25 Ağustos 2010 Çarşamba

İngiltere Carling Cup İddaa Tahminleri, Bahisleri, Yorumları (25 Ağustos 2010)



581 - Accrington - Newcastle 2 :1.35


Ev sahibi Accrington Division 2'de mücadele eden zayıf bir takım. Onlar hakkında söylenecek pek söz yok. Daha çok Newcastle'den bahsetmek istiyorum. Newcastle takımı Championship'de bir sezon geçirdikten sonra tekrar Premier lige yükseldi. Kadrosunu Xicso , Gosling , Sol Cambell gibi kaliteli isimlerle güçlendirdiler. Yeni sezon öncesinde iyi bir hazırlık dönemi geçirmediler ve ligede farklı Manchester United yenilgisiyle başladılar ancak geçen hafta sahasında Premier ligin dişli ekiplerinden biri olan Aston Villa'yı ağırladılar ve müthiş bir oyun ortaya koyarak sahadan 6-0 gibi tarihi bir farkla galip ayrıldılar. Alan Shearer'den sonra 9 numaralı formayı taşıyan isimlerden biri olan Andrew Carroll hat-trick yaparak formasının hakkını verdi.Aldıkları bu farklı galibiyetle moraller tavan yaptı. Vasat rakibi karşısında nasıl bir kadroyla sahaya çıkacakları hakkında pek bilgim yok ama şartlar ne olursa olsun Newcastle rakibinden kat kat üstün bir ekip ve bu maçı kazanacak güce fazlasıyla sahip.



588 - Fulham - Port Vale 1 :1.25 / ÜST :1.45


Ev sahibi Fulham geçen sezon kendini UEFA Avrupa ligi macerasına verince ligde başarılı olamadı. Ancak Avrupa Liginde finale kadar yükseldiler ve tarihinin en büyük başarılarından birine imza attılar. Shaktar Doneks , Juventus , Hamburg , Wolfsburg gibi Avrupa'nın güçlü ekiplerini saf dışı bırakmışlardı. Bu 4 takımla sahasında oynadıkları maçları kazanmışlardı. Ligde de özellikle evinde bir çok güçlü ekibe çelme takmışlardı. Everton , Liverpool, Manchester United Craven Cottage 'da mağlup ettikleri güçlü takımlardan sadece bir kaç tanesi.Geçen hafta yine sahasında Manchester Utd'ı ağırladılar ve bir kez daha güçlü rakiplerine geçiş şansı tanımadılar.Sahasında bileği bükülmesi zor bir ekip Fulham.Kadrosunda Damien Duff, Dickson Etuhu, Clint Dempsey, Simon Davies , Bobby Zamora , Moussa Dembele gibi çok kaliteli isimler mevcut. Port Vale geçen sezon orta sıralarda tamamladığı İngiltere 2. ligine bu sezon çok iyi ve iddalı başladı.Geride kalan 3 haftada 7 puan topladılar. Gol yollarında Richard çok formda olduğu için sıkıntı çekmiyorlar. Fulham karşısında kazanacak güçte değiller elbette ancak duran top yada kontra ataklardan gol arayacaklar ve bulabilirlerde.Ancak sonuç olarak Fulham her türlü bu maçı alır !



587 - Everton - Huddersfield 1 :1.25


Everton geçen sezon Premier ligde özellikle son haftalarda müthiş form tuttu ve üst sıraları epey zorladı ancak Avrupa ligi biletini kapamadı. Bu sezon kadrosunu geçen sezon Leeds'de harikalar yaratan Beckford, Joao Silva, Gueye , Mucha gibi isimlerle güçlendirdiler. Maddi açıdan çok iyi durumda olmadıkları için genelde Zayıf takımların başarılı futbolcularına göz dikiyorlar. Sezon öncesi hazırlık maçlarında 7'de 6 çeken Everton, Premier ligin ilk maçında Blackburn'a yenilip , geçen haftada evinde Wolwes ile berabere kalmıştı. Kupada alacakları galibiyetle moral bulmak istiyorlar. Huddersfield ise geçen sezon İngiltere 1. liginde play-off lara kaldı ancak Milwall'a elendi. Bu sezon yine hedefleri Önümüzdeki sezon Championship'de mücadele etmek olacak. Lige Notts County galibiyetiyle başladılar ancak sonrasında oynadıkları iki maçtada kazanamadılar.Geçen hafta Peterborough karşısında öne geçtikleri maçta rakibine boyun eğdiler. Marouane Fellaini , Leon Osman, Louis Saha ,Jermaine Beckford , Steven Pienaar, Tim Cahill , Mikel Arteta ,Diniyar Bilyaletdinov gibi yıldızlara sahip olan Everton'a kafa tutamazlar. Ev sahibi rahat bir galibiyet alır.

0 yorum:

Yorum Gönder