25 Eylül 2010 Cumartesi

Almanya 2. Ligi İddaa Tahminleri , Bahisleri , Yorumları (25 Eylül 2010)


161 - Fürth - Ingolstadt  1 :1.50 TUTTU

Sezona oldukça iyi bir başlangıç yapan ve ilk 4 haftadan 10 puan çıkaran Fürth ilk mağlubiyetini geçen hafta Cottbus deplasmanında aldı. 2-0 yenilmelerine rağmen iyi mücadele ettiklerini ve oyuna ortak olduklarını söyleyebilirim. Ancak skor üretemeyince istedikleri sonucu alamadılar. Geçen sezonda lige iyi başlamış ancak son hafta ciddi bir düşüş yaşarak ilk 3 şansını yitirmişlerdi. Bu kez bunu başarmak istiyorlar. Bu açıdan baktığımızda evinde Ingolstadt gibi zayıf takımlara puan kaptırmamaları gerekiyor. Takımda Nöthe dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

Ingolstadt ligin yeni ekibi. Geçen sezon Almanya 3. ligini 3. sırada bitirmiş ve play-off yoluyla yükselmişti.Ancak sezona oldukça kötü başladılar. İlk 4 haftayı puansız kapattıktan sonra kendisi gibi 4 maçında da puan alamayan Fortuna Düsseldorf karşısında kazanmayı başardılar. Ama rakibinde vasat olması nedeniyle bu galibiyeti bir çıkış belirtisi olarak göze almıyorum. Fürth bu ligin en kaliteli ekiplerinden birisi ve Trolli-Arena'da oldukça etkililer. 2009 yılının Şubat Ayında bu sahada rakibini 6-1 yenen  Fürth bir kez daha kazanır. Konuk ekipte Gercaliu , Igwe ve Hartmann forma giyemeyecek olan isimler.

Greuther Fürth :  Grün - Schröck, Kleine, Biliskov, Prib - Fürstner - Sararer, Haas, N. Müller - Aleksic, Schahin
Teknik Direktör: Büskens

FC Ingolstadt 04 : Kirschstein - Görlitz, Pisot, Matip, Fink - Metzelder - Buchner, Zielinsky - Dedola - Futacs, Hofmann
Teknik Direktör: Wiesinger

0 yorum:

Yorum Gönder