31 Temmuz 2010 Cumartesi

Norveç Tippeligaen İddaa Tahminleri,Bahisleri,Yorumları (31 Temmuz 2010)



232 - Lillestrom - Kongsvinger 1 :1.20 / ÜST :1.35

Norveç Tippeligaen'nin iki formsuz takımı Lillestrom ve Kongsvinger 19. Hafta mücadelesinde karşı karşıya geliyor.

Ev sahibi Lillestrom lige 3-0'lık Aalesund mağlubiyetiyle başlamıştı ancak sonrasında oynadığı 13 maçta kaybetmeyerek hep üst sıralarda tutunmuştu.Ancak ligde 7 haftadır galibiyete hasret kalınca üst sıralardan hızlı bir şekilde uzaklaşmaya başladılar.

Bu formsuz dönemlerinde ayrıca Norveç NM Kupasında Adeccoligaen ekibi Follo'ya 4-2 yenilerek elendiler.Son haftalarda özellikle savunmada ciddi sıkıntılar yaşıyorlar. Oynadıkları son 10 maçın 9'unda kalesinde gol gördüler.

Son haftalarda alınan mağlubiyetleri birazda zorlu fikstürden dolayıda olabildiğini düşünebiliriz.Arka arkaya ligin ilk 3 sırasında yer alan Valarenga , Rosenborg ve Tromso ile karşılaştılar ve bu 3 maçtan sadece 1 puan toplayabildiler.

Geçtiğmiiz hafta ise ligde kalma mücadelesi veren Honefoss deplasmanına konuk oldular.Henüz 32. dakikada Lars-Kristian Eriksen'nin gördüğü kırmızı kartla 10 kişi kaldılar ve hemen ardından Honefoss Paul Obiefule'nin penaltıdan attığı golle öne geçti.İlk yarının sonlarına doğru Davy Claude Angan'le farkı ikiye çıkaran Honefoss kısa bir süre sonra Frode Kippe'nin golüne engel olamadı ve devre 2-1 sona erdi.

İkinci yarının başlarında Anthony Ujah'la beraberliği yakaladı Lillestrom ancak attıkları golden 9 dakika sonra sahneye Lennart Steffensen çıktı ve maçın skorunu ilan etti. Honefoss :3 Lillestrom:2


Kongsvinger takımı ise rakibinden daha zor durumda. Onlar ligede başladıkları gibi kötü bir performans göstermeye devam ediyorlar.

Oynadıkları son 5 lig maçından sadece 1 puan çıkarabildiler.Ard arda mağlubiyet aldıkları bu dönemde ayrıca Norveç NM Kupasında da Viking'e elenmişlerdi.Geçen hafta ise sahasında Tromso'yu ağırladılar ve 87. dakikada Mame Niang'ın attığı golle 1 puanı kurtarırken , rakibinede başka bir darbe vurmuş oldular.

Özellikle hücumda sıkıntı yaşayan Kongsvinger kazanamadığı son 5 maçın 3'ünde gol dahi atamadı.Ligde son sıradaki Sandefjord ve bir sıra üzerinde yer alan Honefoss'dan sonra en az gol atan takımlar.Savunmalarına bakacak olursak ciddi sıkıntılar yaşadıklarını söylemek mümkün. Kalesinde gördükleri 37 golle ligin en çok gol yiyen ekibi durumundalar.

Sahasındaki maçlarda aldığı sonuçlarla ligde tutunmaya çalışan Kongsvinger ,deplasmanlarda çok vasat bir görüntü çizdi. Oynadıkları 9 deplasman maçında sadece 2 galibiyet alırken 7 kez rakiplerine boyun eğdi. Bu maçlarda 7 gol atarken kalesinde ise 23 gol gördüler.

Lillestrom takımı ise sahasındaki golcü kimliğine güveniyor ve kötü savunma yapan rakipleri karşısında her an 7 haftanın patlamasını yapabilirler.Ligde attıkları 29 golün 20'sini iç saha maçlarında buldular.Bu maçtada gol ve goller bulacaklardır. Gollü bir Lillestrom galibiyeti bekliyorum.

0 yorum:

Yorum Gönder