11 Eylül 2010 Cumartesi

İngiltere Premier Ligi İddaa Tahminleri, Bahisleri, Yorumları (11 Eylül 2010)




191 - Newcastle - Blackpool 1 :1.45 / ÜST :1.50

Premier Ligin yeni ekibi Newcastle Carrol'un üstün performansıyla lige kısa sürede uyum sağladı.Zaten önceki yıllarda da Premier Ligde mücadele eden tecrubeli bir ekip olduklarından dolayı sorun yaşamıyorlar.

Sezona Manchester United deplasmanında aldıkları mağlubiyetle başlasalarda sonraki iki maçında Carrol'un üstün performansı ile 4 puan topladılar.Kupada da Accarington Stanley'i elediler. Özellikle sahasında Aston Villa gibi güçlü bir takım karşısında aldıkları 6-0 lık galibiyetle büyük sükse yaptılar.Zaten St. James` Park 'da her zaman etkili olan bir ekipler.

Newcastle'de Steven Taylor , Dan Gosling , Danny Guthrie , Leon Best ve Danny Simpson sakat, forvet Xisco ise cezalı.

Blackpool takımıda Premier lige bu sezona yükseldi ancak bu ligde tecrubeleri yok.Kadro kalitesi olarakta Newcastle'ın gerisindeler.Zaten bu sezon yapılan anketlerde Premier Ligden düşmeye en yakın takım görünümündeler.Sezona Wigan'ı deplasmanda 4-0 gibi farklı bir skorla yenerek başlasalarda sonrasında Arsenal deplasmanında ezildiler ve sahadan 6-0 mağlup ayrıldılar.Ardından kupada 1. Lig takımı Milton Keynes Dons'a elendiler ve son lig maçında Fulham'la berabere kaldılar.Özellikle savunma anlamında çok büyük sıkıntıları olduklarını gözlemledim.Bu savunmayla kalelerini gole kapatmaları zor görünüyor.

Blackpool'da Rachubka ,Baptiste ,Southern ,Almond ve Clarke sakatlıklarından dolayı forma giyemeyecek isimler.

İki takım geçen sezon Champinoship'te de karşılaşmış ve Blackpool rakibini sahasında 2-1 yenerken St. James` Park 'da 4-1 Newcastle kazanmıştı. Bu maçtada Newcastle'nin sahasında gollü bir maç sonunda galibiyete ulaşacağını düşünüyorum.
 

Newcastle: Harper, Perch, Coloccini, Campbell, Enrique, Gutierrez, Smith, Barton, Ben Arfa, Nolan, Carroll.  

Blackpool: Gilks, Evatt, Crainey, Keinan, Cathcart, Vaughan, Adam, Taylor-Fletcher, Grandin, Ormerod, Harewood.

0 yorum:

Yorum Gönder