7 Ağustos 2010 Cumartesi

İsviçre Süper Ligi İddaa Tahminleri, Bahisleri, Yorumları (7 Ağustos 2010)



212 - Bellinzona - Basel 2 :1.30 / ÜST :1.30 / TGS 4-6 :2.00

Son şampiyon Basel, bu sezon hem lige müthiş bir başlangıç yaptı ,hemde Şampiyonlar ligi ön elemelerinde çok iyi bir performans gösterdi. Ligde Zurich , Sion ve St. Gallen'i mağlup ederek 3'te 3 yapan Basel, bu maçlarda 8 gol atarken kalesinde ise 3 gol gördü.Şampiyonlar ligi ön elemesinde ise Debrecen'i deplasmanda 2-0 ve sahasında 3-1 mağlup ettiler. İç saha dış saha tanımıyorlar ve etkili ofansif futbolunu oynamaya devam ediyorlar.

Bellinzona takımı geçen sezon Play-Out maçları sonrasında ligde kalmayı başarmıştı. Ancak kendilerinden daha kötü olan bir takım vardı O da Aarau'du. Onunda ligden düşmesiyle birlikte bu ligde en zayıf takım haline geldiler. Tabiki yeni ekip Thun'nun şuanki performansınıda göz önüne alarak bunu söylüyorum. Ancak buna rağmen geçen hafta Young Boys'u 2-1 geçerek beni şaşırttılar.Ancak rakiplerinin eski gücünde olmadıkları aşikardı. Bu kez karşılarında Gilles Yapi Yapo, Frei, Huggel, Streller, Federico Almerares , Stocker ve Scott Chipperfield gibi etkili isimlere sahip olan formda bir rakip var. Süpriz olacağını sanmıyorum. Basel gollü bir galibiyet alır. 




213 - Neuchatel Xamax - Zurich ÜST :1.45

Ev sahibi Neuchatel Xamax takımı geçen sezon çok iyi bir performans sergilememesine rağmen Bellizona ve Aarau'nun kendilerinden çok daha kötü performans sergilemesi ile ligden düşme gibi bir tehlike ile karşılaşmadı.Ancak bu sezona oldukça kötü bir başlangıç yaptılar ve zor bir sezon onları bekliyor gibi.Ligin yeni ekibi Thun'a sahasında boyun eğdiler.İlk maçta Grossophers ile berabere kalmışlardı. Geçen hafta ise Luzern'e boyun eğdiler. Özellikle savunmalarında ciddi sorunlar söz konusu. Stephane Besle geçen hafta gördüğü kırmızı kart nedeniyle cezalı.

Ev sahibi Zurich yeni sezon öncesi çok iyi bir hazırlık dönemi geçirmiş ancak ligin ilk maçında Basel ile karşılaşınca istediği gibi bir başlangıç yapamamıştı.Sonrasında Grasshoppers karşısında istedikleri sonucu aldılar ancak geçen hafta sahasında Sion karşısında beraberliği son dakikalarda attıkları golle kurtardılar. Oyun sistemi olarak sürekli hücumu düşünen Zurich , savunmada sıkıntılı rakibi karşısında iddaasını sürdürmek için gol arayacak ve bulacaktırda. Ev sahibininde artık kazanmak için hırslanması ile ev sahibi avantajınıda kullanarak etkili olmasını bekliyorum. N.Xamax ile Zürich arasındaki son 10 maçın 8'i üst bitti.Bu maçta üst bitmeye aday.

0 yorum:

Yorum Gönder