5 Eylül 2010 Pazar

İsveç Superettan İddaa Tahminleri, Bahisleri, Yorumları (5 Eylül 2010)



322 - Syrianska FC - Oster 1 :1.25 / 1h :1.95


Geçen hafta Trollhattan'ı son haftaların formda ismi Ijeh'in golleriyle mağlup eden Syrianska başarılı formunu sürdürdü. Sezona iyi başlayamadılar ancak ilerleyen haftalarda toplarlandılar ve iyi sonuçlar alarak üst sıralara tırmandılar.

Ligde 11 haftadır kaybetmeyen Syrianska bu karşılaşma ile eksik maç saysını kapatacak ve kazanması halinde ligde 2. sırada yer alan Sundsvall ile puanlarını eşitleyecek. Özellikle iç saha maçlarında seyircisininde desteği ile çok etkili bir oyun ortaya koyan Syrianska , son 5 iç saha maçında 4 galibiyet ve 1 beraberlik almıştı.Ayrıca sahasında oynadıkları son iki maçıda gol yemeden handikaplı kazandıklarınıda belirteyim.


Oster ligin en formsuz takımlarından biri. Ligde 8 haftadır galibiyete hasret kaldılar ve son 5 maçınıda kaybettiler. Bu kötü sonuçların ardından iyice düşme hattına yaklaştılar. Özellikle hücumda çok etkisiz kalıyorlar. Kaybettikleri son 5 maçın 4'ünde gol dahi atamadılar. Üstelik bu kez karşılarında son 4 maçını gol yemeden tamamlayan ve Allsvenskan'a yükselme mücadelesi veren güçlü ve formda bir ekip var.Ayrıca takımda savunmadan Elmin Nurkic ve orta alandan Daniel Petersson cezalı oldukları için forma giyemeyecekler. Bu şartlar altında tüm oklar ev sahibini gösteriyor. Oranı yeterli bulmayanlar handikaplı Syrianska galibiyetini deneyebilirler.

0 yorum:

Yorum Gönder