takımında dün yapılan toplantı sonucunda Dave Penney görevinden alındı ve yerine Stuart Campbell getirildi. Penney görev aldıgı yaklasık 2 ay sürede hiçbir katkı gösteremedi. Ayrıca oyuncularla Dave Penney arasında bir gerginlik söz konusu oldugu ve onun yerine daha çok sevilen kaptan Stuart Campbell'ın getirildiğini okudum yabancı kaynaklı sitelerde. Ancak Stuart Campbell'ın da Bristol'u bu durumdan kurtarabileceğini sanmıyorum. Tabiki bu değişikliğin 1 günde çok fark yaratacagınıda sanmıyorum.

Geçen hafta evinde Dagenham'a da mağlup olan Bristol takımı ligde son 9 maçında 8 mağlubiyet aldı ve son sıradaki Plymouth'un bir sıra üzerinde yer alıyor. Ancak Plymouth'dan -10 puan düşürüldüğünü göz önüne alırsak Bristol'un bu sezon en kötü performans gösteren takım oldugunu soyleyebiliriz. Sadece puan durumuna bakarak söylemıyorum bunu tabiki, oynanan futbollda oldukça vasat.

Ligin en çok gol yiyen takımı olduklarını gibi aynı zamanda en az gol atan ekipler arasında yer alıyorlar ve -32 lik averajı takımın durumunu özetliyor. Ayrıca Bristol takımı deplasmanda 12 maçtır kazanamıyor. Son deplasman galibiyetini 2 Ekim 2011 tarihinde Huddersfield deplasmanında almışlardı. Son 7 deplasman maçından ise puansız ayrıldılar.

Ayrıca savumanın önemli ismi Coles sakat, En golcü isim Hoskins'in durumu ise belirsiz.

Ev sahibi Tranmere son iki maçında Exeter ve Charlton deplasmanlarından puanla döndü ve umut verici bir görüntü çizdi. Ligde 5 haftadır kazanamıyorlar ancak rakibine göre daha iyi durumdalar ve kalite olarakta daha üstünler. Ev sahibi olma avantajınıda göz önüne aldıgımızda , karışık durumda bulunan Bristol karşısında Tranmere galibiyete daha yakın görünüyor. Sezonun ilk yarısısnda da Tranmere rakibini deplasmanda 1-0 lık skorla mağlup etmişti. 

6 Mart 2011 Pazar

Italy Serie A Predictions, Betting, Reviews |March 06, 2011|


Fiorentina - Catania

Pick: Fiorentina to Win
Odds: 1.77
Stake: 7/10


Fiorentina geçen hafta Bari deplasmanında 3 puana çok yaklaşmıştı ancak oyuna sonradan giren Ghezzal'ın son dakikalarda attığı gole engel olamadılar ve 1 puana razı oldular. Zaten bu sezon dış sahada vasat bir performans ortaya koyarak sadece 1 kez kazanabildiler.

Artemio Franchi 'de ise son9 maçta sadece 1 kez mağlup oldular. Bu sezon daha çok iç sahada topladıgı puanlar neticesinde ayakta durduklarını söylememiz mümkün. Fiorentina suan için rahat bir konumda yer alıyor ancak 3 maçtır kazanamıyorlar ve bu performansını devam ettirirlerse ligin son haftalarına doğru sıkıntı yaşayabilirler. Bu nedenle Catania karşısında evinde kazanarak biraz daha rahatlamak istiyorlar. Takımda orta alandan D'Agostino, savunmadan Kroldrup ve kaleci Frey sakat.

Catania takımı tam bir iç saha ekibi. Ligde topladıkları 29 puanın 25'ini iç saha maçlarından çıkardılar. Bu sezon deplasmanda henüz galibiyetleri yok ve sadece 7 gol atabildiler 13 dış saha maçında. Bu deplasmanda da oynadıkları son 3 maçı kaybetmişlerdi.

Konuk ekipte sakatlıkları bulunan Blazej Augustyn, Biagianti, Bellusci, Capuano, Martinho ve Francesco Sciacca görev alamayacak. Bu kadar eksikler Artemio Franchi'den puan alabileceklerini sanmıyorum. Fiorentina kazanarak ligdeki konumunu sağlama alır.

Fiorentina : Boruc, Comotto, Gamberini, Natali, Pasqual, Behrami, Donadel, Montolivo, Santana, Gilardino, Mutu

Catania :
Andujar, Alvarez, Silvestre, Spolli, Marchese, Schelotto, Carboni, Lodi, Ricchiuti, Bergessio, Maxi Lopez



Napoli - Brescia

Pick: Napoli to Win (-1)
Odds: 2.00
Stake: 7/10


Napoli takımı geçen hafta Milan'a 3-0 gibi farklı bir skorla mağlup oldu ve ligde İnter'in de gerisine düştü. Milan'da Juventus takımını mağlup edince aradaki puan farkı 9 a yükseldi. Bu farkı kapatmak için Napoli'nin mutlak kazanmasını gerekiyor özellikle Brescia gibi zayıf rakipler karşısında.

Zaten iç sahada çok etkili bir takım olan Napoli çok iyi sonuçlar alıyor. Son 9 iç saha maçında 8 galibiyet 1 beraberlik alarak müthiş bir performans ortaya koydular ve evinde en az gol yiyen ekip durumundalar.

İleride Lavezzi , Cavani , Hamsik , Mascara gibi çok etkili bir hücum hattına sahipler. Lavezzi cezalı olsada onun yoklugunu bu maçta aramayacaklarını düşünüyorum. Lavezzi'nin yanı sıra savunmadan Grava sakat.

Brescia takımının ise çok zayıf bir savunması var. Savunmadaki isimlerden Francesco Bega 36 yaşında ve 19 maçta 6 sarı kart var bu sezon. Jonathan Zebina 32 yaşında ve 19 maçta 7 sarı kart var. Çok sert bir savunma anlayışı olduklarını söyleyebiliriz ve rakip takımdaki ileri uç kısımda yer alan Mascara, Hamsik, Cavani gibi etkili isimler karşsıında çok ağır kalacaklar ve çok sorun yaşayacaklardır. Özellikle hızlı isimler karşısında Bega ve Zebina çaresiz kalacaktır.

Brescia bu sezon dış sahada 13 maçta sadece 6 puan alabildi ve sadece 7 gol atabildi. Napoli gibi evinde zor gol yiyen bir takım karşısında üretkenlik sorunuda yaşayacaklardır. Napoli'nin bu maçta saydıgım sebeplerden dolayı farklı galip gelmesini bekliyorum. Konuk ekipte savunmadan Dallamano, Garics ve orta alandan Ekdal sakatlıklarından dolayı görev alamayacak.

Napoli : De Sanctis, Campagnaro, Cannavaro, Aronica, Maggio, Pazienza, Gargano, Dossena, Mascara, Hamsik, Cavani

Brescia : Arcari, Zebina, Bega, Zoboli, Zambelli, Kone, Vass, Hetemaj, Berardi, Diamanti, Caracciolo


Udinese - Bari

Pick: First Half to Win Udinese | Udinese to Win (-1) | 2.5 Goals Over
Odds: 1.62 | 1.73 | 1.70
Stake: 7/10 | 8/10 | 7/10


Alternative Pick

Alexis Sanchez to score @ 2.88
Antonio Di Natale to score @ 1.80


Serie A'da günün maçları arasında sonucunu tahmin etmesi kolay olan maçlardan birisi. Ancak tabiki futbol süprizlerle dolu bir oyun ancak bu maçta süpriz değil mucize aramak gerek Bari'nin bu deplasmandan puanla dönmesi için.

Udinese bilindiği gibi geçen hafta Palermo'yu Sanchez (4) ve Di Natale (3)'nin golleriyle 7-0 mağlup etmişti. Herkes bu maçın ortada geçmesini bekliyordu ancak Sanchezle Di Natale ikilisini durduramadı Palermo ve ezici bir mağlubiyet aldı. Udinese ise 4 maçlık bir galibiyet serisi yakalamış oldu deplasmanda. Ligde 10 maçtır kaybetmeyen Udinese, 5. sıraya kadar yükseldi ve çıtayı yükselterek Şampiyonlar ligine katılma yarışı içine girdi. Dış sahada sonuçlar alan Udinese, evinde de çok etkili bir takım. Son 10 iç saha maçında 7 galibiyet 3 beraberlik alarak gayet başarılı bir performans ortaya koydular.

Ligde 9 haftadır kazanamayan ve bu dönemde sadece 2 puan alabilen son sıradaki Bari'nin ligde kalması mucize olur artık. Seri galibiyetler almaları gerekiyor ligde kalabilmek için ancak mevcut kadro ve performanslarına baktıgımızda bu mumkun görünmüyor.

Bir sıra önünde yer alan Brescia takımıyla bile aralarında 8 puanlık bir fark bulunuyor ve Bari takımı dış sahada çok vasat bir performans gösteriyor. 13 deplasman maçında sadece 1 kez kazanabilen konuk ekip 2 beraberlik ve 10 mağlubiyet alarak yalnızca 6 puan toplayabildi.

Buradaki hedefleri puan almak değil fazla gol yememek olmalı ancak Di Natale ve Sanchez ikilisi karşısında şansları yok. Udinese maçı ilk yarıdan koparır ve farka gider. Bahis sitelerinde oynayanlar ise oran yükseltmek için Di Natale ve Sanchez gol atar bahislerini değerlendirebilir. Ev sahibi ekipte önemli bir eksik yokken , konuk Bari'de orta alandan Masiello, hücumcular Barreto , Castillo ve Kutuzov ile savunmadan Raggi sakatlıklarından dolayı gorev alamayacaklar.

Udinese : Handanovic, Benatia, Zapata, Domizzi, Isla, Pinzi, Inler, Asamoah, Armero, Di Natale, Sanchez

Bari : Gillet, A. Masiello, Glik, Belmonte, Parisi, Donati, Codrea, Gazzi, Huseklepp, Ghezzal, Okaka


Chievo - Parma

Pick: Chievo to Win or Draw
Odds: 2.34 & 2.90
Stake: 10/10


Chievo takımı son haftalarda çok zorlu bir fikstürden geçiyor. Son 5 haftada Napoli, Lazio, Milan gibi güçlü ekiplerle karşılaşmışlardı. Geçen hafta ise Cesena takımına konuk oldular ve son dakikada gelen penaltı golü ile sahadan puansız ayrıldılar.

Arda arda alınan 3 yenilgi takımı düşme hattına yakınlaştırdı. Parma karşısında kazanarak kötü gidişlerine son vermek ve biraz olsun nefes almak istiyorlar. İç sahada 9 maç aradan sonra Milan'a kaybetmişlerdi. Evinde zor kaybeden bir takım olduklarını söyleyebiliriz. Takımda orta alandan Fernandes dışında eksik yok.

Parma takımı geçen hafta Roma deplasmanında 2-0 geri düşmesine rağmen ikinci yarıda Amauri'nin golleri ile çok önemli bir puan aldı. Ancak ligde 6 haftadır kazanamıyorlar. Özellikle deplasmanda oynadıkları maçlarda vasat bir performans sergilediler bu sezon. 13 deplasman maçında yanlızca 9 puan alabildiler.

Bu maç öncesi takımda ciddi eksikler söz konusu. Savunmadan Paci cezalı ve takımın en golcü ismi Crespo sakat. Giovinco'nun durumu ise belirsiz. Bu maçta rakibinin eksiklerinden de yararlanarak Chievo'nun kazanmasını bekliyorum. İç sahadaki etkili futbolunu yansıtırlarsa 3 puan almaları normal sonuç olur. 1&0 Açık oynamak çok mantıklı ve sağlam bir tercih olacaktır.

Chievo : Sorrentino, Sardo, Mandelli, Cesar, Mantovani, Guana, Rigoni, Constant, Bogliacino, Pellissier, Thereau

Parma : Mirante, Zaccardo, Paletta, Lucarelli, Valiani, Morrone, Dzemaili, Modesto, Candreva, Palladino, Amauri

German Bundesliga Predictions, Betting, Reviews |March 06, 2011|


Hamburg - Mainz 05

Pick: Hamburg to Win
Odds: 1.81
Stake: 7 /10


Hamburg , önümüzdeki sezon Avrupa kupalarına yer alma mücadelesi veren ekiplerden birisi. Geçen hafta Kaiserlaurten deplasmanından puanla dönen Hamburg için hedefleri doğrultusunda bu maç büyük önem taşıyor.

Formda Nurnberg'ın dün St. Pauli takımını 5-0 gibi farklı bir skorla mağlup etmesinden sonra ligde 7. sıraya gerileyen Hamburg, bu maçı kazanırsa hem yeniden Nurnberg'in önüne geçecek hemde 5. sırada yer alan rakibi Mainz ile puanlarını eşitleyecek. Aksi bir sonuç geride kalan haftalarda işlerini zora sokabilir. Takımda önemli bir eksik bulunmuyor.

Bu sezon beklentilerin üzerinde bir performans ortaya koyan Mainz 05 ise geçen hafta Hoffenheim deplasmanından da 3 puanla dönmesini bildi ve 5. sıradaki yerini korudu. Bu hafta Bayern Munıh'ın Hannover'e maglup olması ile 4. sıraya yükselme şansı yakaladılar ancak bu maçtaki rakipleri oldukça güçlü. Ayrıca takımda çok önemli eksikler söz konusu. Takımın başarında önemli pay sahibi olan forvet oyuncusu Adam Szalai ve bu sezon 8 gole imza atan bir diğer forvet Allagui sakat. Uzun süredir sakat olan Miroslav Karhan'da yok.

Bu eksikler neticesinde Maınz'ın bu deplasmanda işinin zor oldugunu düşünüyorum. Sezonun ilk yarısında rakibini mağlup eden Hamburg, bu maçtada galibiyete yakın olan taraf.

Hamburg: Rost - Demel, Kacar, Mathijsen, Aogo - Westermann, Zé Roberto - Pitroipa, Jansen - Guerrero, Petric
Teknik Direktör : Veh

Mainz 05 : H. Müller - Bungert, Kirchhoff, Noveski, Fuchs - Polanski, Fathi, Soto - Ivanschitz - Sliskovic, Schürrle
Teknik Direktör : Tuchel



 Freiburg - Werder Bremen

Pick: 2.5 Goals Over
Odds: 1.77
Stake: 8/10


Freiburg takımı son iki dış saha maçını gol atamadan kaybetti ancak iç sahada aldıgı başarılı sonuçlarla Avrupa Kupalarına katılma şansını sürdürüyor. Hamburg, Schalke, Stutgart, Werder Bremen , Wolfsburg gibi takımların beklentilerin altın bir performans ortaya koyması onları Avrupa kupaları için umutlandırıyor.

Normalde mevcut kadro ile şuanki konumları bile bana gore gayet iyi. Tabiki takımın suankı konumunda Cisse'nin payını vermek lazım. Attığı 16 golle takımına çok kritik puanlar kazandıran Cisse, gol krallıgında da Mario Gomez'in ardında 2. sırada yer alıyor. Evsahibi ekipte orta alandan Mujdza cezalı, Schuster ise sakat.

Konuk Werder Bremen için çok konuşmaya gerek yok. Sezon başından beri takımın hali ortada. 4-0 lık Hamburg yenilgisinden sonra geçen haftada Bayer Leverkusen karşısında 2-0 mağlup duruma düşmüşlerdi ancak son 8 dakikada attıkları iki gol ile sahadan 1 puanla ayrılmayı başardılar. Yine de umut verici bir performans koyamadılar ortaya.

Bu savunma ile gol yemeden 90 dakika tamamlamaları çok zor görünüyor. Bu sebeple ileri uç elemanları geride kalan kritik haftalarda çok iş düşüyor. Yediğinden fazlasını atması gerek Werder Bremen'in. Bu maçta Cisse karşısında çok zor durumda kalacaklarını düşünüyorum.

Ligde 6 haftadır kazanamayan ve düşme hattında yer alan Werder Bremen sezonun ilk yarısın rakibini 2-1 yenmişti ancak bu sefer işleri zor görünüyor. Zaten dış sahada bu sezon çok vasat bir performans ortaya koydular . 12 deplasman maçında sadece 1 galibiyet alabildiler ve toplam 7 puan çıkarabildiler. Attıkları 9 gole karşı kalesinde gördükleri 31 gol durumun ne kadar vahim oldugunu gösteriyor.

Ayrıca bu maçta orta sahanın önemli isimlerinden Fritz ve Hunt görev alamayacak. Bu isimlerin dısında uzun süredir sakat olan Jansen ve Lopes'de yok. Açıkçası ev sahibi bu maçta galibiyete yakın taraf ancak Werder Bremen'nin galibiyete daha çok ihtiyacı olması nedeniyle bu maçta çok gol izleyeceğimizi düşünüyorum. İki ekiptende gol beklediğim maçta tercihim 2.5 gol üzerinden yana. İki ekip arasında ligde oynanan son 4 maçta 18 gol atıldıgını bir istatistik olarak bildiriyim.

Freiburg : Baumann - Toprak, Barth, Butscher, Bastians - Makiadi - Nicu, Flum, Putsila, Abdessadki - Cissé
Teknik Direktör : Dutt

Werder Bremen : Wiese - Pasanen, Mertesacker, Prödl, Silvestre - Frings - Bargfrede, Borowski - Trinks - Pizarro, Wagner
Teknik Direktör : Schaaf