26 Eylül 2010 Pazar

Hollanda Eredvisie İddaa Tahminleri ,Bahisleri ,Yorumları (26 Eylül 2010)



360 - Breda - Willem II 1 :1.25 TUTTU

Nac Breda ilk hafta Az Alkmaar'ı ağırlamış ardından iki deplasman maçına çıkmış ve sadece 1 puan toplayabilmişti. Son 3 maçta ise topladıkları 7 puanla çıkışa geçtiler. Evinde VV Venlo ve Feyenoord'u yenerken Vitesse deplasmanından 1 puanla döndüler. Hafta arasında kupada VV Venlo ile karşılaştılar ve bir kez daha rakibini mağlup ettiler. Rat Verlegh'de oldukça etkili bir ekip olduklarını söyleyebiliriz. Willem şüphesiz bu ligin en zayıf ekibi. Geçen sezon Waalwijk onlardan daha kötü olduğu için ligde kalmayı başarmışlardı ancak bu kez bu ligde tutunmaları çok zor görünüyor. Geride kalan 6 hafta itibariyle henüz puanla tanışamadılar.Kalesinde gördükleri 20 golle ligin en çok gol yiyen ekibi durumundalar. Bu savunmayla Amoah , Leonardo gibi golcülere direnemezler. Geçen sezon 17 deplasman maçının 16 sını kaybeden Willem , bir kez daha sahadan puansız ayrılır.


361 - Excelsior - Vitesse ÜST :1.40 TUTMADI

Ligin yeni ekibi Excelsior iç sahadaki başarısıyla dikkat çekiyor. Sportpark Woudestein'da oynadığı 3 maçtanda galip ayrılan Excelsior deplasmandaki 3 maçında ise sadece 1 puan alabildi. Bu sezon evinde rakiplerine zorluk çıkartakacak ekiplerin başında geliyorlar. Ancak savunmalarının kötü olmasıda onların en büyük problemi. Bu sezon hiçbir maçta kalesini gole kapayamadılar. Bu sezonki performansıyla hayal kırıklığı yaşatan Vitesse ise Den Haag galibiyetiyle başladığı ligde 5 haftadır kazanamıyor. Hafta arası kupada Flevo Boys'u 6-0 mağlup ederek biraz olsun moral buldular.Tıpki rakibi gibi savunmada sıkıntılı bir ekipler. Vitesse'nin deplasmanda oynadığı , Excelcior'un ise evinde oynadığı 3 maçta üst bitti. Ayrıca iki takım arasındaki son 6 maçta üst skorla bitti. Bu maçtada seri bozulmaz ve bol gol izleriz.


391 - VV Venlo - De Graafschap  ÜST :1.30 TUTMADI

VV Venlo'da Honda'nın gidişinden sonra işler yolunda gitmiyor.Takımda yaratıcı oyuncu nitelikte bir isim kalmadı.Bunun sıkıntısını yaşıyorlar. Ligde oynadıkları 6 maçın 5 ini kaybettiler. Oldukça kötü bir savunmaları var ve bu sezon sadece bir maçta gol yemediler.Evinde ligin yeni ekibi De Graafschap karşısında kazanarak çıkışa geçmek istiyorlar.De Graafschap'ında rakibinden aşağı kalır yanı yok. Geçen sezon rahat bir şampiyonluk elde ettiler ancak buranın daha zor olduğunu anlamış olmalılar. Evinde aldıkları sonuçlarla ayakta durmaya çalşıyorlar. Deplasmanda oynadıkları 3 maçta sadece 1 puan alabildiler ve kalesinde tam 10 gol gördüler. Rakibi gibi savunmaları sorunlu.  De Graafschap'ın bu sezon tüm maçları üst bitti. Ayrıca iki ekip arasında oynanan son 6 maçta üst skorla bitti. Savunması sorunlu iki ekibin maçı bir kez daha gollü geçer.

0 yorum:

Yorum Gönder