26 Eylül 2010 Pazar

İsveç Allsvenskan İddaa Tahminleri, Bahisleri, Yorumları (26 Eylül 2010)


392 - Malmo FF - Goteborg  1 :1.65 TUTTU

İsveç Allsvenskan'da kuşkusuz haftanın en önemli müsabakası. Haftaya Helsingborg'la beraber lider olarak giren Malmo, son haftalarda çıkışa geçerek topladığı puanlar Avrupa ligine katılma hesabı yapan Goteborg'u ağırlıyor. Malmo geçen sezon hayal kırıklığı yaşatmış , Goteborg ise sezonu 2. sırada tamamlamıştı. Bu kez durumlar farklı ve Malmo şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlerken Goteborg çok az olan Avrupa ligi şansını denemek istiyor.

Malmo geçen hafta Djurgarden'e yenilerek çok önemli bir fırsatı tepmiş oldu. Ligin bitimine 6 hafta kalan Helsinborg'la kıyasıya bir yarış içindeler. Kuşkusuz bu haftalarda yapılacak bir puan kaybının telafisi olmayabilir. Gösterdiği müthiş performansla Milli takıma kadar yükselen Daniel Larsson ve Agon Mehmeti ile hücumda oldukça etkili bir takım olan Malmo ligin en golcü ekibi durumunda. Swedbank stadında fırtına gibi esiyorlar adeta. Bu sahada oynadıkları 12 maçın 11 ini kazanıp sadece bir beraberlik aldılar. Son iç saha maçında Helsingborg'u 2-0 yenmişlerdi. Takımda Yago Fernández (Sakat), Dusan Melichárek (Sakat), Alexander Nilsson (Sakat), Jasmin Sudic (Sakat) görev alamayacak olan isimler.

Lige kötü başlayan Goteborg , ikinci yarıda kendini buldu ve son haftalarda yakaladığı başarılı formu neticesinde üst sıraları zorlamaya başladı. 3 maçlık galibiyet serisi Elfsborg karşısında berabere kalınca bozuldu. Deplasmanlarda kendi oyunun sahaya yansıtamadıklarını biliyoruz. Malmo şampiyonluğa bu kadar yaklaşmışken evinde hiç bir takıma puan kaptırmaz bence. Ayrıca konuk ekipte Sebastian Eriksson (Cezalı), Robin Söder (Sakat), Pär Ericsson (Sakat), Mikael Dyrestam (Sakat), Petter Björlund (Sakat), Mustafa Kamal (Sakat).

MALMÖ FF : Johan Dahlin – Ulrich Vinzents, Pontus Jansson, Daniel Andersson, Ricardinho – Guillermo Molins, Ivo Pekalski, Wilton Figueiredo, Jimmy Durmaz – Agon Mehmeti, Daniel Larsson.

IFK GÖTEBORG  : Markus Sandberg – Adam Johansson, Nicklas Carlsson, Ragnar Sigurdsson, Erik Lund – Thomas Olsson, Tobias Sana – Stefan Selakovic, Jakob Johansson, Elmar Bjarnason – Tobias Hysén.

0 yorum:

Yorum Gönder