22 Ağustos 2010 Pazar

Belçika Jupiter Ligi İddaa Tahminleri, Bahisleri, Yorumları (22 Ağustos 2010)



389 - Eupen - Genk 2 :1.60

Ligin yeni ekibi Eupen sezona kötü bir başlangıç yaptı. Anderlecht, Westerlo ve geçen haftada AA Gent deplasmanından puansız ayrıldılar.Defansif anlamda sıkıntı çektikleri gibi hücumda da etkili olamıyorlar. 

Genk takımı bu sezonun flaş takımı. Geçen sezon play-off 'lara bile kalamamışlardı ancak bu sezon oldukça iddaalılar.Ligde oynadıkları 3 maçtanda galibiyetle ayrılırken son iki maçında AA Gent ve Charleroi'ya toplam 9 gol attılar.Hücumda çok etkililer ve Vossen oldukça formda.Bu sezon oynadıkları 6 resmi maçta 6 gol kaydetti hücumcu Vossen.

Hafta arasında UEFA Avrupa ligi play-off maçında evinde Porto'ya 3-0 yenilen Genk'in işi çok zor artık.Portekiz'de bir süpriz yapabileceklerine inanmıyorum bu nedenle akılları o maçta olmayacaktır. Ligdeki etkili performansını sürdürerek henüz ortama ayak uyduramayan Eupen karşısında kazanacaklarını düşünüyorum.

Eupen : Radek Petr,Ibrahima Camara, Alex Costa Dos Santos , Alessandro Iandoli , Daniel Panizzolo, Ervin  Zukanovic, Jerome Colinet,  Danijel Milicevic, Enes Saglik , Olivier Vinamont , Jefferson Andrade Siqueira

Genk : Thibaut Courtois, Torben  Joneleit, Eric Matoukou , Anele Ngongca , Thomas Buffel , Kevin De Bruyne , David Hubert , Daniel Pudil , Daniël Tözser, Elianiv Barda , Marvin Ogunjimi    

0 yorum:

Yorum Gönder