30 Nisan 2011 Cumartesi

İtaly Serie B Predictions, Betting, Reviews |April 30 , 2011|



Ascoli - Froninose

Pick: Ascoli to Win
Odds: 1.77
Stake: 7/10

İtalya Serie B'de bitime 5 hafta kala alt sıraları yakından ilgilendiren müsabakada Ascoli , Son sırada yer alan Frosinone'yi ağırlıyor. Ascoli son 3 maçta topladığı 5 puanla düşme hattından kurtuldu ancak Portoguaro geçen hafta kazanırken, Triestina'da son iki maçını kazandı. Puanlar birbirine oldukça yakın olduğundan yaşanacak bir puan kaybının telafisi olmayabilir. 

Ascoli'nin 5 puanı silinmiş olmasa şuan için biraz daha rahat durumda olabilirlerdi ancak bu maçı kazanmaktan başka çareleri yok. Froninose son iki haftayı beraberlikle kapattı ancak son sırada yer alıyorlar ve beraberlikler bu sezon onları kurtarmak için yeterli olmayacaktır. Onlarda bu maçı kazanmak istiyorlar ancak dış sahada varlık gösteremiyorlar. Bu sezon oynadıkları 18 deplasman maçında sadece 2 kez kazanabildiler ve topladıkları 12 puan ile dış sahada Padova ile birlikte en başarısız takım durumundalar. 

Ascoli ise iç sahada başarılı sonuçlar alan bir takım. Kaliteli bir kadrolarıda var ancak şuanki durumları ile hayal kırıklığı yaşattılar. Geride kalan haftalarda biraz daha nefes almak için bu maçı seyircisi önünde kazanacaklarını düşünüyorum.


0 yorum:

Yorum Gönder