22 Eylül 2010 Çarşamba

İsviçre Süper Ligi İddaa Tahminleri, Bahisleri, Yorumları (22 Eylül 2010)

 
591 - Basel - Grasshoppers  1 :1.30 TUTMADI / ÜST :1.25 TUTTU

Basel Kuşkusuz bu ligin en iyi takımı. Son haftalarda biraz tökezlediler ama bunda Şampiyonlar liginde de oynamanın bir etkisi var elbet. Young Boys karşısında 2-0 geriye düşmesine rağmen sahadan 1 puanla ayrılan Basel , Şampiyonlar ligindeki ilk maçında Cluj'a boyun eğdi. 

Seyircisi önünde en son 3 hafta önce Xamax'la oynayan ve sahadan 4-1 galip ayrılan Basel , bu aradan sonra evindeki ilk maçında tekrar galibiyet peşinde. Streller - Frei ve orta alandan Gilles Yapi Yapo , Scott Chipperfield gibi isimlerle hücumda çok etkili olmalarına rağmen defansif anlamda zaafları var ve kalesini gole kapayamıyorlar.

Grasshoppers geçen sezona kötü başlamasına rağmen sonrasında müthiş bir çıkış yakalamış ve Avrupa ligi biletini kapmştı. Bu sezonada iyi başlayamadılar ama hedefleri yine Avrupa'ya katılabilmek. Bu sezonki Avrupa maceraları başlamadan bitti. Ön elemede Steau Bükreş'e elendiler. Deplasmanda etkili olamadıklarını biliyoruz ama golcü bir ekipler. Savunmada aksayan Basel'e gol atabilirler ama bu maçtan puansız ayrılırlar. 

Geçen sezon rakibine deplasmanda 4-0 yenilen Basel için rovanş Maçı ! 

Üstelik konuk ekipte önemli eksikler söz konusu.  Cabanas ,Gianluca, Rennella, Silas , Smiljanic , Calla, Colina ve Angelo bu maçta görev alamyacak isimler. Basel'in handikaplı galibiyeti bile denenebilir bu mücadelede.

0 yorum:

Yorum Gönder