26 Ağustos 2010 Perşembe

Brezilya Serie A İddaa Tahminleri, Bahisleri, Yorumları (26 Ağustos 2010)




590 - Avai - Internacional 1&0 Açık :2.10 & 2.90


Avai takımı Sudamericana'da Santos'u eledikten sonra ligde geçen hafta Botafogo deplasmanına konuk oldu ve sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. Ceara'nında haftayı galibiyetle kapatmsıyla 5. sıraya kadar gerilediler.


Evinde her zaman etkili bir takım olan Avai büyük takımlara karşı direnerek iyi sonuçlar alan bir ekip.Son iç saha maçında da Corinthians karşısında öne geçtiği maçta üstünlüğünü korumayı başarmışlardı.Sahasında oldukça etkililer ve oynadıkları 8 maçta sadece bir kez kaybettiler. Son 4 iç saha maçında ise 10 puan topladılar. Liberatadores kupası Şampiyonu İnternacional karşısında da galibiyet hedefliyorlar.


Internacional Libertadores kupasını aldıktan sonra ligde geçen hafta Atletico Goianiense'yi ağırladı. O maçla ilgili tahminimde zafer sarhoşu olan ve yedek ağırlık oynacayak olan İnternacional karşısında Atletico Goianiense'den süpriz beklediğimi söylemiştim ve yanılmadım.


Ligin son sırasındaki Atletico Goianiense zorlu deplasmandan puanla ayrılmayı başardı. İnternacional bu kez maça hemen hemen as kadrosuyla çıkıyor.Ama yinede ben sahasında rakip tanımayan Avai 'nin rakibine boyun eğeceğini düşünmüyorum. Bu maçtan puanla ayrılacak güçteler.


Avaí : Renan; Patric, Rafael, Gabriel e Eltinho; Marcinho Guerreiro, Caio, Bruno e Valber; Robinho e Vandinho.
Técnico - Antônio Lopes.


Internacional: Renan; Nei, Bolívar, Índio e Kleber; Glaydson, Wilson Matias, Tinga e D"Alessandro; Taison e Rafael Sobis.
Técnico - Celso Roth



591 - Botafogo - Ceara 1 :1.55


Botafogo geçen hafta Avai takımını ağırladı ve özellikle ilk yarıda çok net fırsatlar yakaladığı maçı tek golle kazandı.Böylelikle arka arkaya oynadıkları 4 maçıda kazanarak ligde 3. sıraya kadar yükseldiler.

7 haftadır mağlubiyet yüzü görmeyen Botafogo çok mücadeleci bir ekip. Orta sahada özellikle yeni transfer Maicosuel çok çalışıyor. Jobson çok formda. Kanat oyuncusu Somália'da son haftalarda iyi performans gösteren isimlerden biri. Özellikle sahasında seyircisininde desteği ile çok etkili oluyorlar ve henüz evinde yenilgileri yok.

Ceara takımı Mário Sérgio ile düşüş yaşarken geçen hafta Gremio karşısında son dakikada attıkları golle kazanarak kötü gidişe dur dediler. Zaten Geraldo Silva topu öyle bir kontrol ettiki daha kaleye vurmadan gol olacağı içime doğmuştu. Ligde 7 hafta aradan sonra kazanmalarına rağmen hala 4. sırada rakibinin hemen arkasında yer alıyorlar.

Deplasmanda son 4 maçında sadece 1 puan alabilen Ceara , her deplasman maçındaki giibi bu maçtada kapanarak puan almaya çalışacak. Ancak Botafogo sürekli atak düşünen golü bulana kadar sürekli saldıran bir ekip. Er yada geç kilidi açacaklarını düşünüyorum. Tercihim Botafogo'dan yana olacak.


BOTAFOGO : Jefferson, Leandro Guerreiro, Antônio Carlos e Fábio Ferreira; Alessandro, Marcelo Mattos, Somália, Maicosuel e Marcelo Cordeiro; Jobson e Herrera.
Técnico: Joel Santana.


CEARÁ: Diego, Oziel, Fabrício, Anderson e Ernandes; Michel, João Marcos, Careca (Heleno) e Junior Cearense; Washington e Wellington Amorim.
Técnico: Mário Sérgio.



592 - Goias - Fluminense 2 :1.70 / ÜST :1.65


Goias'da alınan cezalardan sonra gelen başarısız sonuçlar devam ediyor.Son olarak geçen hafta sahasında Gremio Prudente'ye boyun eğdiler. Ligde 8 haftadır kazanamıyorlar ve düşme hattında yer alıyorlar.Gol yollarında hala etkisizler.Sahasında ligin en az puan toplayan ekibiler. Alınan başarısız sonuçlar taraftarlarıylada arasını bozmuş durumda. Böyle giderlerse ligde tutunmaları çok zor görüyor.

Lider Fluminense ise geçen hafta ligin en formda ekiplerinden biri olan Vasco deplasmanına konuk oldu.Zorlu deplasmandan 1 puanla ayrılmasını bildiler. Ligde 12 haftadır kaybetmeyen Fluminense bu maçların tamamında gol atmasını başardı. Fred'in sakatlığı devam ediyor ancak yeni transfer Washington'da oldukça iyi bir performans ortaya koyuyor. Başka bir yeni transfer Deco'da geçen hafta ilk kez forma şansı buldu ancak sonradan girdiği maçta çok etkili olamadı. Bu maçtada ilk 11'de başlayıp başlamayacağı henüz belli değil ancak büyük ihtimalle forma şansı bulacaktır.

Goias umutlanmak için mutlak kazanmak istiyor ve sahaya galibiyet için çıkacaklar. Fluminense'de şampiyonluk yolunda bir engeli daha kayıpsız geçmek istiyor. İki takımında bu maçta gol bulacağını düşünüyorum. Öncelikli tercihim üst. Daha sonrada Fluminense'nin bu deplasmandan zorda olsa 3 puan alacağını düşünüyorum.


GOIÁS: Harlei, Wendel, Valmir Lucas, Ernando e Junior; Jonilson, Wellington Monteiro, Romerito e Bernardo; Éverton Santos e Pedrão (Felipe).
Técnico: Émerson Leão.


FLUMINENSE : Fernando Henrique; Leandro Euzébio, Gum e André Luis (Deco); Mariano, Fernando Bob, Conca e Julio Cesar; Emerson e Washington.
Técnico: Muricy Ramalho.



**********************

GRÊMIO PRUDENTE - ATLÉTICO-PR

GRÊMIO PRUDENTE:
Giovanni, Paulo César, Anderson Luís, Roberto Silva e Marcelo Oliveira; Rodrigo Mancha, João Vitor, Róbson e Dayvid Sacconi; Henrique Dias e Rafael Martins
Técnico: Antônio Carlos


ATLÉTICO-PR: Neto, Wagner Diniz, Manoel, Rhodolfo e Paulinho; Chico, Olberdam e Branquinho; Guerrón, Bruno Mineiro e Maikon Leite.
Técnico: Paulo César Carpegiani.

CRUZEIRO - CORINTHIANS

CRUZEIRO : Fábio, Caçapa, Gil e Edcarlos; Jonathan, Henrique, Everton (Marquinhos Paraná ), Montillo e Diego Renan; Robert e Wellington Paulista.
Técnico: Cuca


CORINTHIANS : Julio Cesar, Alessandro, Chicão, Paulo André e Roberto Carlos ; Ralf, Jucilei, Elias e Bruno César; Jorge Henrique e Iarley (Thiago Heleno).
Técnico: Adilson Batista

GRÊMIO - SANTOS


SANTOS : Rafael; Pará, Edu Dracena, Durval e Alex Sandro; Arouca, Danilo, Zezinho (Marquinhos) e Paulo Henrique Ganso; Neymar e Zé Eduardo (Marcel ou Keirrison)
Técnico: Dorival Júnior.


GRÊMIO: Victor; Edilson, Vilson, Rafael Marques e Fábio Santos ; Willian Magrão, Fábio Rochemback, Souza e Douglas; Jonas e Borges
Técnico: Renato Gaúcho


SO PAULO - VASCO

 
SO PAULO: Rogério Ceni, Jean, Xandão, Miranda e Junior Cesar; Rodrigo Souto, Casemiro, Cleber Santana e Marcelinho (Richarlyson ou Fernandinho); Fernandão e Ricardo Oliveira.
Técnico: Sérgio Baresi.


VASCO : Fernando Prass; Dedé, Nilton, Fernando; Fágner, Rafael Carioca, Romulo, Carlinhos, Felipe; Zé Roberto e Éder Luís.
Técnico: Paulo César Gusmão.


************

Bu karşılaşmalarla ilgili tahmin yapmakta oldukça zorlandım.

GRÊMIO PRUDENTE - ATLÉTICO-PR

İki takımında geçen haftayı galibiyetle kapattıklarını görüyoruz. Form açısından iki takımında güvenilmez. Prudente sahasında direnen mücadeleci bir ekip ancak Atletico Pr de kolay lokma değil. Olası bir beraberlik çıkabilir belki...

CRUZEIRO - CORINTHIANS


Cruzeiro formsuz bir dönemden geçiyor ancak şampiyonluk mücadelesi veren Corinthians'da deplasmanlarda kötü sonuçlara imza atıyor. Evinde dirençli bir ekip olan karşısında Corinthians zorlanabilir. Uzak durmakta fayda var.

GRÊMIO - SANTOS


Santos Brezilya kupasını kazandıktan sonra Sudamericana'da Avai'ye elendi ve tekrar lige dönerek Atletico Mineiro'yu sahasında 2-0'la geçti. Takımıyla yeni sözleşme imzalayan Neymar geçen hafta gol atarak kendine geldi. Gremio ise geçen hafta Ceara deplasmanında 1 puanı son dakika golüyle kaçırdı.İyi mücadele ettiler ancak deplasman fobilerini bir kez daha yenemediler.Geçtiğimiz sezon sahasında hiç kaybetmeyen Gremio bu sezon aynı başarıyı gösteremiyor iç saha maçlarında ancak yinede evinde etkili bir takım. Çok zor bir maç olacağını düşünüyorum iki takım açısından da.

SAO PAULO - VASCO


Sao Paulo geçen hafta Corinthians deplasmanında 3-0 mağlup oldu ancak daha farklı bir mağlubiyet alabilirdi. Rogerio Ceni'ye yatıp kalkıp dua etsinler. Kalesinde 3 gol gördü ancak muhteşem kurtarışlarada imza attı. Zaten geçen hafta en iyi kaleci ödülünü aldı.Vasco ise ligin en formda ekiplerinden biri.Geçen hafta lider Fluminense'yi ağırladıkları maçta çok iyi mücadele ettiler ve önede geçtiler ancak sahadan 1 puanla ayrıldılar. Yinede iyi bir sonuç olduğunu söyleyebilirim. Ligde 8 haftadır kaybetmeyen Vasco'yu formsuz Sao karşısında karşıma almam. Ancak Vasco'de deplasmanlarda etkili olamadığı için onlarada güvenemiyorum. Uzak durmak en iyisi. 


0 yorum:

Yorum Gönder