3 Ağustos 2010 Salı

Hazırlık Maçları / Benfica - Tottenham



509 - Benfica - Tottenham 1 :1.75 / ÜST :1.65

Estádio da Luz stadında Benfica ve İngiltere Premier Lig ekiplerinden Tottenham Eusebio adına düzenlenen kupada karşılaşıyor. Benfica takımı geçen sezon istikrarlı performansıyla şampiyonluğa ulaşmıştı. Özellikle iç sahadaki başarısı hem büyük beğeni toplarken hemde şampiyonluk yolunda büyük fayda sağladı. Seyircisiyle birleşince çok etkili bir takım oluyorlar.

Yeni sezon öncesi hazırlık maçlarında da bu istikrarlı performanslarını sürdürdüler. İlk hazırlık maçında Sion'a yenildiler ancak sonrasında Aris Saloniki'yı 4-1 yenip Groningen'le 90. dakikada gol yiyince 3-3 berabere kaldılar. Ardından ise Vitoria Guimaraes'i 5-3 , Monaco'yu 3-2, Sunderland'i 2-0, Feyenoord ve Aston Villa'yı 4-1'lik skorlarla geçtiler. Özellikle Cardozo performansıyla bu sezonada damga vuracağını gösterdi. ofansif olarak çok iyi oldukları aşikar ancak savunmaları çokta iyi görünmedi.

Tottenham ise geçen sezon Premier Ligi 4. sırada tamamlamıştı.Yeni sezon öncesi hazırlık maçlarından kendilerinden daha zayıf takımlarma mücadele etmelerine rağmen iyi olduklarını söyleyemeyiz.

Alt lig ekiplerinden Bournemouth'u 4-0 yenmişlerdi.Ardından ABD takımı San Jose Earthquakes'le golsüz berabere kaldılar.Başka bir ABD takımı olan RB New York'u 2-1'le geçen Tottenham , Sporting Lisbon ve Leyton Orient'le 2-2 berabere kalırken son hazırlık maçında ise Villarreal'e 4-1 gibi farklı bir skorla boyun eğdi. Özellikle savunma olarak iyi görünmediler ve Benfica'nın etkili hücumları karşısında epey zorlanacaklardır.

Eusebio adına düzenlenen bu kupada sahasında oynayacak olan Benfica , hazırlık maçlarındaki hırslı , istikrarlı performansını sürdürür ve gollü bir galibiyete imza atar.

0 yorum:

Yorum Gönder