30 Nisan 2011 Cumartesi

Scottish Premier League Championship Play-Off Predictions, Betting, Reviews |April 30, 2011|



Motherwell - Rangers

Pick: First Half win to Rangers | 2.5 Goals Over
Odds: 1.98 | 1.70
Stake: 6/10 | 7/10

İskoçya Premier Ligi Championship Play-Off'ta bitime 4 hafta kala Celtic'in maç fazlası ile 1 puan önünde zirvede yer alan Rangers, geçen hafta İbrox'da Celtic'i yenemediği için geride kalan haftalar için puan kaybetme limitini doldurdu. Kenny Miller'ın gidişinden sonra ofansif anlamda çok büyük bir güç kaybetmiş olsalarda savunma gösterdikleri başarılı performans ile başarılı sonuçlar almaya devam ediyorlar. Dış sahada oynadıkları son 5 lig maçını kazanırken bu maçlarda kalesinde gol dahi görmediler. 

Motherwell 'in ise ligde bir hedefi kalmadı. İskoçya Federasyon kupasına finale yükseldiler ve hedefleri kupayı müzesine götürerek Avrupa kupalarına katılmak. Ligde bir hedefleri kalmamasına rağmen iç sahada aldıkları başarılı sonuçlarla dikkat çekiyorlar. Evinde son 5 resmi maçını kazanan Motherwell, Celtic'i de mağlup etmişti. Geçen haftada Hearts karşısında 3-0 geri düşmesine rağmen sahadan 1 puanla ayrılmasını bilmişlerdi. Hedefsiz bir takım için fazla istekliler. Bu nedenle Rangers'ı zorlayabilirler ancak iki ekip arasında bu sezon oynanan maçlarda Rangers farklı galibiyetlere imza attı. 

Rangers bu sezon evinde rakibi ile oynadığı maçlarda 4-1 ve 6-0 kazanırken , deplasmanda ise rakibini 4-1 ile geçmişti. Bu maçta da sonuca gitmekte zorlanmayacaklarını düşünüyorum. İki ekip arasında oynanan son 5 maçta 25 gol atıldığını ve bu maçların 4'ünün TGS 4-6 ile sonuçlandığını göz önüne alırsak, 2.5 gol üzeride iyi bir seçim olacaktır.

Motherwell'de savunmadan Steven Saunders sakat. Ancak orta sahadan Steve Jennings ile Chris Humphrey sakatlıklarını atlattıktan sonra tekrar maç kadrosuna alındı.

Rangers'da Lee McCulloch sakatlığı nedeni ile yok. Orta sahadan Jaime Ness'in durumu ise belirsiz.

Takımların maç kadrosu şu şekilde ;

Motherwell : Randolph, Ross, Hateley, Gunning, Craigan, Hutchinson, Jennings, Lasley, Forbes, Sutton, Jeffers, Humphrey, Murphy, Jones, Page, McHugh, Casagolda, Hollis.

Rangers : McGregor, Whittaker, Papac, Weir, Bougherra, Wylde, Fleck, Davis, Edu, Diouf, Naismith, Lafferty, Jelavic, Kerkar, Foster, Healy, Alexander, Hutton.

0 yorum:

Yorum Gönder