20 Nisan 2011 Çarşamba

English Premier League Predictions, Betting, Reviews |April 20, 2011|



Tottenham - Arsenal

Pick:
2.5 Goals Over
Odds: 1.74
Stake: 7/10

Kuzey Londra'nın düşman kardeşleri, Arsenal ile Tottenham karşı karşıya geliyor. 2004 yılından beri şampiyon olamayan ve zirveyi kovalayan Arsenal'in de, gözünü 4. sıraya dikerek Şampiyonlar Ligi'ni hedefleyen Tottenham'ın da puan kaybına tahammülü yok.

Geçen hafta Şampiyonlar Liginde Real Madrid'e elenerek Avrupa kupalarına havlu atan ve tamamen lige dönen Tottenham'ın önünde zorlu bir fikstür var. Ligde Manchester City'i geride bırakarak Şampiyonlar ligine katılma hesapları yapan Londra ekibi, Arsenal'in dışında Liverpool, Manchester City, Chelsea gibi güçlü ekiplerle de karşılaşacak. Bu zorlu fikstüre Arsenal karşısında kazanarak moralli girmek istiyorlar. Tottenham ,White Hart Lane'de son 26 lig maçında sadece Wigan'a kaybetti. Geçen sezon bu sahada rakibini 2-1 mağlup etmişlerdi. Bu maç Tottenham kadar Defoe içinde büyük önem taşıyor. Premier ligde 99 golü bulunan Defoe, Arsenal' e atacağı gol ile 100 ler kulübüne girmek istiyor.

Arsenal takımı 2011 yılında ligde oynadığı 5 deplasman maçında da yenilgi yüzü görmedi. Sezonun ilk yarısında 3-2 mağlup oldugu rakibinden rovansı almak istiyorlar. Arsenal'de Bartley, Fabianski, Mannone ve Vermaelen sakat. Tottenham'da ise Kranjcar ve Pienaar'ın durumları belirsiz. Hutton , Palacios ve Ledley King sakat.

Tahmine gelirsek; İki ekibinde ligde hedefi bulunuyor ve hedefleri doğrultusunda risk alacaklardır. Çünkü 1 puan iki ekibide tatmin etmeyecektir. Kuzey Londra derbisinde son maçlar bol gollü geçti. İki ekip arasında oynanan son 6 karşılaşmada tam 24 gol atıldı. Bu maçtada karşılıklı goller gelecektir.

Italian Cup Semi Final Predictions, Betting, Reviews |April 20, 2011|



Milan - Palermo

Pick: Milan to Win | 2.5 Goals Over
Odds: 1.55 | 1.74
Stake: 8/10 | 7/10

Milan, Şampiyonlar Liginde Tottenham'a elenerek Avrupa kupalarına veda etti ancak ligde ve kupada iddasını sürdürüyor. Ligde son 3 maçını kazanarak aradaki puan farkını 6'ya kadar yükselttiler ve son haftalara avantajlı bir şekilde girecekler.

Palermo takımı 7-0 lık Udinese mağlubiyetinden sonra ciddi bir düşüş yaşamıştı. Geçen hafta ligde Roma deplasmanında aldıkları galibiyetle moral kazandılar. Son 4 deplasman maçını gol atamadan kaybetmişlerdi ve bu kötü performansınada son vermiş oldular. Ligde Avrupa kupalarına katılma şansını zora soktukları için kupa onlar için daha büyük önem taşıyor.

Milan'da cezası biten İbrahimovic kadroda. Abbiati, Ambrosini, Bonera, Inzaghi, Jankulovski, Nesta, Pato. Zambrotta, Yepes ve Van Bommel ise takımdaki yerini alamayacak isimler. Tahmine gelirsek ; Milan'ın İbrahimovic'inde dönüşü ile San Siro'da kazanacağını düşünüyorum. Diğer bir tercihim ise Palermo'nun da etkili gol silahlarına sahip olmasından ötürü 2.5 gol üzeri.

Sweden Allsvenskan Predictions, Betting, Reviews |April 20, 2011|


Kalmar FF- Elfsborg

Pick: 2.5 Goals Over | TGS 4-6
Odds: 1.96 | 3.15
Stake: 7/10 | 6/10

2008-2009 sezonunu şampiyon olarak tamamladıktan sonraki iki sezonda da ilk 3 içinde kendine yer bulamadı Kalmar takımı. Bu sezon Avrupa Kupalarına katılma mücadelesi verecekler. Takımda 4 senesini geride bırakan Nanne Bergstrand ile yollarına devam ediyorlar.

Halmstads ve Mjallby gibi savunma ağırlıklı mücadele eden takımlar karşısında skor üretmekte sıkıntı yaşadılar ancak bu kez karşılarından ofansif futbolu seven bir ekip var. Ayrıca konuk ekibin iki savunma oyuncusu Martin Anderson ve Jon Jönsson sakat. Bu isimlerin dışında Stefan İshizaki ile Johan Sjoberg'de sakatlıklarından dolayı forma giyemeyecek. Bu kritik eksiklerle Kalmar deplasmanında muhakkak sıkıntı yaşayacaklarını düşünüyorum. Daniel Mendes ve Ricardo Santos gibi çok etkili hücum silahlarına sahip olan Kalmar'ın evinde skor üretmekte zorlanmayacağını düşünüyorum.

Elfsborg'da Helsingborg deplasmanı dışında oynadığı iki maçtada skor üretmekte zorlanmadı. Hücumda David Elm gibi çok etkili bir silaha sahipler. Kalmar deplasmanında gol bulabileceklerini düşünüyorum. Zaten bu deplasmanı gol atmadan geçmiyorlar. İki ekip arasında bu sahada oynanan son 9 maçta da gol buldu Elfsborg. Ayrıca iki ekip arasındaki maçların gollü geçmeside dikkat çekiyor. İki ekip arasında oynanan son 10 maçın 9 unda iki takımda gol buldu. Son 4 maç ise TGS 4-6 aralığında bitti.

Bu maçta da iki ekibin golcüleri konuşur ve maçın 2.5 gol üstüne taşınır. Ev sahibi ekipte Tobias Eriksson, Daryl Smylie, Emin Nouri, Petter Wastå ve Alban Dragusha sakatlıkları nedeni ile forma giyemeyecekler.

Kalmar FF : Etrit Berisha - Mattias Johansson, Paulus Arajuuri, Tobias Carlsson, Stefan Larsson - Kristoffer Fagercrantz, Henrik Rydström, Erik Israelsson, Daniel Sobralense - Ricardo Santos, Daniel Mendes.

Elfsborg : Jesper Christiansen - Daniel Mobaeck, Andreas Augustsson, Anton Lans, Andreas Klarström - Daniel Nordmark, Anders Svensson - Lasse Nilsson, Martin Ericsson, Niklas Hult - David Elm.

Swiss Super League Predictions, Betting, Reviews |April 20, 2011|



Grasshoppers - St Gallen

Pick: Grasshoppers to Win | 2.5 Goals Over
Odds: 1.68 | 1.81
Stake: 8/10 | 7/10

Grasshoppers geçen hafta Basel deplasmanına konuk olmuş ve ilk yarıda 2-0 lık üstünlük yakalamasına rağmen ikinci yarıda bu üstünlüğünü koruyamamıştı. Buna rağmen şampiyonluk mücadelesi veren Basel karşısında gösterdikleri mücadeleyi takdire değer. Bu sezon Bellizona, Xamax ve St Gallen ile birlikte ligde kalma mücadelesi verdikleri için bu ekiplerle oynadıkları maçlar daha büyük önem taşıyor. Rakibi ile oynadıkları son 5 maçın tamamını kazandılar. İki ekip arasında bu sezon oynanan maçları Grasshoppers 4-1 , 2-0 ve 2-1 lik skorlarla kazanmıştı. St Gallen takımı son 4 haftada iyi savunma yaparak puanları topladı ancak hala düşme hattında yer alıyor. Hücumda büyük sıkıntı yaşıyorlar. Bu sıkıntı deplasman maçlarında daha belirgin bir şekilde görülüyor. Grasshoppers karşısında şanslarının oldugunu düşünmüyorum. St Gallen'in de ligde kalma mücadelesi verdiğini ve kazanmak zorunda oldugunu göz önüne alırsak 2.5 gol üzeride denenebilir.

Grasshoppers'da Cabanas ve Gajic sakatlıklarından dolayı forma giyemeyecekler.

St Gallen'de orta sahadan Imhof (23 Maç) ve Hücum oyuncusu Calabro (15 Maç/ 2 Gol) sakat. Savunmadan Goncalves (9 Maç) ve takımın birinci kalecisi Vailati'nin durumları belirsiz. Ancak as kaleci Vailatti olmasa bile St Gallen'in sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum. Takımın yedek kalecisi Daniel Lopar'da en az onun kadar yetenekli bir kaleci, ancak diğer eksikler muhakkak sıkıntı yaratacaktır.

Neuchatel Xamax - Basel

Pick: Basel to Win | Basel to Win (-1) | 2.5 Goals Over | TGS 4-6
Odds: 1.65 | 3.00 | 1.46 | 2.00
Stake: 9/10 | 7/10 | 8/10 | 7/10

Basel son iki maçında da 2-0 geri düşmesine rağmen müthiş mücadelesi ile beraberlik koparmayı başardı. Ancak son iki haftada yaşanan 4 puanlık kayıp Zurich'in zirveye ortak olmasına neden oldu. Artık puan kaybına tahammüleri yok. Neuchatel Xamax takımı ise ligde kalma mücadelesi veriyor. Evinde oynayacakları mücadelede onlarda puan peşinde. Ancak Xamax'ın rakibine şansı tutmuyor.

İki ekip arasında oynanan son 9 maçın 8 ini Basel kazanırken 1 maç berabere sonuçlandı. Neuchatel Xamax 'ın oldukça vasat bir kadrosu var. Takımın ideal 11'inin değeri Basel'in golcüsü Streller'e eşit durumda hemen hemen. Böylesine vasat bir kadro ile zirve yarışında bir kez daha darbe almak istemeyen Basel'e direnmeleri zor görünüyor.

Frei, Streller, Stocker gibi etkili oyuncuları ile sonuca gitmesini bilecektir Basel. İki ekip arasında bu sahada oynanan son 4 maçta 16 Gol atıldığını göz önüne alırsak 2.5 gol üzeri ve TGS 4-6 seçenekleri alternatif olarak değerlendirilebilir.

Copa Libertadores Predictions, Betting, Reviews |April 20, 2011|



Nacional - America

Pick:
2.5 Goals Over
Odds: 2.15
Stake: 6/10

Gecenin en zorlu müsabakalarından biri. Grupta yer alan 4 takımında henüz durumu belli değil. Nacional takımı ilk 3 maçında sadece 1 puan almasına rağmen son iki maçını kazanarak iddalı bir konuma geldi. Uruguay temsilcisi iç sahada oldukça etkili olan bir takım ve son maçında Brezilya Serie A'da geçen sezonu şampiyon olarak tamamlayan Fluminense takımını 2-0 mağlup etmişlerdi. İç saha avantajı ile America karşısında da kazanarak gruptan çıkmayı hedefliyorlar.

Bu sezon ligde 24 maçta 22 golü bulunan ve kupada oynadığı maçlarda 3 gol atan Santiago Garcia takımın en büyük kozu olacak. Dış sahada oynadığı 2 maçıda kaybeden ve kalesinde 6 gol gören America'nın onu durdurması oldukça zor olacak.

America takımı son lig maçında Tecos karşısında kazanarak bu zorlu maç öncesi moral depoladı ancak bu seferki rakipleri oldukça güçlü ve iç sahada çok başarılı sonuçlara imza atıyor. Vuoso , Reyna , Sanchez , Montenegro gibi etkili hücum silahları ile rakibini zorlayabileceklerini düşünüyorum.

Ortada bir maç, İki takımında kazanmak için mücadele edecek olmasından dolayı iddaanın verdiği üst oranını değerli buluyor ve denemeye değer olduğunu düşünüyorum.

Nacional Uruguai : Rodrigo M. Muñoz, Jadson Viera, Gabriel Marques, Gonzalo Godoy, Sebastian Coates, Sebastián J. Charquero, Tabaré Viudez, Santiago García, Bruno Fornaroli, Mauricio Pereyra, Facundo Piriz
Técnico: Juan R. Carrasco

America : Guillermo F. Ochoa, Aquivaldo Mosquera, Oscar Rojas, Juan C. Valenzuela, José I. Martínez Salas, Vicente Sánchez, Vicente M. Vuoso, Rosinei, Daniel Montenegro, Pavel Pardo, Angel E. Reyna Martinez
Técnico: Carlos Reinoso

Colo Colo - Cerro Porteno

Pick: 2.5 Goals Over | 3.5 Goals Over | TGS 4-6
Odds: 1.66 | 2.56 | 2.35
Stake: 10/10 | 7/10 | 7/10

Santos'un Cerro Porteno karşısında kazanması ile Tachira karşısında aldıgı galibiyet ile liderliğe yükselen Colo Colo, son maça avantajlı çıkıyor. Bu maçta alacakları beraberlik onları bir üst tura taşıyacakken, Santos'un Tachira karşısında bir mucize olmazsa kazanacağını göz önüne alırsak Cerro Porteno'nun gruptan çıkabilmek için bu maçı mutlak kazanması gerekiyor.

Roberto Nanni attığı 7 golle kupanın şuanda en çok gol atan ismi ve bu maçta da takımına galibiyet kazandırmak adına elinden geleni yapacaktır.. Zaten Cerro Porteno kazanmak zorunda oldugundan risk alacak ve ofansif bir futbol ortaya koyacaktır. Bu açıdan baktıgımızda bitirici vuruşları çok iyi olan Roberto Nanni'ye bu gece büyük iş düşüyor.

Colo Colo her ne kadar hücumda çok etkili bir ekip olsada savunmada zaafları olan bir ekip. Kupada oynadıkları 5 maçta da gol buldular ancak kalesinde de gol gördüler. Hücum hattında Esteban Paredes, Ezequiel Miralles, Diego Rubio gibi etkili gol silahlarına sahip olan Colo Colo'da kazanmak için risk alacak olan rakibi karşısında kolaylıkla gol bulacaktır. İlk maçta 5-2 lik bir skor ortaya çıkmıştı. Bu seferde gollü bir maç izlememiz olası.

Colo Colo : Juan G. Castillo, Paulo Magalhaes, Luis A. Mena, Nelson D. Cabrera, Lucas Wilchez, Diego Rubio, Esteban Paredes, Cristóbal Jorquera, Jose P. Fuenzalida, Rodrigo J. Millar, José D. Salcedo
Técnico:Américo R. Gallego

Cerro Porteño : Diego D. Barreto, César Benítez, Pedro J. Benítez, Iván Piris, Luis Cardozo, Juan M. Lucero, Roberto A. Nanni, Rodrigo Burgos, Julio D. Dos Santos, Javier A. Villarreal, Jonathan Fabbro
Técnico:Leonardo Astrada


Argentinos Juniors - Fluminense

Pick: Argentinos Juniors to Win | 2.5 Goals Over
Odds: 2.22 | 2.00
Stake: 6/10 | 7/10

Brezilya Serie A'nın son şampiyonu Fluminense'nin gruptan çıkma şansı oldukça az görünüyor. Topladıkları 5 puanla son sırada yer alıyorlar ve bu maçta kazanmış olsalar dahi gruptan çıkamama ihtimalleri var. Tek şansları bu maçı kazanmış olmaları ve Nacional takımının evinde America'dan puan alamamış olması. Bu sebeple işleri oldukça zor görünüyor. Son lig maçında Moreira bu maçın zor olacağını bildiği için birkaç önemli ismini dinlendirmişti.

Argentinos Juniors takımı kupada oynadığı son iki maçı kaybetmesine rağmen ikinci sıradaki yerini korudu ve son maça avantajlı bir şekilde çıkıyor. Nacional'in America takımını yenememesi durumunda Fluminense karşısında alacakları bir beraberlik onlara turu getirecek ancak işini şans bırakmak istemiyorlar ve onlarda bu maçta galibiyeti hedefliyorlar.

Rakibi ile oynadıkları ilk maçta muhteşem bir performans ortaya koymuş ve Niell'in golleri ile iki kez öne geçmişlerdi ancak sahadan 1 puanla ayrılmışlardı. Bu sefer iç saha avantajınıda yanına alarak kazanacaklarını düşünüyorum. Konuk ekibinde kazanmak zorunda olması ve Fred gibi bir golcüye sahip olmasından dolayı 2.5 gol üzeride denenebilir.

Argentinos Juniors: Navarro; Sabia, Torrén, Gentiletti e Prósperi; Mercier, Basualdo e Escudero; Rius, Niell e Salcedo.
Técnico: Pedro Troglio.

Fluminense: Ricardo Berna; Mariano, Gum, Edinho e Júlio César; Valencia, Diguinho, Marquinho e Conca; Araújo (Emerson) e Fred.
Técnico: Enderson Moreira.

Santos - Deportivo Tachira

Pick: Santos to Win (-1) | 2.5 Goals Over
Odds: 1.52 | 1.40
Stake: 8/10 | 8/10

Müthiş bir hücum hattına sahip olan Santos takımı , Paulista'da oynadıgı 19 maçta attığı 40 golle en skorer takım olmuştu. Bu atılan 40 golün neredeyse tamamı Neymar, Ze Eduardo ve Elano üçlüsünden gelmişti. Bu 3 ismin cezalı oldugu Cerro Porteno deplasmanında çok zorlanmaları beklenirken 2-1 kazanarak rakibi ile puanını eşitlediler. Bu gece Colo Colo ile Cerro Porteno karşılaşacağı için o maçın sonucu ne olursa olsun bu maçta alacakları galibiyet ile bir sonraki tura yükselmiş olacaklar. Rakibi ile oynadığı ilk maçta 0-0 berabere kalmışlardı ancak bu sefer Ze Eduardo , Elano ve Neymar'ın da geri dönmesi ile farklı bir galibiyet alacaklarını düşünüyorum.

SANTOS: Rafael; Jonathan, Edu Dracena, Durval e Léo; Arouca, Danilo, Elano e Paulo Henrique Ganso; Neymar e Zé Eduardo
Técnico: Muricy Ramalho

DEPORTIVO TÁCHIRA-VEN: Sanhouse; Chacón, Zafra, Moreno e Andrés Rouga; Yégüez, Guerrero, Fernández e Greco; Gutiérrez e Herrera
Técnico: Jorge Luis Pinto

Brazilian Cup Predictions, Betting, Reviews |April 20, 2011|



Goias - Sao Paulo

Pick: Sao Paulo to Win
Odds: 2.26
Stake: 6/10

Brezilya Paulista'yı zirvede bitiren ve Serie A maratonu öncesi iddalı olduğunu gösteren Sao Paulo, kupada geçen turda Santa Cruz deplasmanında 1-0 kaybetmesine rağmen sahasında 2-0 kazanarak turu geçen taraf olmuştu. Ancak rakipleri ilk maçta 10 kişi , rovanş maçında ise 8 kişi kalmasına rağmen epey zorlanmışlardı. Bu nedenle Goias karşısında daha temkinli oynayacaklardır. Son lig maçında bir kaç önemli ismini dinlendiren Paulo César Carpegiani'de maçı ne kadar önemsediğini gösterdi. Goias ne kadar formda olsada Paulista'da çok iyi bir performans ortaya koyan Sao Paulo'nun rovans maçına avantajlı bir sonuçla çıkacağını düşünüyorum. Bu maçı kazanacak güce fazlasıyla sahipler.

GOIÁS: Harlei; Ernando, Rafael Tolói e Marcão; Oziel, Carlos Alberto, Zé Antônio, Marcelo Costa e João Carlos; Felipe Amorim e Hugo.
Técnico: Artur Neto

SÃO PAULO: Rogério Ceni; Rhodolfo, Alex Silva, Miranda; Jean, Casemiro, Carlinhos, Ilsinho e Juan; Marlos e Dagoberto.
Técnico: Paulo César Carpegiani


Atletico Paranaense - Bahia

Pick: Atletico Paraneanse to Win
Odds: 1.55
Stake: 7/10

Brezilya Paraneanse 1 'in 1. Turunda iç sahada oynadığı 6 maçta 5 galibiyet alan daha sonra 2. Turda çıktığı 9 maçta 7 galibiyet alarak çok başarılı bir performans ortaya koyan Atletico Paranaense, takımın başına Adilson Batista'yı getirerek ve kaliteli isimlerle kadrosunu güçlendirerek bu sezonun iddaalı takımlarından biri olduğunu ispatladı. Bahia karşısında deplasmanda oynadıkları maçta son dakikalara girerken kalesinde gördükleri golle galibiyeti kaçırdılar ancak 1-1 lik beraberlikle rovans maçı için avantajlı bir skor elde etmiş oldular.

Uzun bir süre sonra tekrar Serie A'ya yükselen Bahia ise vasat kadrosu ile iç sahada topladıgı puanlarla bu sezon ligde kalma mücadelesi verecek ekiplerden birisi olacak bence. 2011 yılından itibaren oynadıkları 10 deplasman maçında sadece Fluminense De Feira karşısında kazanabildiler. Vasat dış saha performansları ile geçen sezona göre daha güçlü bir kadro kuran Atletico Paraneanse takımına karşı koyabilecek güçleri yok. Atletico Paranaense kazanarak turu geçen taraf olacaktır.

ATLÉTICO-PR: Renan Rocha, Wagner Diniz, Manoel, Dalton e Paulinho; Deivid, Robston, Madson e Paulo Baier; Guerrón e Adailton.
Técnico: Adilson Batista.

BAHIA: Omar, Marcos, William Thiego, Titi e Dodô (Ávine); Rafael Jataí, Marcone, Camacho e Maurício (Lulinha); Zezinho (Rafael) e Souza.
Técnico: René Simões.


Avai - Botafogo

Pick: Botafogo to Win
Odds: 3.00
Stake: 5/10

Geçtiğimiz sezon son hafta mağlup olmasına rağmen altında yer alan ekiplerinden puan kaybetmesi ile şanslı bir şekilde ligde kalan Avai, bu sezon teknik direktörlük görevine Silas'ı getirdi ve kadroda büyük bir değişiklik yaptı. Geçen yıl iç sahada etkili bir performans gösteren Avai, bu sezon önceside Catarinense'de iç sahada etkili bir futbol ortaya koyuyor. İlk maçta deplasmanda aldıgı 2-2 lik beraberliğin avantajını korumak isteyeceklerdir. Botafogo ilk maçta 2-0 geri düşmesine rağmen yediği 2. golün şokunu hemen atlatmış ve devreye beraberlikle girmeyi başarmıştı. Rakibine göre daha etkili bir futbol ortaya koymasına rağmen istedikleri sonucu alamadılar ve işlerini zorlaştırdılar. Ancak buna rağmen güçlü kadrosu ile zorlu Avai deplasmanında kazanabileceklerini düşünüyorum. Botafogo galibiyeti denemeye değer.

AVAÍ: Renan; Bruno, Cássio e Gian; Felipe, Marcinho Guerreiro, Diogo Orlando, Marquinhos Gabriel e Marquinhos Santos; Rafael Coelho e William
Técnico: Silas

BOTAFOGO:
Jefferson; Lucas, João Filipe, Fahel (Fábio Ferreira) e Cortês; Arévalo, Marcelo Mattos, Everton e Cidinho; Herrera e Loco Abreu
Técnico: Caio Junior

Belgian Jupiter League Championship Group Predictions, Betting, Reviews |April 20, 2011|



KAA Gent - Anderlecht

Pick: 2.5 Goals Over
Odds: 1.77
Stake: 7/10

Normal sezonu zirvede bitiren Anderlecht, Şampiyonluk grubunda çıktığı ilk iki maçı kaybetmişti ancak geçen hafta Genk karşısında çok önemli bir galibiyet aldılar ve tekrar liderlik koltuğuna oturdular. Normal sezonda ligin en az gol yiyen ekibi olmuşlardı ancak şampiyonluk grubunda ise şuanda kalesinde en çok gol gören ekip durumıundalar.

Normal sezonu 3. sırada bitiren Gent'te rakibi gibi Şampiyonluk grubuna kötü başladı ve Standard Liege ile Club Brugge'nin arkasında kaldı. Avrupa kupalarına katılma mücadelesinde puan kaybına tahammüleri yok.

İki takımda sahaya kazanmak için çıkacağından risk alacaklardır. İki ekip arasında oynanan son 6 maçta tam 23 gol atıldı. Bu maçta da karşılıklı goller gelecektir. Tercihim 2.5 gol üzerinden yana.

KAA Gent :
Boeckx, Cesar Arzo Amposta, Wallace Fernando, Marko Suler, El Ghanassy, Grondin, Tim Smolders, Thijs, Bimane Coulibaly, M'boye Ilombe, Ljubjankic

Anderlecht:: Proto, Gillet, Juhasz, Lecjaks, Mazuch, Biglia, Kanu, Kjestan, Kouyate, Legear, Lukaku