2 Eylül 2010 Perşembe

2012 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri Grup Maçları // Takımlardan Son Haberler (3 Eylül 2010)



Milli Takımlardan Son Haberler ;

Kazakistan : Sergei Kerimov sakat olduğu için yerine Mark Gürman çağırıldı.

Türkiye : Özer Hurmacı ve Ömer Erdoğan ilk kez milli takıma çağırıldı. Kaleciler Hakan Arıkan ve Volkan Demirel 'in yanı sıra savunmadan İbrahim Kaş ve Çağlar Birinci sakat.

Almanya : Arne Friedrich, Jérôme Boateng, Piotr Trochowski , Serdar Taşçı ve Dennis Aogo kadroya alınmadı.

Belçika : Mehdi Carcela-González ,Jonathan Legear , Silvio Proto , Jelle Van Damme ve Nicolas Lombaerts gibi önemli isimler kadroda yoklar.

İrlanda Cumhuriyeti : Damien Duff, Paul McShane ve Keith Andrews gibi takımın önemli isimleri sakatlıklarından dolayı yoklar.Teknik direktör Giovanni Trapattoni'de ameliyat olduğu için takımın başında olamayacak.

Rusya :
Rubin Kazan 'da orta saha oyuncusu Alan Kasaev takımdaki tek yeni isim. Bulgaristan'la oynanan dostluk maçında sakatlanan Vyacheslav Malafeev bu maçta takıma dönüyor. Igor Denisov ise sakat olduğu için yok

Makedonya : Kaleci Pacovski sakat yerine Edin Nuredinovski davet edildi.

Faroe Adaları : Brian Kerr ilk defa milli takıma davet edildi. Forvet Høgni Jacobsen sakat olduğu için yerine Arnbjørn Hansen çağırıldı.

Sırbistan : Sevilla 'nın defans oyuncusu Ivica Dragutinoviç ve Genoa 'lı orta saha oyuncusu Bosko Jankovic sakatlıklarından dolayı yoklar. Stojković ve Pantelic gibi iki önemli isimde kadroda yer almıyor.

Estonya : Forvet Vjatšeslav Zahovaiko ilk defa milli takıma çağırıldı.

İtalya : Savunmada Luca Antonelli, Cesare Bovo, Lorenzo De Silvestri ve Daniele Gastaldello gibi yeni isimler yer alıyor. Juventus'lu orta saha Claudio Marchisio ve Mario Balotelli sakatlığından dolayı yoklar.

Slovenya : Marko Šuler'in durumu belirsiz.

Kuzey İrlanda : George McCartney ve kanat oyuncusu Niall McGinn sakat.

Romanya : 21 yaş altı takım kaptanı Gabriel Torje A takıma çağırıldı. Orta saha oyuncusu Tiberiu Ghioane,Cristian Săpunaru, Mihai Răduţ ve Cristian Tanase sakat.

Luxemburg : Kaptan Jeff Strasser sakat.

Bosna - Hersek : Gordan Bunoza , Ognjen Vranjes ve İbrahim Šehić 21 yaş altı kadrosundan A Takıma davet edildi.

Fransa : Franck Ribéry, Nicolas Anelka , Patrice Evra ,Samir Nasri, Djibril Cissé ve André-Pierre Gignac gibi önemli isimler kadroda yoklar. Kevin Gameiro, Cédric Carrasso, Mamadou Sakho , Benoît Trémoulinas gibi isimler kadroda yeni.

Belarus : Orta sahadan Timofei Kalachev ve Leonid Kovel yok.

Galler : Savunmadan James Collins, Danny Gabbidon ve Crofts ile Brian Stock sakat.

Moldova : Savunmadan Valeriu Catînsus, Victor Golovatenco ve Igor Armas yok. Alexandru Dedov ilk defa milli takıma çağırıldı.

San Marino : Defansta Nicola Chiaruzzi ve orta sahada Pier Filippo Mazza takımdaki yeni isimler.

Slovakya : Takımın en önemli golcüleriSestak ve Vittek sakat.

Hollanda : Giovanni van Bronckhorst milli takımı bıraktı.Takımın en önemli isimlerinden Arjen Robben sakat. 34 yaşındaki Ruud van Nistelrooy kadroya çağırıldı ancak diğer bir hücumcu van Persie'de kadroda yok.

Karadağ : Takımın en önemli golcülerinden Stevan Jovetić sakat.Teknik direktör Zlatko Kranjcar takımdaki planları doğrultusunda en önemli isim olduğunu ve işlerini zorlaştıracağını söyledi.

İngiltere : Takımın önemli isimlerinden kaptan Rio Ferdinand , Lampard , John Terry , Bobby Zamora ve Peter Crouch sakat. Kaleye Scott Carson çağırılarak o bölgedeki sorunu çözmeye çalıştı teknik direktör Capello .

Bulgaristan : Stanimir Stoilov, Veselin Minev ve Ivelin Popov Bulgaristan'da oynayarak kadroya çağıralan isimler. Takımın büyük bölümü yurt dışında oynuyor.

İzlanda : Takımın en önemli isimlerinden Eidur Gudjohnsen yok.

Kıbrıs : Savvas Poursaitidis Kıbrıs vatandaşlığına geçti ve milli takımda yer alıyor.

Litvanya : Dominykas Galkevičius , Mindaugas Panka, Andrius Velička ve Žydrūnas Karčemarskas bu maçta takıma dönüyorlar. FK Sūduva'nın forveti Ričardas Beniušis takımdaki tek yeni isim.

İspanya: Raúl Albiol ve Carles Puyol sakat. Juan Mata 21 yaş altı takımına çağırıldı. Fernando Torres, Andrés Iniesta ve Pepe Reina bu kez kadroda yer alıyor.

0 yorum:

Yorum Gönder