19 Eylül 2010 Pazar

Portekiz Liga Sagres İddaa Tahminleri, Bahisleri, Yorumları (18 Eylül 2010)



271 - Beira Mar - Maritimo ALT :1.45 TUTTU
Beira Mar geçen sezonu Portimonense ile birlikte 54 puanla zirvede tamamladı ve Liga Sagres'e yükseldi. İlk hedefleri ligde kalıcı olmak olduğu için henüz açılamadılar. Daha çok orta alanı kalabalık tutarak savunma ağırlıklı bir oyun ortaya koyuyorlar. Bu sebepten dolayı elbette gol yollarında etkisiz kalıyorlar. Yaratıcı nitelikte bir oyuncularıda yok. Geride kalan 4 haftanın 3 ünü gol atamadan geçtiler.  

Maritimo 'nunda rakibinden farkı yok.Geçen sezon başarılı iç saha performansıyla Avrupa ligi biletini almışlardı. Hazırlık maçlarında rakiplerini gole boğdular ancak yeni sezona çok kötü başladılar. BATE Borisov'a elenerek Avrupa kupalarına havlu attılar. Ligde de geride kalan 4 haftayı sadece 1 puanla kapattılar. Rakibi Beira Mar gibi 3 maçta golle tanışamadılar. Ofansif anlamda sıkıntı yaşayan iki ekibin mücadelesi kısır geçer diye düşünüyorum.


310 - Vitoria Guimaraes - Uniao Leiria  1 :1.50
TUTTU

Vitoria Guimaraes geçen hafta Benfica karşısında kötü oynamasına rağmen 3 puan alınca moraller tavan yaptı. Aslında çok daha gollü bir müsabaka izleyebilirdik ama iki takımda (özellikle Benfica) bir çok net gol fırsatını değerlendiremedi.Henüz mağlubiyet yüzü görmeyen 4 takımdan biri olan Guimaraes bu sezon Avrupa ligi biletini kapmak istiyor. 

Uniao Leiria Liga Sagres'in bana göre en vasat takımlarından biri. Kaliteli diyebileceğim tek bir isim dahi yok. Yaratıcı oyuncu sıkıntısını fazlasıyla yaşayan , düz futbol oynayan bir ekipler. Deplasman maçlarında vasat bir performans ortaya koyuyorlar. Hedefi olan Guimaraes deplasmanından puanla ayrılma şansları oldukça düşük. Guimaraes kazanarak başarılı performansını sürdürür.

0 yorum:

Yorum Gönder