7 Ağustos 2010 Cumartesi

Brezilya Serie A İddaa Tahminleri, Bahisleri, Yorumları (7 Ağustos 2010)




253 - Botafogo - Atletico Mg ÜST :1.50

Ev sahibi Botafogo son haftalarda oynadığı iyi oyunu bir türlü sonuca yansıtamıyordu ancak geçen hafta Vitoria karşısında sonunda kazandılar ve beni yanıltmadılar. Ancak maç ilginç geçti gerçektende. 80 Dakika boyunca gol olmayan maçın son 10 dakikasında 4 gol atıldıl.Özellikle genç forvet Jobson , Vitoria tam beraberliği yakaladıktan sonra sahneye çıkarak takımını öne geçirdi bir kez daha ve rakibinin direnci yıktıktan sonra uzatmalarda bir gol daha atarak işi bitirdi.Bu sonuçla Botafogo 8 hafta aradan sonra galibiyetle tanışmış oldu.Özellikle Maicosuel 'inde gelişi ile onlardan bir çıkış beklemiyor değilim.Botafogo bir öneki iç saha maçında Fluminense karşısında tek kale oynamasına rağmen kazanamamıştı. Bu kez seyircisi önünde kazanarak çıkışa geçmek istiyorlar.

Atletico Mg takımı ise ligin en formsuz takımlarından biri. Kaliteli bir kadroya ve Diego Tardelli gibi yıldız bir forvete sahip olmalarına rağmen ligde istedikleri sonuçları alamıyorlar.Aslında iyi oynuyorlar ve çok gol pozisyonuna giriyorlar ancak son vuruşlarda beceriksiz olmaları nedeniyle istedikleri sonuçları alamıyorlar.Oynadıkları son 4 maçta sadece 1 puan alabildiler.Deplasman karneleride çok kötü.Oynadıkları 5 deplasman maçında sadece 1 puan alabildiler. Artık kazanmak zorundalar ve saldıracaklardır. Son vuruşlarda başarılı olurlarsa gol veye gollerde bulabilirler. Botafogo'da sahasında kazanarak çıkışa geçmek istiyor ve iç sahada çok etkililer onlarda saldıracaklardır. Karşılıklı gollerle maçın üste taşınmasını bekliyorum.İki takım arasından oynanan son 6 maçın 5'i üst bitmiş ayrıca.



BOTAFOGO:
Jéfferson, Alessandro, Danny Morais, Fábio Ferreira e Marcelo Cordeiro; Leandro Guerreiro, Somália, Marcelo Mattos e Maicosuel; Jobson e Herrera
Técnico:
Joel Santana

ATLÉTICO:
Fábio Costa, Diego Macedo, Réver (Werley), Cáceres e Fernandinho; Zé Luís, Serginho, João Pedro e Diego Souza; Diego Tardelli e Neto Berola
Técnico:
Vanderlei Luxemburgo 


 

254 - Guarani - Avai 02 :1.45


Ev sahibi Guarani ligin formsuz takımlarından biri. Ligde 5 haftadır kazanamıyorlar ve alt sıralara yaklaşmaya başladılar.Vasco de Gama , Atletico Paranaense , Vitoria gibi takımlarından son haftalarda iyi sinyaller vermesinden dolayı üzerlerinde bir baskı oluştu. Artık kazanarak bu baskıyı üzerlerinden atmak istiyorlar.Ancak hücumda üretken olamadıkları için istedikleri sonuçları almaları zorlaşıyor.Özellikle Roger'in gidişinden sonra hücumda önemli bir isimleri kalmadı.

Avai takımı ise geçen sezon başarılı bir performans göstermiş ancak Libertadores kupası biletini almaya yetmemişti bu performans. Bu sezonda Libertadores için iddaalılar.Lige iyi başlamışlardı ancak bir ara formsuz bir döneme girip 4 maçta sadece 1 puan alsalarda son haftalarda tekrar sezon başındaki başarılı performansını göstermeye başladılar.Ligde 5 haftadır kaybetmiyorlarki bu periyotta Flamengo , Palmeiras , Sao Paulo gibi güçlü takımlarlada oynadılar.Geçen sezonunun en golcü ekiplerinden olan Avai bu sezonda şuanda Corinthians ile birlikte attığı 21 golle en golcü takım durumunda.Rakipleri gibi skor üretme sıkıntıları yok ve daha formdalar. Bu nedenle buradan kaybetmeden ayrılacabileceklerini düşünüyorum. Oranda denemeye değer.

  GUARANI: Douglas, Rodrigo Heffner, Ailson, Fabão e Márcio Careca; Renan, Paulo Roberto, Baiano e Mário Lúcio; Ricardo Xavier e Mazola.
Técnico: Vagner Mancini.

  AVAÍ: Zé Carlos, Patric, Emerson, Gabriel e Eltinho; Marcinho Guerreiro, Rudnei, Caio e Davi; Robinho e Roberto.
Técnico: Antônio Lopes.


0 yorum:

Yorum Gönder