4 Ağustos 2010 Çarşamba

Finlandiya Ykkonen İddaa Tahminleri, Bahisleri, Yorumları (4 Ağustos 2010)




521 - Espoo - PK-35 0&2 :1.33 / 2 :2.40

Ev sahibi Espoo'da bir düşüş yaşanıyor.Ligin başında oldukça istekli göründüler ancak son haftalarki başarısız performansları yüzünden üst sıralardan uzaklaşmaya başladılar.Oynadıkları son 6 lig maçında sadece Klubi 04 takımını yenebildiler.

Son 6 maçlık periyotta kalesinde tam 14 gol gördüler.Hücumda sıkıntı yaşamasalarda son haftalardaki savunma hataları nedeniyle istedikleri sonuçları alamıyorlar.


Deplasman ekibi PK-35 ise lider RoPs ve Viikingit ile birlikte ligin en formda takımı durumunda. Bir galibiyet serisi yakaladılar ve bu sayede ligde 2. sıraya kadar yükseldiler. Oynadıkları son 6 maçıda kazanan PK-35 , bu maçların 5'inde handikapı aştı.Farklı galibiyetlere imza atıyorlar zorlandıkları söylenemez.Aynı zamanda kazandıkları 6 maçın 5'inde kalesini gole kapattılar. Hem ofansif hem defansif olarak çok iyiler.


Deplasmanda oynadıkları son 4 maçın tamamını kazandılar ve en çok deplasman puanı toplayan ekip durumundalar.Ev sahibi Espoo'yu formsuz bir durumda yakaladılar ve sahadan en kötü ihtimalle bir puanla ayrılacaklardır. Sistem kuponlarında direk PK-35 galibiyeti denenebilir. 
 



526 - Viikingit - Klubi 04 1 :1.30 / ÜST :1.60

Ev sahibi Viikingit kuşkusuz ligin en formda takımı. Mağlup olmayı unutmuş vaziyetteler.En son Mayıs ayında ligin 4. haftasında PS Kemi'ye 1-0 yenilmişlerdi ve o maçtan sonra oynadıkları 11 maçta hiç kaybetmediler. Bu periyotta oynadıkları maçlarda 6 galibiyet 5 beraberlik elde ettiler.

Savunmaları çokta iyi değil ancak hücumda çok iyi olup yediklerinden çok attıkları için istedikleri sonuçları elde edebiliyorlar.Geçen hafta Espoo deplasmanında henüz 38. dakikada skoru 4-0'a kadar getirmişlerdi ancak sonra oyunu rolantiye aldılar ve Kuusijorvi arka arkaya attığı 3 golle skoru bir anda 4-3'e getirdi. Ancak fark bire inince Viikingit toparlandı ve geriye kalan dakikalarda kalesini gole kapayarak 3 puana uzandı.

Klubi 04 takımı ise bu ligin en vasat ekiplerinden biri ve ligde kalma mücadelesi veriyorlar. Bu performansları ile aslında ligde kalmayı hak etmiyorlar ve performansları itibariylede ligden düşecek gibi görünüyorlar kısa sürede bir çıkış yakalayamazlarsa.

Oynadıkları son 11 maçta sadece Hameenlinna takımını yenebildiler. Birde PoPa ile beraberlikleri bulunuyor. Diğer 9 maçın tamamını kaybettiler ve oldukça formsuzlar.Deplasmanda oynadıkları 7 maçın 6'sını kaybettiler ve sadece 1 puan alabildiler. Bu maçtanda puansız ayrılacaklardır. Farklı bir galibiyet bekliyorum ev sahibinden.İki takım arasında oynanan son iki müsabakada Viikingit'in 3-0 ve 4-0 kazandığınıda belirteyim.


0 yorum:

Yorum Gönder