2 Ekim 2010 Cumartesi

İsveç Allsvenskan İddaa Tahminleri, Bahisleri, Yorumları (2 Ekim 2010)


 
269 - Helsingborg - GAIS  1 :1.25 / 1h :1.95

Ligin bitimine 5 hafta kala Helsingborg ve Malmo arasındaki kıyasıya şampiyonluk yarışı devam ediyor. Ligde şampiyon olmanın ayrı bir önemi daha var ; sadece lig şampiyonu Şampiyonlar Ligine katılabiliyor. İkincilik yada Üçüncülük arasında bir fark yok sonuç yine Avrupa ligine çıkıyor. Bu nedenle lig şampiyonluğu çok önemli. Malmo ve Helsingborg'un 55 er puanları olduğundan bu kritik haftalarda yapılacak bir puan kaybının telafisi olmayabilir. Helsingborg geçen hafta bir çok eksiği olmasına rağmen AIK Stockholm deplasmanında 3-2 kazanarak döndü. Olympia 'da oynadığı 12 maçın 11 ini kazanan ve hiç kaybetmeyen Helsingborg , Gais karşısında da galibiyet peşinde.

GAIS geçen hafta Hacken karşısında kazanarak biraz olsun nefes aldı. Hala ligden düşme tehlikesini atlatabilmiş değiller. Takımdaki üretkenlik sıkıntısı devam ediyor. Son 4 maçtada gol attılar ancak bu maçların 3 ünde sadece  1 gol bulurken geçen hafta 2-1 kazandıkları Hacken maçında da ilk gol Hacken'li Emil Wahlström'in topu kendi filelerine göndermesiyle gelmişti. İç sahada dirençli oynamalarına rağmen deplasmanda 4 maçtır puan alamıyorlar. Takımda özellikle Wanderson'nun gidişinden sonra gol yükünü çeken Mervan Celik'inde olmayısı hücumda daha etkisiz kalmalarına neden oluyor. Ayrıca Reuben Ayarna , Johan Rundqvist , Jonas Lundén , Erik Berthagen ve Richard Spong 'da sakat. Bu kadar eksikle ve bu hücum hattıyla Helsingborg 'la baş edemezler. Helsingborg 'un rahat kazanmasını bekliyorum.

HELSINGBORG : Pär Hansson - Marcus Holgersson, Marcus Nilsson, Joel Ekstrand, Erik Edman - Mattias Lindström, Ardian Gashi, Marcus Lantz, Christoffer Andersson - Rasmus Jönsson - Alexander Gerndt.

Eksikler : Erik Wahlstedt (Sakat)

GAIS : Dime Jankulovski - Jimmy Tamandi, Björn Andersson, Fredrik Lundgren, Kenneth Gustafsson - Jesper Florén, Johan Mårtensson, Romarinho, Hallgrimur Jonasson, Eyjolfur Hedinsson - Joel Johansson.

Eksikler : Mervan Celik (Sakat), Reuben Ayarna (Sakat), Johan Rundqvist (Sakat), Jonas Lundén (Sakat), Erik Berthagen (Sakat), Richard Spong (Sakat)

0 yorum:

Yorum Gönder