19 Eylül 2010 Pazar

Almanya 2. Ligi İddaa Tahminleri , Bahisleri , Yorumları (19 Eylül 2010)



338 - Augsburg - Osnabruck 1 :1.25 TUTMADI

Augsburg geçen sezonu 3. sırada tamamlayarak play-off oynamaya hak kazanmıştı ancak play-off'da Nurnberg'e iki maçtada yenilerek elendiler. Bu kadar yaklaştıkları Bundesliga'ya artık yükselmek istiyorlar.Sezona çok iyi başladılar. Geride kalan 3 haftayıda kayıpsız geçtiler. Impuls-Arena'da bir başka oynuyorlar.Geçen sezon evinde oynadıkları 17 maçta sadece bir kez kaybetmişlerdi.

Osnabruck ligin yeni ekibi. Sezon öncesi hazırlık maçlarında çok vasat bir performans ortaya koyan Osnabruck, ligde bu vasat performansını sürdürdü. İlk iki haftayı puansız kapattıktan sonra geçen hafta evinde Erzgebirge Aue'i mağlup ederek ilk galibiyetlerini aldılar.Savunmaları sorunlu ve çok gol yiyorlar. Thurk - Rafael önderliğindeki Augsburg'a direnebileceklerini sanmıyorum. Augsburg  kazanır. Ev sahibinde Reinhardt ve Sinkiewicz sakat , konuk ekipte ise eksik yok.

Augsburg : Jentzsch - Verhaegh, Möhrle, Sankoh, Bellinghausen - Baier, Kwakman, Oehrl, Traore - Thurk, Rafael
Teknik Direktör : Luhukay

Osnabruck : Berbig - Engel, Stang, Nickenig, Lejan - M. Heidrich, Hansen - Siegert, Lindemann, Adler - Bencik
Teknik Direktör : Baumann
 

339 - A.Bielefeld - Ingolstadt 1 :1.65 TUTTU / ÜST :1.60 TUTMADI

A.Bielefeld geçen sezona çok iyi başlamıştı ve Bundesliga'ya aday ekiplerden biri olarak dikkat çekmişti ancak ilk yarının sonlarına doğru başlayan düşüş sezon sonuna kadar devam etti ve toparlanamayınca ligi beklenin çok altında tamamladılar.Yaşanan hayal kırıklığını bu sezon en azından play-off oynayarak telafi etmek istiyorlar ancak sezona çok kötü başladılar. Skor üretmekte sıkıntıları yok ancak attıklarından çok yiyorlar ve geride kalan 3 haftayıda puansız kapattılar. Schüco-Arena'da siftah peşindeler.

Ingolstadt Almanya 3. ligini 3. sırada tamamlayarak play-off oynayamaya hak kazanmış ve Hansa Rostock'u eleyerek 2. lige yükselmişti. Ancak mevcut kadrosuyla bu sezon epey sıkıntı yaşayacaklar gibi.Zaten geride kalan 3 hafta itibariyle henüz puanları yok. Rakibi gibi skor üretebilselerde kötü savunmalarından dolayı çok gol yiyorlar.

İki takımında ligde oynadıkları maçların tamamı üst bitti. Bu maçta daha çok gol atan ve daha iyi savunma yapan takımın kazanacağını düşünüyorum. Bu nedenle Neuville önderliğindeki A.Bielefeld hem ev sahibi olması hemde rakibine göre daha kaliteli bir  ekip olmasından dolayı bir adım öne çıkıyor.

Biefeld'de eksiklerin sayısı can sıkıyor. N. Hartmann , Lense , Rodenberg , Delura , Guela , Kauf ve Fort bu maçta oynayamayacak olan isimler. Konuk ekipte ise Gercaliu , Igwe , Ma. Hartmann ve  Leitl yok.

A.Bielefeld : Eilhoff - Touré, di Gregorio, Bollmann, Schuler - Fischer - Baykan, Abelski, Quaner - Neuville, Sako
Teknik Direktör : Ziege

Ingolstadt : Kirschstein - Görlitz, Pisot, Matip, Fink - Buchner, Metzelder, Mölzl, Gerber - Futacs, Mo. Hartmann
Teknik Direktör : Wiesinger

0 yorum:

Yorum Gönder