26 Ağustos 2010 Perşembe

Brezilya Serie A İddaa Tahminleri, Bahisleri, Yorumları (27 Ağustos 2010)




642 - Vitoria - Guarani 1 :1.60

Geçen hafta zorlu Cruzeiro deplasmanına konuk olan Vitoria Egidio Junior'un golüyle galip gelerek rakibine bu sezonki ilk iç saha yenilgisini tattırdı. Aynı zamanda kendileride ilk deplasman galibiyetini almış oldular. Bunu bir şans eseri olarak görmemek lazım ; Cruzeiro sahasında çok etkili ve zor kaybeden bir takım. Nitekim dün Corinthians'ıda mağlup etmesini başardılari.Vitoria'nın haklı bir galibiyet aldığını düşünüyorum.Zaten son maçlarda iyi performans gösteriyorlar.

Özellikle sahasında suni çim avantajını çok iyi kullanıyor ve çok başarılı sonuçlara imza atıyorlar. 7 iç saha maçında 4 galibiyet 2 beraberlik alırken sadece Botafogo'ya boyun eğdiler.Savunmadan Anderson Martins kırmızı kart cezalısı olduğu için bu maçta forma giyemeyecek.Onun yerine bu maçta Wallace forma giyecek.


Guarani iç sahadaki dirençli futbolunu geçen haftada sahaya yansıttı ve Palmeiras'dan puan almayı başardı.Ligin istikrarsız ekiplerinden biriler. Üst sıraları zorlayacak kapasiteleri yok.


Ligdeki performanslarına göre düşmeme mücadelesi verecekler yada ligi alt sıralarda tamamlayacaklardır.Son 8 maçında sadece bir kez kazanabilen Guarani iç sahadaki dirençli oyununu deplasman maçlarında gösteremiyor.Oynadıkları 7 deplasman maçında sadece 6 puan toplayabildiler. Bu formuyla Vitoria karşısında direnmekten başka birşey yapamazlar ama Vitoria'nın er yada geç kilidi açarak sonuca gideceğini umuyorum.


Vitória : Viáfara, Eduardo, Wallace, Reniê e Egídio; Vanderson, Bida, Renato e Elkeson; Henrique e Júnior
Técnico:
Toninho Cecílio

Guarani : Emerson, Rodrigo Heffner, Rodrigão, Fabão e Márcio Careca; Renan, Preto, Paulo Roberto e Baiano; Mário Lúcio(Giovane) e Ricardo Xavier.
Técnico:
Vagner Mancini 

*****************************

FLAMENGO X ATLÉTICO-MG

FLAMENGO : Marcelo Lomba, Leonardo Moura, Jean, Ronaldo Angelim e Juan; Correa, Willians, Petkovic e Renato; e Diogo e Leandro Amaral (David).
Técnico: Rogério Lourenço


ATLÉTICO Mg : Fábio Costa, Réver, Lima e Werley; Rafael Cruz, Jataí, Serginho, Ricardinho e Eron; Diego Souza e Diego Tardelli.
Técnico: Vanderlei Luxemburgo

PALMEIRAS X ATLÉTICO-GO

PALMEIRAS : Marcos; Maurício Ramos, Danilo e Fabrício; Vitor, Edinho, Pierre (Valdívia), Tinga e Rivaldo; Luan e Tadeu.

ATLÉTICO-GO: Márcio; Victor Ferraz, Welton Felipe, Daniel Marques e Thiago Feltri; Pituca, Ramalho, Robston e Elias; Carlinhos Bala e Diogo Galvão (Marcão)

0 yorum:

Yorum Gönder