19 Eylül 2010 Pazar

Bank Asya 1. Ligi İddaa Tahminleri , Bahisleri , Yorumları (19 Eylül 2010)


 
359 - Boluspor - TKİ Tavşanlı Linyitspor  1 :1.40 TUTTU

Boluspor son yıllarda lige iyi başlayamasada sonrasında toparlanarak üst sıraları zorlayan ve play-off 'a kalmayı başarabilen bir takım. Bu sezon takıma önemli isimleri katarak sezona iddaalı başladılar. İlk maçında Giresunspor deplasmanında öne geçmelerine rağmen yenilmişlerdi , geçen hafta ise Zorlu Adana deplasmanından 3 puanla döndüler.Seyircisi önünde çıkacakları ilk maçtan galibiyetle ayrılmak istiyorlar.

Tavşanlı Linyitspor ligin yeni ekibi. Geride kalan 3 hafta itibariyle mücadelelerini beğendim. İyi savunma yapıyorlar ancak hücumda ciddi anlamda sorun yaşıyorlar. 270 dakika mücadele ettikleri Bank Asya'da henüz golle tanışamadılar. Kadro yapısı itibariyle Boluspor'u zorlayabilirler ancak puan alabileceklerini sanmıyorum.. Yarenler seyircisi önünde ilk maçını kazanır.



360 - Güngören Belediyespor - Giresunspor 2 :2.00 TUTMADI

Güngören Belediyespor ligin yeni ekibi. Buna rağmen geçen yılki kadrosuyla mücadele etmeye devam ediyorlar. Şampiyon oldukları kadro Bank Asya'da başarılı olmaları zor görünüyor. Geride kalan 3 haftayıda puansız kapattılar ve gol dahi atamadılar.

Giresunspor ligin kaliteli ekiplerinden birisi. Bu sezon takıma kaliteli isimleri kattılar ve gözünü play-off a diktiler. Geçen sezon takımda önemli işler yapan Aydın Çetin, Kasımpaşa'dan tanıdığımız  Erhan Küçük, Bank Asya'da uzun süredir forma giyen golcü Ümit Tütüncü takımdaki önemli isimlerden bazıları. Özellikle Ümit Tütüncü sezona çok iyi başladı ve takımın attığı 3 golde ondan geldi. İlk hafta Boluspor'u deviren Çotanaklar , geçen hafta Ordu'ya kaybetmişti. Ligin yeni ekibi Güngören'i yenerek Türkiye kupasında oynayacakları Bandırmaspor maçına moralli çıkacalarını düşünüyorum.


361 - Kartalspor - Samsunspor 10 : 1.22 TUTTU

Bu maçı bir Kartalspor taraftarı gözüyle yorumlayacağım. Yıllardır Kartal'da yaşayan biri olarak takımımım Özellikle sahasındaki hemen hemen her maçına gidiyorum. Kartalspor bir semt takımı olduğu için taraftarın desteği burada çok önemli. Yönetimde bunun bilincinde olduğu için bilet fiyatlarını düşük tutuyor. Buna rağmen taraftarların çok büyük bir kısmı nereyse maça dernek yöneticilerinin verdiği bedava biletlerle giriyor. Ama bunun hakkını maç boyunca 90 dakika takımı destekleyerek veriyoruz. Buda Kartalspor adına önemli bir güç oluyor ve evimizde kolay kolay kaybetmiyoruz.

Hemen hemen Bank Asya'ya yükseldiğimiz ilk sezondan beri ligin ilk yarısını hep üst sıralarda bitiriyoruz ancak takımın maddi durumu itibariyle ikinci yarıda bir çok maç satılıyor ve doğal olarak ligi alt sıralarda tamamlıyoruz. Kadro kalitemiz itibariyle her takımı zorlayacak güçlü bir ekibiz ve bu ekibin başına Ergün Penbe gibi futbolculuk kariyeri başarılarla dolu bir isim getirildi. Takıma özellikle Galatasaray alt yapısından yetenekli isimler ve Bank Asya'da kendini ispatlamış tecrubeli isimler kazandırıldı. Geride kalan iki hafta itibariyle kaybetmedik ancak hücumdaki sorunla her sezon olduğu gibi bu sezonda devam ettiği için kazanmaktada zorluk çekiyoruz.

Geçen hafta Tavşanlı Linyitspor maçında alınan beraberlik sonrasında teknik direktör Ergün Penbe iyi mücadele edip gol bulmak için herşeyi yaptıklarını ama gole ulaşamadıklarını belirtti. Takımın uyum sürecinden geçtiğini belirtmiş ve iyi yolda ilerlediğimiz söyledi. Samsunspor güçlü bir ekip ve 3 maçtır bizi yeniyorlar ancak bu kez kaybetmiyeceğimizi düşünüyorum.

0 yorum:

Yorum Gönder