20 Nisan 2011 Çarşamba

Brazilian Cup Predictions, Betting, Reviews |April 20, 2011|



Goias - Sao Paulo

Pick: Sao Paulo to Win
Odds: 2.26
Stake: 6/10

Brezilya Paulista'yı zirvede bitiren ve Serie A maratonu öncesi iddalı olduğunu gösteren Sao Paulo, kupada geçen turda Santa Cruz deplasmanında 1-0 kaybetmesine rağmen sahasında 2-0 kazanarak turu geçen taraf olmuştu. Ancak rakipleri ilk maçta 10 kişi , rovanş maçında ise 8 kişi kalmasına rağmen epey zorlanmışlardı. Bu nedenle Goias karşısında daha temkinli oynayacaklardır. Son lig maçında bir kaç önemli ismini dinlendiren Paulo César Carpegiani'de maçı ne kadar önemsediğini gösterdi. Goias ne kadar formda olsada Paulista'da çok iyi bir performans ortaya koyan Sao Paulo'nun rovans maçına avantajlı bir sonuçla çıkacağını düşünüyorum. Bu maçı kazanacak güce fazlasıyla sahipler.

GOIÁS: Harlei; Ernando, Rafael Tolói e Marcão; Oziel, Carlos Alberto, Zé Antônio, Marcelo Costa e João Carlos; Felipe Amorim e Hugo.
Técnico: Artur Neto

SÃO PAULO: Rogério Ceni; Rhodolfo, Alex Silva, Miranda; Jean, Casemiro, Carlinhos, Ilsinho e Juan; Marlos e Dagoberto.
Técnico: Paulo César Carpegiani


Atletico Paranaense - Bahia

Pick: Atletico Paraneanse to Win
Odds: 1.55
Stake: 7/10

Brezilya Paraneanse 1 'in 1. Turunda iç sahada oynadığı 6 maçta 5 galibiyet alan daha sonra 2. Turda çıktığı 9 maçta 7 galibiyet alarak çok başarılı bir performans ortaya koyan Atletico Paranaense, takımın başına Adilson Batista'yı getirerek ve kaliteli isimlerle kadrosunu güçlendirerek bu sezonun iddaalı takımlarından biri olduğunu ispatladı. Bahia karşısında deplasmanda oynadıkları maçta son dakikalara girerken kalesinde gördükleri golle galibiyeti kaçırdılar ancak 1-1 lik beraberlikle rovans maçı için avantajlı bir skor elde etmiş oldular.

Uzun bir süre sonra tekrar Serie A'ya yükselen Bahia ise vasat kadrosu ile iç sahada topladıgı puanlarla bu sezon ligde kalma mücadelesi verecek ekiplerden birisi olacak bence. 2011 yılından itibaren oynadıkları 10 deplasman maçında sadece Fluminense De Feira karşısında kazanabildiler. Vasat dış saha performansları ile geçen sezona göre daha güçlü bir kadro kuran Atletico Paraneanse takımına karşı koyabilecek güçleri yok. Atletico Paranaense kazanarak turu geçen taraf olacaktır.

ATLÉTICO-PR: Renan Rocha, Wagner Diniz, Manoel, Dalton e Paulinho; Deivid, Robston, Madson e Paulo Baier; Guerrón e Adailton.
Técnico: Adilson Batista.

BAHIA: Omar, Marcos, William Thiego, Titi e Dodô (Ávine); Rafael Jataí, Marcone, Camacho e Maurício (Lulinha); Zezinho (Rafael) e Souza.
Técnico: René Simões.


Avai - Botafogo

Pick: Botafogo to Win
Odds: 3.00
Stake: 5/10

Geçtiğimiz sezon son hafta mağlup olmasına rağmen altında yer alan ekiplerinden puan kaybetmesi ile şanslı bir şekilde ligde kalan Avai, bu sezon teknik direktörlük görevine Silas'ı getirdi ve kadroda büyük bir değişiklik yaptı. Geçen yıl iç sahada etkili bir performans gösteren Avai, bu sezon önceside Catarinense'de iç sahada etkili bir futbol ortaya koyuyor. İlk maçta deplasmanda aldıgı 2-2 lik beraberliğin avantajını korumak isteyeceklerdir. Botafogo ilk maçta 2-0 geri düşmesine rağmen yediği 2. golün şokunu hemen atlatmış ve devreye beraberlikle girmeyi başarmıştı. Rakibine göre daha etkili bir futbol ortaya koymasına rağmen istedikleri sonucu alamadılar ve işlerini zorlaştırdılar. Ancak buna rağmen güçlü kadrosu ile zorlu Avai deplasmanında kazanabileceklerini düşünüyorum. Botafogo galibiyeti denemeye değer.

AVAÍ: Renan; Bruno, Cássio e Gian; Felipe, Marcinho Guerreiro, Diogo Orlando, Marquinhos Gabriel e Marquinhos Santos; Rafael Coelho e William
Técnico: Silas

BOTAFOGO:
Jefferson; Lucas, João Filipe, Fahel (Fábio Ferreira) e Cortês; Arévalo, Marcelo Mattos, Everton e Cidinho; Herrera e Loco Abreu
Técnico: Caio Junior

0 yorum:

Yorum Gönder