26 Eylül 2010 Pazar

İskoçya Premier Ligi İddaa Tahminleri , Bahisleri , Yorumları (26 Eylül 2010)


350 - Aberdeen - G.Rangers 2 :1.45 TUTTU / ÜST :1.60 TUTTU

Aberdeen ilk iki hafta Hamilton ve St. Johnstone karşısında gol yemeden kazanarak 6 puan topladı ancak sonrasında oynadıkları 3 maçtada galibiyet yüzü görmediler. Hafta arasında İskoçya Kupasında Raith Rovers'ı evinde 3-2 yenerek bir nebze moral buldular. Hücumda Paul Hartley ve Scott Vernon oldukça uyumlu ve formda golcüler. Bu durumda takıma olumlu yanısyor elbette. Bu sezon sadece Kilmarnock karşısında skor üretemedi Aberdeen. 

Son şampiyon G.Rangers ise o ligde oynadığı 5 müsabakıyıda kazandı ama şuanda maç fazlasıyla Celtic lider durumda. Bu sezon şampiyonluk yarışı yine bu iki takım arasında geçecek gibi görünüyor. Kris Boyd gibi bir golcüyü kaybetmelerine rağmen takımda müthiş üretkenlik devam ediyor. Attığı 13 golle ligin en golcü ekibi olan G.Rangers, hafta arasında da İskoçya Kupasında 1. ligin güçlü ekiplerinden Dunfermline Athletic'e adeta gol yağdırdı ve sahadan 7-2 galip ayrıldı. 

Nikica Jelavic , Steven Naismith , Kenny Miller takımdaki golcü isimler diyorduk ama bu sezon genelde oyuna sonradan giren Kyle Lafferty'de kupa maçında 3 gol attı.Gerçekten takım halinde golcü bir ekipler. Bu sezon ligde oynadıkları tüm maçlar üst skorla bitti zaten. Bu maçında gollü geçeceğini ve Rangers 'in kazanacağını düşünüyorum.

0 yorum:

Yorum Gönder