23 Ağustos 2010 Pazartesi

Finlandiya Veikkausliga İddaa Tahminleri,Bahisleri,Yorumları (23 Ağustos 2010)



432 - KuPS Kuopio - VPS 1 :1.60

Geçen hafta Jyvaskyla JK deplasmanından 3 puanla ayrılan KuPS Kuopio arka arkaya üçüncü galibiyetini alarak çıkışını sürdürdü.Geçen sezon ligi düşme hattına yakın bir sırada tamamlamışlardı ancak yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirerek hedeflerini büyüttüler. İlk haftalarda uyum sorunu yaşadıkları için istedikleri sonuçları elde edemediler ancak sonrasında çok iyi bir çıkış yakaladılar ve istikrarlı bir performans ortaya koydular.

Geçen yıl ligde oynadığı 26 maçta sadece 29 gol atabilen KuPS Kuopio, bu sezon ise geride kalan 18 haftada rakip fileleri tam 33 kez havalandırdı.Skor üretmekte sıkıntıları yok ve ligin en golcü ekibiler ancak savunmalarıda iyi değil.

VPS geçen hafta sahasında Jaro ile yenişemedi ancak 3 maç aradan sonra puanla tanıştı. Ligin formsuz ve iddasız ekiplerinden biriler ve şuan için ligden düşme tehlikeside yaşamıyorlar.Onlar için lig artık bitmiş olmalı.Hücumda oldukça etkisiz kalıyorlar ve savunmalarıda sıkıntılı.

Sahasında aldıkları sonuçlarla ayakta tutunmaya çalışıyorlar.Deplasmanlarda varlık gösteremiyorlar. Bu sezon oynadıkları 8 deplasman maçında sadece 8 puan toplayabilen VPS ,ligin en kötü deplasman karnesine sahip.Şu formları ile KuPS deplasmanında süpriz yapabileceklerini düşünmüyorum.

0 yorum:

Yorum Gönder