6 Ağustos 2010 Cuma

Hollanda Eredvisie İddaa Tahminleri, Bahisleri, Yorumları (6 Ağustos 2010)




120 - Roda - Twente 2 :1.50

Roda Takımı geçen sezon ligin başında kötü bir performans göstermişti. İkinci yarıda takıma yapılan takviyelerle biraz daha toparlandılar ve çıkışa geçtiler ancak bu çıkış bir anlam ifade etmedi ve ligi orta sıralarda tamamladılar. Zaten Ajax, Twente, Feyenord, PSV Eindhoven, AZ Allkmaar gibi çok güçlü ekiplerin yer aldığı ligde Avrupa Kupaların katılmak gibi bir hedef söz konusu değil onlar için. Roda ekibinde Bodor sakat. De Fauw ceza nedeniyle yok!

Yeni sezon öncesi hazırlık maçlarında kendilerinden çok daha zayıf rakiplerle oynadılar ve gollü sonuçlar ortaya çıktı. Tienen'i 5-1 yendiler ancak KVSK United ile 2-2 berabere kaldılar.Bu sezon kadrosunu Junker, Linssen , Hortsen, Hempte ve Prus ile güçlendiren Roda, Castro, Mardulier , De Wree , Van Damme , Saeijs , Knops , de Jong ve Gommans ile yollarını ayırdı.

Son şampiyon Twente ise yeni sezon öncesi hazırlık maçlarının ilk etabında çok zayıf rakiplerle oynayarak iyi sonuçlar almıştı ancak güçlü takımlar karşısında zorlandıkları gözden kaçmadı. Emmen , Osnabrück gibi Ülkelerinin ikincli liglerinde yer alan takımları yendiler ancak Stuttgart ve Getafe'ye yenilip , Deportivo ile berabere kaldılar.

31 Temmuz'da Lig ikincisi aynı zamanda Hollanda kupası şampiyonu Ajax ile karşılaştılar ve Süper Kupa olarak nitelendirilen maçta rakibini 1-0 mağlup ederek yeni sezona kupayla başladılar.Bu sezon takım kadrosunda önemli bir değişim yaşandı. Twente ekibinde Kuiper ve Vijicevic sakat isimler.

Rajkovic'i Chelsea'ya kaptıran Twente, Arnautovic'i Werder Bremen'e , Rukavytsya'yı Hertha Berlin'e , Nkufo'yu Sounders'e , Stam'ı Wigan'a kaptırırken , Perez ise futbolu bıraktı. Takımdan ayrılan en önemli isimler bunlardı. Bu isimlerin yerine ise Danneboom , Janko , Bajrami , Mihailov gibi etkili isimler alındı. Dİğer transfer ettikleri oyuncular hakkında pek bilgim yok.Ancak bu transferlerin gidenlerin yerini dolduramayacağını söyleyebilirim ve bu kadroyla bu sezonda şampiyon olmaları çok zor. Ancak yinede ilk maçta Roda'yı yenerek lige iyi bir başlangıç yapacaklarını düşünüyorum. Bryan Ruiz ve Janko ile işi bitirirler.

0 yorum:

Yorum Gönder