30 Ağustos 2010 Pazartesi

Norveç Tippeligaen İddaa Tahminleri, Bahisleri, Yorumları, Eksikler Listesi (30 Ağustos 2010)



487 - Brann - Viking  10 Açık : 1.95 & 3.00

Tippeligaen'de 22. haftanın kapanış maçında Brann, Viking'i ağırlıyor.İki takımda geçen haftayı beraberlikle kapatmıştı.  Brann zorlu Stromsgodset deplasmanından 1-1'lik sonuçla ayrılırken , Viking ise bir çok eksiği olan Start'ı sahasında yenemeyerek hayal kırıklığı yaşattı. 

Viking takımı son 4 maçında kazanamayınca ilk 3'den uzaklaşmaya başladı.Bu performansları ile tekrar üst sıraları zorlamaları mümkün görünmüyor. Özellikle deplasman maçlarında etkili olamıyorlar.Takımda  Børre Steenslid 'in durumu belirsiz. Tommy Høiland sakat.. Tomasz Sokolowski ve Patrik sezonu kapatmıştı.

Brann ligde 3 haftadır kazanamasada ligin güçlü ekiplerinden biriler ve iyi top oynuyorlar.  Ligde oynadıkları son 8 maçta sadece bir kez kaybetmelerine rağmen halen alt sıralardan uzaklaşabilmiş değiller.  Takımda Cato Hansen, Cato Guntveit ve Yaw Amankwah sakat. Diego Guastavino ise cezalı. Viking takımının bu sahada rakibine şansı tutmuyor. Son haftalarda iyi oynayan Brann'nın evinde formsuz rakibine kaybetmeyeceğini düşünüyorum.

0 yorum:

Yorum Gönder