20 Nisan 2011 Çarşamba

English Premier League Predictions, Betting, Reviews |April 20, 2011|



Tottenham - Arsenal

Pick:
2.5 Goals Over
Odds: 1.74
Stake: 7/10

Kuzey Londra'nın düşman kardeşleri, Arsenal ile Tottenham karşı karşıya geliyor. 2004 yılından beri şampiyon olamayan ve zirveyi kovalayan Arsenal'in de, gözünü 4. sıraya dikerek Şampiyonlar Ligi'ni hedefleyen Tottenham'ın da puan kaybına tahammülü yok.

Geçen hafta Şampiyonlar Liginde Real Madrid'e elenerek Avrupa kupalarına havlu atan ve tamamen lige dönen Tottenham'ın önünde zorlu bir fikstür var. Ligde Manchester City'i geride bırakarak Şampiyonlar ligine katılma hesapları yapan Londra ekibi, Arsenal'in dışında Liverpool, Manchester City, Chelsea gibi güçlü ekiplerle de karşılaşacak. Bu zorlu fikstüre Arsenal karşısında kazanarak moralli girmek istiyorlar. Tottenham ,White Hart Lane'de son 26 lig maçında sadece Wigan'a kaybetti. Geçen sezon bu sahada rakibini 2-1 mağlup etmişlerdi. Bu maç Tottenham kadar Defoe içinde büyük önem taşıyor. Premier ligde 99 golü bulunan Defoe, Arsenal' e atacağı gol ile 100 ler kulübüne girmek istiyor.

Arsenal takımı 2011 yılında ligde oynadığı 5 deplasman maçında da yenilgi yüzü görmedi. Sezonun ilk yarısında 3-2 mağlup oldugu rakibinden rovansı almak istiyorlar. Arsenal'de Bartley, Fabianski, Mannone ve Vermaelen sakat. Tottenham'da ise Kranjcar ve Pienaar'ın durumları belirsiz. Hutton , Palacios ve Ledley King sakat.

Tahmine gelirsek; İki ekibinde ligde hedefi bulunuyor ve hedefleri doğrultusunda risk alacaklardır. Çünkü 1 puan iki ekibide tatmin etmeyecektir. Kuzey Londra derbisinde son maçlar bol gollü geçti. İki ekip arasında oynanan son 6 karşılaşmada tam 24 gol atıldı. Bu maçtada karşılıklı goller gelecektir.

0 yorum:

Yorum Gönder