24 Temmuz 2010 Cumartesi

Norveç Tippeligaen İddaa Tahminleri,Bahisleri,Yorumları (24 Temmuz 2010)





236 - Aalesund - Valerenga

Aalesund takımı geçen sezona nazaran daha başarılı bir peformans sergiliyor. 2009-2010 sezonunu 30 maçta topladığı 36 puanla alt sıralarda tamamlayan Aalesund, bu sezon ise henüz 17 maçta 27 puana ulaşmış durumda ve üst sıraları zorluyorlar.

Bu sezona çok iyi başlamalarına rağmen son haftalarda o başarılı görüntüsünden uzaklaştılar ve formsuz bir dönemden geçiyorlar.Kupada 2. lig ekibi Lov Ham'a elendikten sonra Tromso'yu deplasmanda yenerek çok büyük bir süprize imza atsalarda ardından Molde'yle berabere kalıp geçen haftada Start'a henüz ilk dakikada Clarence Goodson 'un golüyle geri düşmelerine rağmen bir çok pozisyon yakalayarak maçı çevirebilicek fırsatlar buldular ancak değerlendiremeyerek sahadan mağlup ayrıldılar.



Valerenga takımı 3 sezondur Avrupa Kupalarına katılamıyor. Bu sezona güçlenen kadrosuyla çok iyi bir başlangıç yaptılar ve hedefleri önümüzdeki sezon Avrupa'da mücadele etmek.

Sezon başından biri çok iyi futbol oynuyorlar ve bulundukları konumu hak ediyorlar.Kupada 2. Lig ekiplerinden Tonsberg 'e elenerek herkesi şok etmişlerdi ancak Ligdeki iddasını sürdürüyorlar.Stromsgodset , Start Kristiansand gibi kendisinden çok daha güçsüz takımlara süpriz şekilde mağlup olmasaydılar şuanda liderlik pozisyonunda olabilirlerdi.


Ligde oynadığı son 4 maçıda kazanan Valerenga oldukça formda. Haugesund'u 5-2, Lillestrom'u 4-1, Odd Grenland'ı 2-1 ve geçtiğimiz haftada Kongsvinger'i 5-2 yendiler.Özellikle Mohamed Abdellaoue ve Luton Shelton son haftalarda oldukça formda. Ligin en golcü takımı olan Valerenga , savunmasınıda biraz toparlarsa bu sezon Şampiyonluk yarışısında Rosenborg'u epey zorlayacaktır.


Deplasmanlarda iyi sonuçlar alan ve son 4 deplasman maçının 3'ünü kazanan Valerenga , formsuz Aalesund karşısında galibiyet için bir adım önde gözüksede kolay bir maç olmayacaktır. Açıkçası ben gollü bir maç bekliyorum. Sonuçta beraberlikte çıkabilir Valarenga'da kazanabilir ancak Aalesund'a şans vermiyorum.


Valarenga Kaybetmez
2.5 Gol Üstü 


( Bu Ligdeki Diğer Maçlarla İlgili Yorum ve Tahminlerimi Yarın Yayınlayacağım) 

0 yorum:

Yorum Gönder