19 Eylül 2010 Pazar

İsveç Allsvenskan İddaa Tahminleri, Bahisleri, Yorumları (19 Eylül 2010)


358 - Gefle - Brommapojkarna  10 Açık :1.90 & 3.00 TUTTU

Atvidaberg'in çıkışa geçmesiyle Gefle ligde son sıraya kadar geriledi. Brommapojkarna ve Halmstad'ın kendisi gibi çok formsuz olmalarından dolayı ligde kalma ümitleri devam ediyor. Bu açıdan bakıldığında bir üst sırasında yer alan Brommapojkarna ile oynayacakları maç büyük önem taşıyor.  Brommapojkarna takımı 3 günde iki maça çıktı ve Gefle maçıyla birlikte son 6 gündeki 3. maçına çıkacaklar. Vasat ve kısıtlı bir kadroya sahipler. Deplasmanda çok vasat oynuyorlar ve son 7 maçta sadece 2 puan alabildiler. 1 haftadır maç yapmayan evinde dirençli bir Gefle ile oynayacaklar ve kazanmaları benim için büyük süpriz olur. Gefle galibiyete yakın olsada beraberlik riskide var.

Ev sahibinde Sebastian Senatore , Daniel Leino ve Jonathan Hellström sakat.Brommapojkarna'da ise Andre Möllestam , Andreas Eriksson , Tim Björkström ve Sinan Ayranci  sakat.

GEFLE : Mattias Hugosson - Daniel Bernhardsson, Daniel Theorin, Omar Jawo, Jens Portin - Jonas Lantto, Yussif Chibsah, Mikael Dahlberg, James Frempong - Hans Berggren, Jakob Orlov.

BROMMAPOJKARNA   :  Kristoffer Nordfeldt – Pär Asp, Ferhat Korkmaz, Pontus Segerström, Kim Odelius – Imad Chhadeh, Gabriel Petrovic – Joakim Runnemo, Babis Stefanidis, Miiko Albornoz – Olof Guterstam.

0 yorum:

Yorum Gönder