13 Ağustos 2010 Cuma

Rusya Premier Ligi İddaa Tahminleri, Bahisleri, Yorumları (14 Ağustos 2010)




161 - Zenit St. Petersburg - Dinamo Moscow 1 :1.50


Geçtiğimiz sezon ligde istediğini alamayan Zenit, yeni sezon öncesi takımına başına Luciano Splaetti 'yi getirerek çok yerinde bir hamle yapmıştı.

Bu sezon tüm kulvarlarda yenilmezlik serisi devam ediyor.Geçen hafta Spartak Moskova ile oynayacakları deplasman maçı , Moskova'da çıkan yangın nedeniyle ertelenmişti. Ancak daha dinlemiş olma gibi bir avantajları yok çünkü rakibininde geçen hafta oynayacağı maç yine yangın nedeniyle ertelenmişti.


Ligde 1 maç eksiği olmasına rağmen 7 puan farkla açık ara lider olan Zenit, son 9 lig maçınıda kazandı.Müthiş bir savunma anlayışı, kusursuz hücum organizasyon yapıları var.


Dinamo Moscow ise geçen sezon istediği başarıyı yakalayamamıştı ve bu sezonda kendilerinden beklenen performansı gösteremiyorlar.


Moskova ekibi sahasında iyi sonuçlar almasına rağmen deplasmanda çok vasat bir performans gösteriyor. Oynadıkları 8 deplasman maçında sadece 1 kez kazanabildiler. O da ilk deplasman maçıydı. Sonrasında oynadıkları 7 deplasman maçında da kazanamadılar.Bu deplasman maçında da lig lideri formda Zenit karşısında sahadan elleri boş ayrılacaklardır. 




153 - Tom Tomsk - Krylya Sovetov 1 :1.70 / İY0 :1.70


Tom Tomsk ligin istikrarsız ekiplerinden biri.Geçen sezon ligi orta sıralarda bitirmişlerdi ancak bu sezon daha iddaalılar ve Avrupa Ligine katılma mücadelesi veriyorlar.

Son haftalarda aldıkları başarısız sonuçlardan sonra üst sıralardan uzaklaşmaya başladı.Son 5 maçının 4'ünü kaybedip sadece bir kez kazanabildiler.Ama bu 5 maçın 3'ünü deplasmanda oynadılar. Sahasında ise son 4 maçında 3 galibiyet aldılar.


Krylya Sovetov takımının kötü performansı devam ediyor.Oynadıkları son 3 maçıda Moskova ekipleriyle yaptılar ve bu 3 maçtanda puan ayrılmayı başardılar ancak ligde 7 haftadır galibiyete hasretler.


Rakibi gibi çıkış arıyorlar ancak hücumda bu kadar etkisizken bir çıkış yakalamaları zor görünüyor.Zaten bu deplasman performansı ile beklenen çıkışı bu maçla yapmaları zor göünüyor.


Oynadıkları 7 deplasman maçında sadece 2 puan toplayabildiler.Attıkları 2 gole karşın kalesinde 14 gol gördüler.Bu maçtan puanla ayrılarabileceklerini düşünmüyorum ancak ilk yarıda rakiplerine direnebilirler. 



250 - Spartak Nalchik
- Sibir 1 :1.45

Spartak Nalchik sezona çok iyi başlangıç yaparak bir dönem liderliğide ele geçirmişti ancak sonrasında bir ara tökezledile ve Zenit muhteşem formunu sürdürerek açık ara liderliği ele geçirdi.

Ligde önümüzdeki sezon Avrupa kupalarında yer almak isteyen Spartak Nalchik, geçen hafta Alania Vladikavkaz deplasmanından puansız ayrılmıştı.Özellikle iç sahada çok etkili bir takım olan
Spartak Nalchik'in şuana kadar bileğini bükebilen olmadı. Sahasında oynadıkları 7 maçta 6 galibiyet bir beraberlik aldılar.

Sibir Novosibirsk ise UEFA Avrupa liginde Apollon Limassol'u elemeyi başardı ancak bu kez karşıları çok daha güçlü bir takım çıktı. Geçen sezon Ligde sadece 2 maç kaybetmesine rağmen liderin çok gerisinde kalan PSV Eindhoven ile eşleştiler. İlk maçı sahasında yapacakları için o karşılaşmaya çok önem veriyorlar ve tüm heyet hafta arasında oynanacak olan maça kitlenmiş durumda. Zira işlerini Hollanda'daki maça bırakırlarsa şansları çok azalacak. Ne yaparlarsa sahasında yaparlar.

Zaten deplasmanda oldukça vasat bir performans ortaya koyuyorlar. Bu sezon deplasmanda oynadıkları 7 maçta sadece Saturn'dan puan alabilen Sibir , diğer 6 karşılaşmada rakiplerine boyun eğdi. Ligin dibinde yer alan Sibir 6 haftadır kazanamıyor. Ligden düşmeye en yakın takım olsalarda hala gözleri Avrupa Liginde oynanacak olan maçta. Bu halleriyle zorlu Nalchik deplasmanından puan alabileceklerini düşünmüyorum.


0 yorum:

Yorum Gönder