6 Mart 2011 Pazar

German Bundesliga Predictions, Betting, Reviews |March 06, 2011|


Hamburg - Mainz 05

Pick: Hamburg to Win
Odds: 1.81
Stake: 7 /10


Hamburg , önümüzdeki sezon Avrupa kupalarına yer alma mücadelesi veren ekiplerden birisi. Geçen hafta Kaiserlaurten deplasmanından puanla dönen Hamburg için hedefleri doğrultusunda bu maç büyük önem taşıyor.

Formda Nurnberg'ın dün St. Pauli takımını 5-0 gibi farklı bir skorla mağlup etmesinden sonra ligde 7. sıraya gerileyen Hamburg, bu maçı kazanırsa hem yeniden Nurnberg'in önüne geçecek hemde 5. sırada yer alan rakibi Mainz ile puanlarını eşitleyecek. Aksi bir sonuç geride kalan haftalarda işlerini zora sokabilir. Takımda önemli bir eksik bulunmuyor.

Bu sezon beklentilerin üzerinde bir performans ortaya koyan Mainz 05 ise geçen hafta Hoffenheim deplasmanından da 3 puanla dönmesini bildi ve 5. sıradaki yerini korudu. Bu hafta Bayern Munıh'ın Hannover'e maglup olması ile 4. sıraya yükselme şansı yakaladılar ancak bu maçtaki rakipleri oldukça güçlü. Ayrıca takımda çok önemli eksikler söz konusu. Takımın başarında önemli pay sahibi olan forvet oyuncusu Adam Szalai ve bu sezon 8 gole imza atan bir diğer forvet Allagui sakat. Uzun süredir sakat olan Miroslav Karhan'da yok.

Bu eksikler neticesinde Maınz'ın bu deplasmanda işinin zor oldugunu düşünüyorum. Sezonun ilk yarısında rakibini mağlup eden Hamburg, bu maçtada galibiyete yakın olan taraf.

Hamburg: Rost - Demel, Kacar, Mathijsen, Aogo - Westermann, Zé Roberto - Pitroipa, Jansen - Guerrero, Petric
Teknik Direktör : Veh

Mainz 05 : H. Müller - Bungert, Kirchhoff, Noveski, Fuchs - Polanski, Fathi, Soto - Ivanschitz - Sliskovic, Schürrle
Teknik Direktör : Tuchel



 Freiburg - Werder Bremen

Pick: 2.5 Goals Over
Odds: 1.77
Stake: 8/10


Freiburg takımı son iki dış saha maçını gol atamadan kaybetti ancak iç sahada aldıgı başarılı sonuçlarla Avrupa Kupalarına katılma şansını sürdürüyor. Hamburg, Schalke, Stutgart, Werder Bremen , Wolfsburg gibi takımların beklentilerin altın bir performans ortaya koyması onları Avrupa kupaları için umutlandırıyor.

Normalde mevcut kadro ile şuanki konumları bile bana gore gayet iyi. Tabiki takımın suankı konumunda Cisse'nin payını vermek lazım. Attığı 16 golle takımına çok kritik puanlar kazandıran Cisse, gol krallıgında da Mario Gomez'in ardında 2. sırada yer alıyor. Evsahibi ekipte orta alandan Mujdza cezalı, Schuster ise sakat.

Konuk Werder Bremen için çok konuşmaya gerek yok. Sezon başından beri takımın hali ortada. 4-0 lık Hamburg yenilgisinden sonra geçen haftada Bayer Leverkusen karşısında 2-0 mağlup duruma düşmüşlerdi ancak son 8 dakikada attıkları iki gol ile sahadan 1 puanla ayrılmayı başardılar. Yine de umut verici bir performans koyamadılar ortaya.

Bu savunma ile gol yemeden 90 dakika tamamlamaları çok zor görünüyor. Bu sebeple ileri uç elemanları geride kalan kritik haftalarda çok iş düşüyor. Yediğinden fazlasını atması gerek Werder Bremen'in. Bu maçta Cisse karşısında çok zor durumda kalacaklarını düşünüyorum.

Ligde 6 haftadır kazanamayan ve düşme hattında yer alan Werder Bremen sezonun ilk yarısın rakibini 2-1 yenmişti ancak bu sefer işleri zor görünüyor. Zaten dış sahada bu sezon çok vasat bir performans ortaya koydular . 12 deplasman maçında sadece 1 galibiyet alabildiler ve toplam 7 puan çıkarabildiler. Attıkları 9 gole karşı kalesinde gördükleri 31 gol durumun ne kadar vahim oldugunu gösteriyor.

Ayrıca bu maçta orta sahanın önemli isimlerinden Fritz ve Hunt görev alamayacak. Bu isimlerin dısında uzun süredir sakat olan Jansen ve Lopes'de yok. Açıkçası ev sahibi bu maçta galibiyete yakın taraf ancak Werder Bremen'nin galibiyete daha çok ihtiyacı olması nedeniyle bu maçta çok gol izleyeceğimizi düşünüyorum. İki ekiptende gol beklediğim maçta tercihim 2.5 gol üzerinden yana. İki ekip arasında ligde oynanan son 4 maçta 18 gol atıldıgını bir istatistik olarak bildiriyim.

Freiburg : Baumann - Toprak, Barth, Butscher, Bastians - Makiadi - Nicu, Flum, Putsila, Abdessadki - Cissé
Teknik Direktör : Dutt

Werder Bremen : Wiese - Pasanen, Mertesacker, Prödl, Silvestre - Frings - Bargfrede, Borowski - Trinks - Pizarro, Wagner
Teknik Direktör : Schaaf

0 yorum:

Yorum Gönder