28 Ağustos 2010 Cumartesi

Norveç Tippeligaen İddaa Tahminleri,Bahisleri,Yorumları (28 Ağustos 2010)



251 - Haugesund - Tromso ÜST :1.65

Haugesund geçen hafta Kongsvinger karşısında kazanarak ilk deplasman galibiyetini aldı.Son haftalarda iyi sonuçlar alıyorlar ve moralliler ancak üst sıraları zorlayacak kapasiteleri yok.

Evinde oynadıkları maçlarda oldukça etkili olduklar bir gerçek. Tippeligaen'de sahasında henüz maç kaybetmeyen üç ekipten biriler. Diğer ikisi zaten şampiyonluk mücadelesi veren Valarenga ve Rosenborg. Evinde oynadığı 10 maçta 7 galibiyet 3 beraberlik alan Haugesund, bu maçlarda 25 gol atarken kalesinde ise sadece 7 gol gördü. Takımda Allan Olesen, Bolou Victorien Djedje ve Jacob Sørensen sakatlıklarından dolayı forma giyemeyecek.

Tromso ise son haftalarda istikrar yakalayamadı. Ard arda başarısız sonuçlar alsalarda ligin başında başarılı performansı ve topladıkları puanlarla üst sıralarda tutunmayı başardılar.Geçen hafta Odd Grenland 'ı ağırladıkları maçlar çok etkili bir performans gösterdiler. Özellikle Kayke çok etkiliydi ve takımı adına 2 gol attı. Özellikle uzaktan çok sert ve etkili şutlar atıyor...

Tromso son iki iç saha maçını kazandı ancak deplasmanda 5 maçtır kazanamıyorlar. Takımda Sigurd Rushfeldt dışında eksik yok.

Haugesund iç sahada etkili olan ve skor üretmekte sıkıntı yaşamayan bir ekip. Son 4 maçının 3'ünde kalesini gole kapasalarda iyi bir savunmaları yok. Tromso geçen hafta çok etkiliydi. Aynı performansı bu deplasmanda da gösterirlerse iyi bir netice alabilirler.Ancak ben tercihimi iki takımında gol bulabileceğini düşünerek üstten yana kullanıyorum.

0 yorum:

Yorum Gönder