7 Eylül 2010 Salı

Brezilya Serie B İddaa Tahminleri, Bahisleri, Yorumları (7 Eylül 2010)




568 - Figueirense - Sao Caetano 1 :1.45

Coritiba'nın son haftalardaki düşüşünü iyi değerlendiren Figueirense zirveye oturdu.Ancak arkalarında Ponte Preta zorlamaya başladı son haftalarda iyi bir çıkış yakalayarak. Bu dönemlerdeki bir hata zirveyi kaybetmelerine neden olabilir.

Guaratingueta karşısında 2-0 geriye düşmesine rağmen 1 puan almayı başaran Figueirense geçen haftada Paraná deplasmanında geriye düşmesine rağmen beraberlik golünü bulmakta gecikmedi. Sahasında çok etkili bir takım olan Figueirense, son 7 iç saha maçında 5 galibiyet ve 2 beraberlik aldı.


Sao Caetano ligin güçlü ekiplerinden biri olmasına rağmen bu sezon hayal kırıklığı yaşattı geride kalan dönemde. Özellikle son haftalarda önemli bir düşüş yaşıyorlar. Son 5 maçında sadece 1 puan alabildiler.Geçen hafta sahasında son sıradaki Vila Nova'ya bile yenildiler. Zaten iç sahada aldıkları sonuçlarla ayakta duran bir ekipti Sao Caetano.Deplasmanda oynadıkları 9 maçta sadece 6 puan alabildiler. Bu formsuz dönemlerinde lider 

 Figueirense'den puan almaları zor görünüyor.

FIGUEIRENSE: Wilson, Bruno, João Filipe, Roger Carvalho e Juninho; Coutinho, Ygor, Roberto Firmino e Maicon; Willian e Reinaldo.
Técnico:
Marcio Goiano.

SO CAETANO: Luiz, Artur, Anderson Marques, Marcelo Batatais e Bruno; Augusto Recife, Moradei, Fernandes (Kléber) e Everton; Roger e Hugo (Christian ou Wellington).
Técnico:
Sérgio Guedes. 



555 - Ponte Preta - ASA 1 :1.30


Ponte Preta lige kötü başlamıştı ancak şuanda ligin en formda ekibiler ve müthiş bir çıkış yakaladılar. Son 12 maçında sadece Icasa'ya boyun eğip, son 9 maçında 8 galibiyet aldılar.

Coritiba , Bahia, Nautico gibi iddaalı takımlarında formsuz olmasıyla birlikte ligde 2. sıraya kadar yükseldiler ve lider Figueirense ile aralarında sadece 1 puan fark bulunuyor.Sahasında son 6 maçta 16 puan toplayan Ponte Preta geçen hafta America Mineiro deplasmanında geriye düşmesine rağmen maçı bırakmayarak sahadan 3-1 galip ayrılmıştı. Çok hırslı ve istekliler.ASA ligin vasat ekiplerinden biri. Son haftalarda rakibinin aksine çok formsuzlar ve düşme hattına epey yaklaştılar. Son 4 maçında puanla tanışamadılar. Zorlu Ponte Preta deplasmanından da eli boş dönerler.

PONTE PRETA: Eduardo Martini; Gerson, Naldo, Renan e Bruno Collaço; Josimar, Souza, Guilherme e Ivo; Reis e Moacir
Técnico: Jorginho

ASA-AL : Paulo Musse; Maisena, Édson e Éverton; Magal, Cal, Didira, Audálio e Cleiton; Luiz Mário e Júnior Viçosa
Técnico: Vica

0 yorum:

Yorum Gönder