14 Ağustos 2010 Cumartesi

Romanya 1. Ligi İddaa Tahminleri, Bahisleri, Yorumları (14 Ağustos 2010)



242 - Unirea Urziceni - Universitatea Cluj Napoca ALT :1.45 / İY0 :1.65


Unirea Urziceni takımını Avrupa Ligi ön eleme maçlarında yakından izleme fırsatı bulmuştuk. Avrupanın en formda takımı Zenit'e elenmişlerdi.

Unirea Urziceni, ligin ilk maçında Pandurii ile golsüz berabere kaldı. İkinci maçında ise Rapid Bükreş ile yine golsüz berabere kaldılar.Geçen hafta ise ligin vasat takımlarından Targu Mures'e mağlup oldular.

Beklenenin çok uzağında bir başlangıç yaptılar lige ancak çok kaliteli bir kadroya sahip olduklarını ve zamanla yükselişe geçeceklerini düşünüyorum.

Geçen sezon başarılı olan kadrosunu büyük ölçüde korumuş ve sezon öncesi 4 isimle anlaşmışlardı. Neaga , Dale , Marin ve Matei takıma yeni katılan isimler.

Universitatea Cluj Napoca ise lige bu sezon yükseldi.Geçen sezon Romanya 2. Liginde ligi 2. sırada tamamlayan kadrosundan yeni sezon öncesi 10 isimle yollarını ayırıp 16 yeni isimle anlaşarak kadroda önemli değişiklikler yapmışlardı.

Ancak henüz kadrosu oturmamış vaziyette ve sezon rakipleri gibi iyi başlayamadılar. Steaua Bucuresti ve Brasov'ya 3-1 yenilip geçen hafta Vaslui ile 1-1 berabere kalmışlardı.Baktığımız zaman iki takımında oynadıkları 3 maçın ilk yarıları berabere tamamlanmış. Bu maçtada aynı sonuç çıkabilir. Aynı zamanda Uniera'nın defansif futbolu nedeniyle hücumda etkili olmadığını ve 3 maçtada gol atamadığını ancak iyide savunma yaptığını göz önüne alırsak bu maçta kısır geçmeye aday.

0 yorum:

Yorum Gönder