29 Ağustos 2010 Pazar

Portekiz Liga Sagres İddaa Tahminleri, Bahisleri, Yorumları (29 Ağustos 2010)



428 - Braga - Maritimo 1 :1.40

Braga geçen sezon ligi 2. sırada bitirerek büyük bir başarıya imza atmıştı.Ülkesini Avrupa'da da en iyi şekilde temsil ediyorlar. Şampiyonlar ligi ön elemelerinde Celtic, Sevilla gibi kendilerinden daha güçlü ve tecrubeli ekipleri saf dışı bıraktılar.Özellikle iç sahadaki etkili oyunlarını bu sezonda sık sık görücez.Sevilla maçında oyuna 55. dakikada girmesine rağmen hat-trick yapan Rodrigo Lima'nın performansı göz doldurdu. Lima'nın yanı sıra Matheus Leite , Alan Silva ,Paulo Cesar'da oldukça etkili isimler.

Maritimo yeni sezon öncesi Avrupa Ligi ön elemelerinin işk iki turunda zayıf rakiplerle karşılaşmış ve farklı galibiyetler almıştı.Ancak sonrasında 3. turda BATE 'ye iki maçtada yenilirken ligde de Setubal ve Sporting Lizbon'a boyun eğdi. Form durumları hiç iyi değil. Şu durumda moralli ev sahibine güvenmek gerek.



442 - Olhanense - Leiria ALT :1.35 / İY0 :1.75

İki takımda yeni sezon öncesinde kadrosunda revizyona gittiler. Bu nedenle iki takımda geride kalan haftalarda henüz tam performansını sahaya yansıtabilmiş değiller. Henüz alışma evresinden geçiyorlar. Olhanense geçen hafta Academica deplasmanında son dakikada yediği golle geriye düşsede uzatmalarda bulduğu golle 1 puan almasını başardı. Leiria geride kalan iki haftada defansif futbolunu sahaya yansıtınca maçlarında gol sesi çıkmadı. Bu deplasmanda da yine defansif futbol ön planda olacak onlar için. Olhanense'de hücum gücü zayıf olan defansif ağırlıklı bir takım. Bu nedenle bu maçın kısır geçmesi muhtemel. İki takımda birbirine üstünlük kurmakta zorlanır. İlk yarı beraberliğide bu maç için tercih edilebilir bir seçenektir.

0 yorum:

Yorum Gönder