30 Ağustos 2010 Pazartesi

Finlandiya Veikkausliga İddaa Tahminleri, Bahisleri, Yorumları (30 Ağustos 2010)

 
 482 - Hjk - IFK Mariehamn 1 :1.40

Lider  Hjk hafta arasında UEFA Avrupa ligi play-off rovanş maçında sahasında Beşiktaş'ı ağırladı ve hezimete uğradı.Özellikle sahasının suni çim olması avantajını iyi kullanan Hjk maçta varlık gösteremedi. Bir kaç net fırsat bulsalarda bu Beşiktaş'ın rahat bir oyun oynamasından dolayı kaynaklandı. 

UEFA Avrupa ligine veda eden takımlar lige dönüşlerde iyi sonuçlar alıyorlar. Bunu bu hafta Galatasaray ve Fenerbahçe maçlarında da gördük.Bir nevi yara sarıyorlar. Hjk'nin da bu maçtaki hedefi kazanarak geçen haftaki ağır yenilgiyi unutturmak.

Mariehamn son iki maçını gol atamadan kaybetti. Neyseki son sıradaki Lahti'de de bir sıçrama yok. Aksi takdirde düşme tehlikesiyle karşılaşabilirlerdi. Aslında ligde sondan birinci sırada yer alıyorlar ancak Lahti'nin umutsuz futbolu ve iyi sonuçlar alamamasından dolayı şuan için bir tehlike görünmüyor. 

Mariehamn deplasman maçlarında zaman zaman süpriz sonuçlara imza atan bir ekip.Ancak şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen yaralı Hjk karşısında süpriz yapacaklarını düşünmüyorum.Ayrıca Helsinki'nin bu sahada rakibiyle oynadığı 9 maçta 6 galibiyet 3 beraberlik aldığını ve son 5 maçıda kazandığınıda belirteyim.

0 yorum:

Yorum Gönder