20 Nisan 2011 Çarşamba

Sweden Allsvenskan Predictions, Betting, Reviews |April 20, 2011|


Kalmar FF- Elfsborg

Pick: 2.5 Goals Over | TGS 4-6
Odds: 1.96 | 3.15
Stake: 7/10 | 6/10

2008-2009 sezonunu şampiyon olarak tamamladıktan sonraki iki sezonda da ilk 3 içinde kendine yer bulamadı Kalmar takımı. Bu sezon Avrupa Kupalarına katılma mücadelesi verecekler. Takımda 4 senesini geride bırakan Nanne Bergstrand ile yollarına devam ediyorlar.

Halmstads ve Mjallby gibi savunma ağırlıklı mücadele eden takımlar karşısında skor üretmekte sıkıntı yaşadılar ancak bu kez karşılarından ofansif futbolu seven bir ekip var. Ayrıca konuk ekibin iki savunma oyuncusu Martin Anderson ve Jon Jönsson sakat. Bu isimlerin dışında Stefan İshizaki ile Johan Sjoberg'de sakatlıklarından dolayı forma giyemeyecek. Bu kritik eksiklerle Kalmar deplasmanında muhakkak sıkıntı yaşayacaklarını düşünüyorum. Daniel Mendes ve Ricardo Santos gibi çok etkili hücum silahlarına sahip olan Kalmar'ın evinde skor üretmekte zorlanmayacağını düşünüyorum.

Elfsborg'da Helsingborg deplasmanı dışında oynadığı iki maçtada skor üretmekte zorlanmadı. Hücumda David Elm gibi çok etkili bir silaha sahipler. Kalmar deplasmanında gol bulabileceklerini düşünüyorum. Zaten bu deplasmanı gol atmadan geçmiyorlar. İki ekip arasında bu sahada oynanan son 9 maçta da gol buldu Elfsborg. Ayrıca iki ekip arasındaki maçların gollü geçmeside dikkat çekiyor. İki ekip arasında oynanan son 10 maçın 9 unda iki takımda gol buldu. Son 4 maç ise TGS 4-6 aralığında bitti.

Bu maçta da iki ekibin golcüleri konuşur ve maçın 2.5 gol üstüne taşınır. Ev sahibi ekipte Tobias Eriksson, Daryl Smylie, Emin Nouri, Petter Wastå ve Alban Dragusha sakatlıkları nedeni ile forma giyemeyecekler.

Kalmar FF : Etrit Berisha - Mattias Johansson, Paulus Arajuuri, Tobias Carlsson, Stefan Larsson - Kristoffer Fagercrantz, Henrik Rydström, Erik Israelsson, Daniel Sobralense - Ricardo Santos, Daniel Mendes.

Elfsborg : Jesper Christiansen - Daniel Mobaeck, Andreas Augustsson, Anton Lans, Andreas Klarström - Daniel Nordmark, Anders Svensson - Lasse Nilsson, Martin Ericsson, Niklas Hult - David Elm.

0 yorum:

Yorum Gönder