30 Nisan 2011 Cumartesi

Swiss Super League Predictions, Betting, Reviews |April 30 , 2011|


Grasshoppers - Luzern


Pick: 2.5 Goals Over
Odds: 1.65
Stake: 7/10

Ligde kalma mücadelesi veren Grasshoppers ile Avrupa Ligine katılma mücadelesi veren Luzern karşı karşıya geliyor. İki ekipte geçen hafta aldıkları galibiyetlerle kötü gidişlerine son verdiler. Grasshoppers deplasmanda Thun'u geçerken, Luzern sahasında Bellizona takımını 3-2 mağlup etti. 

Bu hafta St-Gallen ile Neuchatel karşılaşacağı için bu maç ligde kalma mücadelesi veren Grasshoppers için daha büyük önem taşıyor. Ancak Luzern'in kolay lokma olmadıüğını göz önüne almak gerek. Luzern teknik direktörü Fringer'in , Grasshoopers teknik direktörü Sforza'ya karşı büyük bir üstünlüğü göze çarpıyor. İki teknik adam daha önce 12 kez karşılaştı ve Sforza sadece bir kez kazanabildi. Ayrıca Sforza'nın deplasmanına 5 kez konuk olan Fringer, bu deplasmanlardan hiç eli boş dönmedi. 

Buna rağmen Grasshoppers'in iç sahada Luzerm karşısında bariz bir üstünlğü var. İki ekip arasında bu sahada oynanan 11 maçta Luzern sadece 2 kez kazanabildi. Kolay bir maç olmayacağı belli. Ev sahibi ekip kazanmak için elinden geleni yapacaktır ancak oldukça kötü bir savunmaları var. Konuk ekip Hakan Yakın, Nelson Ferreira , Paiva , Gygax gibi etkili isimlerle rakibi karşısında skor üretecektir. Taraf bahsine girmeden karşılıklı goller beklemek en mantıklı seçim olur.


0 yorum:

Yorum Gönder