23 Ağustos 2010 Pazartesi

İsveç Allsvenskan İddaa Tahminleri, Bahisleri, Yorumları (23 Ağustos 2010)




GAIS – Brommapojkarna ALT :1.50

AIK deplasmanından puansız dönen GAIS özellikle hücumda büyük sıkıntılar yaşamasına rağmen en golcü isim olan Wanderson’u satmış ve onun gidişinden sonra oynadığı 3 maçın 2’sinde gol atamamıştı.Ancak savunmaları oldukça sağlam.Takımda Johan Rundqvist ve Richard Spong sakatlıklarından dolayı bu maçta forma giyemeyecekler. Brommapojkarna sahasında Djurgarden’e son dakikalarda teslim oldu.Rakibi gibi hücumda oldukça etkisizler ancak iyi savunma yapıyorlar.Konuk ekipte Miiko Albornoz sakat, Imad Chhadeh ise cezalı.İki takımda hücumda etkisiz olan , defansif futboluyla ön plana çıkan ekipler.Bu nedenle bu maçta tercihim alttan yana.


GAIS : Dime Jankulovski – Kenneth Gustafsson, Hallgrímur Jónasson, Björn Andersson, Richard Ekunde – Eyjólfur Hédinsson, Johan Mårtensson, Reuben Ayarna, Jesper Florén – Jonas Lindberg – Mervan Celik.

Eksikler :
Johan Rundqvist (Sakat), Richard Spong (Sakat).

Brommapojkarna : Kristoffer Nordfeldt - Kim Odelius, Ferhat Korkmaz, Pontus Segerström, Tim Björkström - Mikkel Jensen, Gabriel Petrovic - Babis Stefanidis, Andreas Eriksson, Dalil Benyahia - Pablo Pinones-Arce.

Eksikler :
Miiko Albornoz (Sakat), Imad Chhadeh (Cezalı).




Halmstad - Malmo FF 2 :1.90


Halmstad geçen hafta Atvidaberg deplasmanından puanla ayrılmayı başardı.Ancak alt sıralardan uzaklaşmak için galibiyete ihtiyaçları var.Sahasında kendi gücüne denk takımlar karşısında iyi sonuçlar alsalarda güçlü ekiplere direnemiyorlar. Takımda sakat olan Christian Järdler dışında eksik yok.Malmo, Helsingborg’un puan kaybettiği haftayı Gefle’yi yenerek iyi değerlendirdi.İyice ensesine yaptıştılar liderin.Kolay kolay bıracaklarını sanmıyorum.Takımdaki eksiklerin sayısı can sıkıyor.Jasmin Sudic , Edward Ofere , Pontus Jansson ,Jiloan Hamad ve Alex Nilsson sakat , Jeffrey Aubynn ise cezalı.Malmo bu eksiklere rağmen galibiyete yakın taraf.Güvenmeyenler Malmo kaybetmezi değerlendirebilir.


Halmstad : Robin Malmkvist - Ryan Miller, Tomas Zvirgzdauskas, Johnny Lundberg, Emil Salomonsson - Anel Raskaj, Mikael Rosén - Marcus Olsson, Emir Kujovic, Michael Görlitz - Joe Sise.



Eksikler : Christian Järdler (Sakat).


Malmo : Johan Dahlin - Ricardinho, Daniel Andersson, Yago Fernandez, Ulrich Vinzents - Jimmy Durmaz, Wilton Figueiredo, Ivo Pekalski, Guillermo Molins - Agon Mehmeti, Daniel Larsson.

Eksikler : Jasmin Sudic (Sakat), Edward Ofere (Sakat), Pontus Jansson (Sakat), Jeffrey Aubynn (Cezalı), Jiloan Hamad (Sakat), Alex Nilsson (Sakat).




Orebro - AIK Stockholm 1 :1.70


Orebro geçen hafta Mjallby’a boyun eğdi.Ard arda iki mağlubiyet alınca ilk 3’ün dışında kaldılar.Mjallby’dan gerileden geliyor.Artık kazanmak zorundalar.Takımda Tommy Wirtanen , Peter Westman , Fredrik Nordback ve Oskar Johansson sakat, Patrik Anttonen ise cezalı.Son iki maçını sahasında oynayan AIK ise Brommapojkarna ve GAIS’i mağlup etti.Bu maçtan sonra Avrupa liginde zorlu Levski Sofya deplasmanına konuk olacaklar.Zaten deplasmanlarda oldukça kötü olan AIK ‘nın aklının birde o maçta olacağını düşünürsek,sahasında etkili bir takım olan Orebro’nun galibiyeti bir adım öne çıkıyor.Konuk ekipte Helgi Danielsson ve Antonio Flavio cezalı.


Orebro : John Alvbåge - Samuel Wowoah, Michael Almebäck, Magnus Wikström, Bertin Zé - Alejandro Bedoya, Magnus Kihlberg, Nordin Gerzic - Roni Porokara, Paulinho Guara, Markus Astvald.

Eksikler :
Tommy Wirtanen (Sakat), Peter Westman (Sakat), Fredrik Nordback (Sakat), Oskar Johansson (Sakat), Patrik Anttonen (Cezalı).

AIK Stockholm : Ivan Turina – Nils-Eric Johansson, Nicklas Backman, Per Karlsson, Kenny Pavey – Robert Åhman Persson, Daniel Tjernström, Dulee Johnson, Martin Lorentzson – Mohamed Bangura, Goran Ljubojevic.

Eksikler :
Helgi Danielsson (Cezalı), Antonio Flavio (Cezalı).



0 yorum:

Yorum Gönder