21 Eylül 2010 Salı

Almanya Bundesliga İddaa Tahminleri , Bahisleri , Yorumları (21 Eylül 2010)

511 - Mainz - Köln 1 :1.75 TUTTU

Bundesliga'da sezona müthiş bir başlangıç yapan Mainz 05, Werder Bremen deplasmanında da sahadan zaferle ayrılarak yoluna kayıpsız devam etti ve tarih yazarak 4. haftayı lider olarak kapattı.

Geçtiğimiz sezon başında Bundesliga'ya dönen Mainz 05, böylelikle bu sezon geride kalan 4 haftada Stuttgart, Wolfsburg, Kaiserslautern ve Werder Bremen'i mağlup ederek tüm maçlarını kazandı ve tarihinde ilk kez Bundesliga'da liderlik koltuğuna oturdu.

Mağlup ettiği takımlara baktığımız zaman Mainz'in hiçte yabana atılacak bir ekip olmadığını görüyoruz.Geçen sezon müthiş iç saha performansıyla dikkat çeken Mainz, Stadion am Bruchweg 'de her zaman zorlu bir rakip.

Özellikle ofansif anlamda oldukça başarılılar. 4 Haftası geride kalan Bundesliga'da 10 golle ligin en golcü ekibi olan Mainz'de  20 yaşındaki genç forvet oyuncusu Andre Schürrle  bu sezon ligde forma giydiği 3. maçta da gol sevinci yaşayarak yüksek formunu devam ettirdi.

Köln Bundesliga'nın sıradan orta sıra takımlarından birisi. Rakiplerini zorluyorlar ancak kadro kalitesi itibariyle üst sıralarda yer alabilecek bir ekip değiller. İlk iki maçını kaybettikten sonra St. Pauli'yi yenmiş ve geçen hafta Münih'e çelmek takarak sahadan 1 puanla ayrılmışlardı.

İki takım açısından da kolay bir maç olmayacak ancak yüksek formu ve ev sahibi olma avantajıyla Mainz bir adım önde. Ev sahibinde H. Müller, Konuk ekipte ise McKenna, Schorch , Chihi ve Ishiaku forma giyemeyecek olan isimler.

Mainz : Wetklo - Zabavnik, Svensson, Noveski, Fuchs - Polanski, Karhan, Soto - Holtby - Risse, Rasmussen
Teknik Direktör : Tuchel

Köln : Mondragon - Brecko, Geromel, Mohamad, Ehret - Petit - Freis, Yalcin, Jajalo, Clemens - Podolski
Teknik Direktör : Soldo

509 - Hannover 96 - Werder Bremen  ÜST :1.40 TUTTU

Hannover lige iyi başlayan ekiplerden birisi. İlk 3 haftayı 7 puanla kapattıktan sonra ilk mağlubiyetini geçen hafta Wolfsburg deplasmanında aldılar. Üst üste güçlü ekiplerle karşılaşıyorlar ve Werder Bremen'de o güçlü takımlardan birisi. Ama Hannover'de Ya Konan - Abdellaoue gibi formda golcüleriyle her takımı zorlayabilecek kapasitede bir ekip. Özellikle ofansif oynayan ekipler karşısında hızlı hücumlarla önemli fırsatlar yakalayabiliyorlar.

İşte Werder Bremen bu açıdan bakıldığında tam Hannover'in istediği yönde bir rakip. 4 Haftası geride kalan Bundesliga'da sadece bir galibiyeti bulunan Werder Bremen , Şampiyonlar liginde de sahasında Tottenham'a puan kaptırmıştı. İşler yolunda gitmiyor.Son maçında evinde Mainz 05'e boyun eğdiler. Toparlanmak için mutlak galibiyete ihtiyacı var.

Kazanmak ve kötü gidişe dur demek için hırslı ve saldırgan , hücuma yönelik bir oyun ortaya koyacaklar. Bu durumdan Hannover az önce bahsettiğim formda golcüleriyle rakip kalede tehlikeler yaratabilir ve gol bulabilir.Maçın karşılıklı gollerle üste taşınacağını düşünüyorum. Werder Bremen'de Mertesacker, Naldo ve  Pizarro 'nun sakatlıkları devam ederken Boenisch'de bu maçta forma giyemeyecek. Ev sahibinde ise Eggimann , Andreasen , Carlitos ve Lala yok.

Hannover 96 :
Fromlowitz - Cherundolo, Haggui, Pogatetz, C. Schulz - Schmiedebach, Pinto - Stoppelkamp, Rausch - Ya Konan, Abdellaoue
Teknik Direktör : Slomka

Weder Bremen : Wiese - Fritz, Prödl, Pasanen, Silvestre - Bargfrede, Frings - Hunt, Wesley, Marin - Hugo Almeida
Teknik Direktör : Schaaf

0 yorum:

Yorum Gönder