29 Ağustos 2010 Pazar

Brezilya Serie A İddaa Tahminleri, Bahisleri, Yorumları (29 Ağustos 2010)




456 - Guarani - Flamengo ALT :1.65 / 02 :1.33


Geçen hafta zorlu Vitoria deplasmanından puanla ayrılan Guarani etkili olamadı.Maçta daha üstün olan taraf evinde her zaman etkili olan Vitoria idi. Guarani bu sonuçla birlikte arka arkaya 5 deplasman maçında da galibiyet yüzü görmedi. Bu kez sahasında Flamengo karşısına galibiyet için çıkıyorlar. Evinde dirençli bir yapıları var ve kolay kolay teslim olmuyorlar.


Atletico Mineiro ile yenişemeyen Flamengo'da alınan başarısız sonuçlardan sonra Teknik direktör Roger Lourenço'nun yerine Toninho Barroso takımın başına getirildi ve Guarani deplasmanında ilk maçına çıkacak.


Ligde oynadığı son 7 maçında sadece bir galibiyet alabilen Flamengo Libertadores kupasına katılma hedefinden uzaklaşmaya başladı.Ciddi anlamda skor üretme sıkıntısı yaşıyorlar ve şuanda ligin en az gol atan ekibiler. Bu sorunu Diogo ve Deivid transferleriyle çözmeye çalıştılar. Diogo bu maçta oynuyor ancak Devid oynamayacak. Ancak skor üretmekte zorlansalarda çokta iyi bir savunmaları olduğu aşikar.


Flamengo son 3 deplasman maçında kaybetti.Yeni hocası ile ilk maçına çıkan takımlar genelde kaybetmezler.Flamengo'nun karşısında dirençli bir ekip var ve üstünlük kurmakta zorlanacaklardır. Guarani'de çok iyi bir savunmaya sahip olan rakibi karşısında kilidi açmakta zorlanır. Kısır bir maç olması muhtemel. Bunun yanı sıra Toninho Barroso 'nun ilk maçından puanla ayrılacağını düşünüyorum.


GUARANI : Emerson; Rodrigo Heffner, Preto, Ailson e Márcio Careca; Renan, Paulo Roberto, Baiano e Mário Lúcio; Mazola e Reinaldo
Técnico: Vagner Mancini


FLAMENGO : Marcelo Lomba, Leonardo Moura, Jean, Ronaldo Angelim e Juan; Corrêa, Wlllians, Petkovic e Renato Abreu; Diogo e Leandro Amaral
Técnico: Toninho Barroso



454 - Atletico Mineiro - Palmeiras 1&0 Açık :2.20 & 3.00


Atletico Mineiro geçen sezonun sonlarında ciddi bir düşüş yaşarak Libertadores kupasına katılma şansını kaybetmişti. Bu sezon takıma önemli takviyeler yaparak iddaalı başladılar ancak tam bir hayal kırıklığı yaşattılar şuana kadar.

İyi bir kadroya ve Luxemburgo gibi bir teknik adama sahip olmalarına rağmen düşme hattında yer alıyorlar.Geçen hafta Flamengo deplasmanında iyi mücadele ettiler ve sahadan puanla ayrılmayı başardılar.Ligde aldıkları tüm galibiyetleri iç saha maçında elde eden Atletico Mineiro bu galibiyetlere bir yenisini daha eklemek istiyor.

Scolari'nin gelişinden sonra beklenen çıkışı yakalayamayan Palmeiras istikrarsız performansının bedelini geçen hafta Atletico Goianiense'ye 3-0 gibi farklı bir skorla kaybederek ödedi. Elias Oliveira'yı durduramadılar. Scolari oyuna erken müdahele etsede sonucu değiştiremedi.

Özellikle deplasman maçlarında sahada varlık gösteremeyen Palmeiras, 7 dış daha maçında da kazanamadı.Bu deplasmanda oynadıkları son iki maçtada rakibini yenemediler. İki takımda formsuz olsada ben Mineiro'nun kaybetmeyeceğini düşünüyorum.

ATLÉTICO-MG: Fábio Costa; Werley, Réver e Lima; Rafael Cruz, Rafael Jataí, Serginho, Ricardinho e Eron; Diego Souza e Diego Tardelli
Técnico: Wanderley Luxemburgo


PALMEIRAS : Marcos; Maurício Ramos, Danilo e Fabrício (Edinho); Márcio Araújo (Vítor), Marcos Assunção, Tinga, Valdívia e Rivaldo; Tadeu e Luan (Kleber)
Técnico: Luiz Felipe Scolari
  


463 - Atletico Goianiense - Avai 1&0 Açık : 2.50 & 3.10


Atletico Goianiense sonunda beklenen patlamayı gerçekleştirdi. Daha doğrusu Elias patladı ! Geçen hafta Palmeiras deplasmanına konuk olan Atletico Goianiense rakibini Elias'ın attığı 3 golle mağlup ederek 5 hafta aradan sonra galibiyetle tanıştı. Ancak bu galibiyet düşme hattında çıkmaları için yetmedi. Seri galibiyetlere imza atmaları gerekiyor. Bu kezde karşılarında yeneyemecekleri bir takım yok !


Geçen hafta sahasında İntercional'e boyun eğen Avai ise iç sahadaki etkili futbolunu deplasman maçlarında gösteremeyen bir ekip. Sahasında Corinthians karşısında çok iyi mücadele edip kazansalarda onun dışında son haftalarda oynadıkları oyunu beğenmiyorum. Heleki deplasman maçlarında adeta sahadan siliniyorlar. Oynadıkları 7 deplasman maçında sadece bir kez kazanabildiler.Bu kezde kazanabileceklerini sanmıyorum. Sahasında Atletico Goianiense maçı bırakmaz !


ATLÉTICO-GO: Márcio; Victor Ferraz (Agenor), Wélton Felipe, Daniel Marques e Thiago Feltri; Ramalho, Pituca, Róbston (Anaílson), Diguinho e Elias; Marcão.
Técnico: Renê Simões


AVAÍ: Renan; Patric, Émerson, Rafael e Eltinho; Rudnei, Marcinho Guerreiro, Caio, Robinho e Davi; Vandinho.
Técnico: Antônio Lopes

**** Güncellenecektir.****

0 yorum:

Yorum Gönder