23 Ağustos 2010 Pazartesi

İsveç Superettan İddaa Tahminleri, Bahisleri, Yorumları (23 Ağustos 2010)


Jonkopings – Brage ÜST :1.65


Ligin istikrarsız takımlarından biri olan Jonkopings, Brage’yi ağırlıyor. Brage son iki maçını kazanarak formsuz dönemini atlattı ve play-off iddasını sürdürdü.Gol yollarında etkililer ancak savunmaları iyi değil.Jonkopings’de rakibi gibi gol yollarında sorun yaşamıyor ve özellikle iç sahada oldukça etkili oluyor hücum olarak ancak savunması oldukça kötü. Bu sebeplerden dolayı hücumu iyi , savunması kötü olan iki takımın mücadelesini üste yakın görüyorum.
 


Ljungskile – Trollhättan 1 :1.40


Ljungskile ligin formsuz takımlarından biri.Ard arda dişli rakiplerle karşılaştılar ve galibiyete hasret kaldılar.Ancak kolay kolayda maç kaybetmiyorlar.Matematksel olarak play-off şansları devam ediyor.Ard arda alacakları seri galibiyetlerle üst sıraları zorlayabilirler.Sahasında etkili oldukları için bu maçta bir çıkış arayacaklarını düşünüyorum.Zaten rakibi ligde kalma mücadelesi veren vasat bir ekip ve deplasmanlarda varlık gösteremiyor.Ljungskile sezonun ilk yarısındaki maçta olduğu gibi kazanır.
 


Öster – Hammarby 0&2 :1.22


Öster ligde kalma mücadelesi veren formsuz ekiplerden biri.Hücum olarak çok etkisiz oldukları için defansif oynayarak puan kapmaya çalışıyorlar.Sahasında 6 maçtır kazanamıyorlar ve evinde en az gol atan ekipler.Hammarby rakibine göre çok daha güçlü bir takım ve play-off mücadelesi veriyor.Geçen hafta Brage’ye yenilince orta sıralara gerilediler.Alacakları bir mağlubiyet onları üst sıralardan koparabilir. Bu nedenle bu kez ilk yarıda mağlup oldukları Oster’e bu kez yenilmeyeceklerini düşünüyorum.
 

0 yorum:

Yorum Gönder