5 Eylül 2010 Pazar

Brezilya Serie A İddaa Tahminleri, Bahisleri, Yorumları (5-6 Eylül 2010)




343 - Flamengo - Santos 1-0 Açık :2.00 & 3.00


Flamengo yeni teknik direktörü Silas ile çıktığı ilk maçta Cruzeiro deplasmanından puansız ayrıldı.Bu mağlubiyetin en önemli sebeplerinden biri yine gol yollarında çok etkisiz kalmalarıydı.Ancak bu maçta formsuz Val Baiano - Amaral ikilisi forvette olmayacak. Onların yerine yeni transferler Deivid ve Diogo'nun form giymesi bekleniyor. Bu transferlerin hücumdaki etkinliği arttıracağı aşikar. Savunmanında çok iyi olduğunu göz önüne alırsak Silas yönetimindeki Flamengo'dan yakın zamanda beklenen çıkış gelebilir.

Santos Dünya kupası sonrasında gerek Sudamericana gerekse Brezilya kupası nedeniyle lige gerekli önemi vermeyince bocaladı ancak son haftalarda çok iyi bir hava yakaladılar ve üst sıraları zorlamaya başladılar. Kadro kalitesi olarak ligin en iyi takımlarından biriler ve bu sezon onlardan şampiyonluk bekleniyordu ancak yarıştan erken koptular. Artık hedefleri Libertadores kupasına katılabilmek.Ligde oynadıkları son 7 maçının 6'sını kazandılar. Neymar takımıyla yeni sözleşme imzaladıktan sonra müthiş bir dönüş yaptı ancak bu maçta cezası nedeniyle yok. Ayrıca Paulo Henrique'de sakat.


Flamengo'nun Maracana'da oynanan maçlarda rakibine karşı büyük bir üstünlük kurmuş durumda. Ayrıca bu maç Flamengo'nun Maracana stadı bakıma alınmadan önceki son maçı olacak. Diogo ve Deivid'inde takıma dönmesi ve rakibininde Paulo Henrique ve Neymar gibi çok önemli iki oyuncusunun olmaması nedeniyle bu maçta Flamengo'nun en azından bir beraberlik koparabileceğini düşünüyorum.

 
Flamengo :Marcelo Lomba, Leonardo Moura, Welinton (David), Ronaldo Angelim e Juan; Corrêa, Willians, Renato Abreu e Petkovic; Diogo (Diego Maurício) e Deivid
Técnico:
Silas
 
Santos : Rafael; Pará, Edu Dracena, Durval e Léo; Arouca, Rodriguinho, Zezinho e Marquinhos; Zé Eduardo e Keirrison
Técnico:
Dorival Júnior 



344 - Guarani - Fluminense 2 :1.85

Guarani geçen hafta beklediğim gibi Grêmio deplasmanından puansız ayrıldı. Maç sonucu 1-0 olduğu için şanslı olduklarını söyleyebilirim. Gremio maçın başından beri çok üstün bir oyun ortaya koymuş ve bir çok net gol fırsatını cömertçe harcamıştı. Guarani sahasında kazandığı Flamengo maçında da çok iyi oynamadı. Maçın sonunda 2 gol bulup 3 puanı aldılar ancak galibiyete hak edicek bir oyun ortaya koymadılar. Son maçlardaki performanslarını beğenmiyorum açıkçası.Ancak herşeye rağmen sahasında çok dirençli , mücadeleci , zor kaybeden bir ekip olduklarını hatırlatmakta fayda var.

Fluminense Deco'nun takıma katılmasıyla 3-5-2 sisteminde 4-4-2'ye döndü ancak bu sistem tam oturmadığı için iyi oynamalarına rağmen sonuca gitmekte sıkıntı yaşıyorlar. Oynadıkları son 4 maçta sadece Goiás'i yenip Vasco de Gama , Sao Paulo ve Geçen haftada sahasında son dakikada yedikleri golle Palmeiras'la puanları paylaştılar.Bu sonuçların ardından Corinthians puan farkını kapattı. Artık Fluminense'nin galibiyete ihtiyacı var. Guarani'yi deplasmanda yenmek zor ama imkansız değil. 3 puanı bir şekilde alacaklarını düşünüyorum.


GUARANI : Émerson; Rodrigo Heffner, Fabão, Ailson e Márcio Careca; Renan, Paulo Roberto, Maycon e Geovane; Mazola e Rômulo
 
FLUMINENSE : Fernando Henrique; Mariano, Gum, André Luis e Julio César; Fernando Bob, Thiaguinho, Deco e Darío Conca; Emerson e Washington 



350 - Atletico Mineiro - Sao Paulo ÜST :1.70

Atletico Mineiro sonunda beklenen patlamayı gerçekleştirdi ve geçen hafta Goias'ı deplasmanda 3-1 mağlup etti. Teknik direktör Luxemburgo'nun yıldızlarını yedek tuttuğu maçta Filho Obina sahneye çıktı.Aynı zamanda bu galibiyet Atletico Mineiro ligdeki ilk deplasman galibiyeti oldu. Bu maçta takımın yıldız forveti Diego Tardelli'nin yerine bir kez daha Obina oynayacak. Son maçta forma giymeyen Ricardinho ise bu kez ilk 11'de başlayacak.

Sao Paulo geçen hafta Atletico Goianiense'yi mağlup ederek biraz olsun nefes almış oldu.Ancak son haftalarda defansif sorunlarıda gözden kaçmıyor. Sahasında iyi sonuçlar alan Sao Paulo aynı performansı deplasman maçlarında göstermiyor.Deplasmanda 7 maçtır kazanamıyor Sao Paulo. Ancak çıkışa geçmek için maça galibiyet için çıkacaklar. Defansif problemleri yine sorun yaratacaktır. Gollü bir müsabaka olacağını düşünüyorum.


ATLÉTICO-MG: Fábio Costa, Rafael Cruz, Werley, Réver e Eron; Jataí, Serginho, Fabiano e Ricardinho; Neto Berola e Obina.
Técnico:
Vanderlei Luxemburgo
 
SAO PAULO: Rogério Ceni, Jean, Miranda, Samuel (Renato Silva) e Junior Cesaar; Casemiro, Rodrigo Souto, Richarlyson e Marcelinho; Marlos (Dagoberto) e Fernandão.
Técnico:
Sérgio Baresi. 



342 - Avai - Atletico Paranaense 1 :1.60

Avai son 4 maçında sadece 1 puan alarak orta sıralara geriledi. Geçen sezon üst sıraları zorlamış ve bu sezona Libertadores kupası hedefiyle başlamışlardı ancak bu performanslarıyla bunu başarmaları zor görünüyor. Sahasında çok etkili bir takım olan Avai, deplasman maçlarında aynı başarıyı gösteremiyor. Çıkışa geçmek için sahasında oynayacakları Atletico Paranaense maçı onlar için iyi bir fırsat olabilir.

Atletico Paranaense son maçlarda toparlanarak çıkışa geçti. Son olarak geçe hafta Ceara 'yı ağırladıkları maçta duran toplardan ve rakibinin defansif hatalarından faydalanarak galibiyete ulaştılar. Son 4 maçında 10 puan toplayarak rakibi Avai'yide geride bıraktılar.Ancak deplasman maçlarında etkili olamıyorlar. Avai'nin sahasındaki maçı mutlak kazanması gerekiyor ve bunu başaracak güce sahipler.


AVAÍ:
Renan; Marcos, Émerson, Rafael e Eltinho; Marcinho Guerreiro, Rudnei, Válber e Jéferson; Cristian e Vandinho
Técnico:
Antonio Lopes
 
ATLÉTICO-PR: Neto; Wagner Diniz, Manoel, Rhodolfo e Paulinho; Chico, Deivid, Branquinho e Paulo Baier (Guerrón); Maikon Leite e Bruno Mineiro (Nieto)
Técnico:
Paulo César Carpegiani 



351 - Internacional - Gremio Prudente ALT :1.55

Internacional geçen hafta D'Alessandro'nun yokluğunu fazlasıyla hissetti. Hücum varyasyonlarında etkili olamadılar ve Vitoria karşısında sahadan beraberlikle ayrıldılar. Defansif anlamda son maçlarda oldukça başarılılar ve 3 maçtır kalesini gole kapattılar.Ancak hücumda da etkili olduklarını söylemek güç. Üstelik bu sezon 6 golü bulunan Alecsandro'da sakat.

Prudente direncini iyice kaybetti. Sezonun başında sahasında aldıkları başarılı sonuçlarla ayakta durmayı başarıyorlardı ancak son maçlarda bunuda başaramaz oldular. Ligde düşme hattına kadar gerilediler. Hücumdaki sorunlara hala çözüm bulabilmiş değiller. Deplasmanda kapanarak puan almaya çalışan bir takım olan Prudente bu sayede son 5 deplasman maçınıda yenilmeden tamamladı. Bu maçtada önceliği savunmaya vereceklerdir. İnternacional D'Alessandro ve Alecsandro'nun yokluğunda kilidi açmakta zorlanabilir. 3 golün olacağını düşünmüyorum. Tercihim alltan yana.

 
INTERNACIONAL : Renan; Nei, Bolívar, Índio e Kleber; Wilson Mathias, Guiñazu (Glaydson), Tinga, Giuliano e Rafael Sobis; Leandro Damião
 

GRÊMIO PRUDENTE: Giovanni; Paulo César, Anderson Luís, Leonardo e Diego; Marcelo Oliveira, Rodrigo Mancha, João Vítor e Adriano Pimenta; Wesley e Henrique Dias 



345 - Palmeiras - Cruzeiro 02 :1.52

Palmeiras Scolari'nin gelişiyle zor kaybeden bir takım haline geldi. Çok iyi oynadıkları söylenemez ancak futbol şansı hep Scolari'nin peşinde.Geçen haftada Fluminense deplasmanından çok vasat bir performans ortaya koymalarına rağmen son dakikada attıkları golle 1 puanla dönmeyi başardılar.

Cruzeiro son üç maçında Flamengo , formda Vasco ve şampiyonluk mücadelesi veren Corinthians'la karşılaşmasına rağmen bu müsabakaların hiçbirinde yenilmedi ve 7 puan topladı. Geçen hafta sahasında Flamengo'yu 1-0 mağlup ettiler ancak daha farklı bir galibiyet alabilirlerdi. Golü bulduklarında skoru korumasını çok iyi beceriyorlar.Defansif olarak oldukça başarılı kolay gol yemeyen bir ekipler. Özellikle fiziki açıdan rakip forvetleri epey zorluyorlar. Bunun yanı sıra hızlı hücum oyuncularıyla kontra atakta etkili bir ekipler. Üstelik takımın en golcü isimlerinden Thiago Ribeiro bu maçta takıma dönüyor. Cruzeiro 'nun bu zorlu deplasmandan puanla ayrılacak güce sahip olduğunu düşünüyorum.
 

Palmeiras - Marcos; Maurício Ramos, Danilo e Fabrício; Márcio Araújo, Pierre, Edinho, Marcos Assunção e Rivaldo; Valdívia e Kleber.
Técnico: Luiz Felipe Scolari.
 

Cruzeiro - Fábio; Jonathan, Gil, Edcarlos e Diego Renan; Fabrício, Marquinhos Paraná , Henrique e Montillo; Wellington Paulista e Thiago Ribeiro.
Técnico: Cuca.



0 yorum:

Yorum Gönder