9 Nisan 2011 Cumartesi

Spain La Liga Predictions, Betting, Reviews |April 09 , 2011|


Athletic Bilbao - Real Madrid

Pick: Real Madrid to Win
Odds: 1.74
Stake: 7/10

Real Madrid'e 1.60 lık bir oranın açıldığı az görülmüştür. Bilbao zorlu bir deplasman olsada bu orandan Real Madrid'e bahis yapmak gerektğini düşünüyorum. Athletic Bilbao geçen hafta Almeira karşısında 3-1 kazanarak Espanyol'un puan kaybettiği haftayı iyi değerlendirmiş oldu ve ligde 5. sıraya kadar yükselerek Avrupa Ligine katılma şansını sürdürdü.

Athletic Bilbao, iç sahada çok etkili olan bir takım ve İspanya'nın en zor deplasmanlarından biri. Geçen sezon bu sahada Real Madrid'i mağlup etmesini bilmişlerdi. Bu kezde kazanarak El Classico öncesi rakibine süpriz yapmak istiyorlar ancak bunun mümkün olduğunu sanmıyorum bu kez.

Sezonun ilk yarısındaki El Classico öncesinde de iki rakip karşı karşıya gelmiş ve Real Madrid rakibini 5-1 gibi farklı bir skorla mağlup ederek moral depolamıştı. Bu sefer ilk maçtaki farklı bir galibiyete imza atabileceklerini sanmıyorum çünkü gerçekten zor bir deplasmana gidecekler ancak bir kez daha kazanacaklarını düşünüyorum. Hafta içinde Tottenham ile oynadıkları Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final maçında Adebayor kendini gösterdi ve boy avantajını kullanarak attığı gollerle kendine geldi. Higuain 'de dönüyor olması yine onlara avantaj sağlayacak. Ayrıca geçen hafta Gijon maçında forma giymeyen Ronaldo'da ilk 11 de görev alacak. Takımda orta alandan Khedira ve hücumcu Karim Benzema sakatlıkları nedeni ile yok. Ev sahibi ekipte ise Amorebieta ve Lertxundi'nin sakatlıkları devam ediyor.

Tahmine gelirsek ; Derbiler öncesi takımını motive etmesini çok iyi bilen Mourinho'nun Real Madrid'i kazanmasını bilir.

Muhttemel 11'ler ;

Athletic Bilbao : Iraizoz, Iraola, San Jose, Ekiza, Xavi Castil , Javi Martinez, Gurpegi, Muniain, David Lopez, Toquero, Llorente

Real Madrid : Casillas, Arbeloa, Ricardo Carvalho, Pepe, Sergio Ramos, Xabi Alonso, Lass Diarra, Mesut Özil, Di Maria, C. Ronaldo , Adebayor

Barcelona - Almeira

Pick: Barcelona to Win (-1) | Barcelona to Win First Half
Odds: 1.45 | 1.45
Stake: 8/10 | 7/10

El Classico öncesi ligde son sırada yer alan Almeria takımını ağırlıyor Barcelona. Hafta arasında Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final müsabakaısnda Shaktar Doneks karşısında müthiş bir oyun çıkaran Barcelona rakibini 5-1 mağlup etti. Geçen hafta Real Madrid'in Gijon'a yenilmesini iyi değerlendiren Barcelona , El Classico öncesi puan farkını 8 e kadar çıkardı ve şampiyonluk yolunda çok önemli bir avantaj yakaladı.

Shaktar karşısında turu büyük ölçüde geçmiş olmalarına rağmen El Classico'yu düşünen Guardiola kadroda bir kaç ismi yedeğe çekmiş. Sergio Busquets ve Kaleci Valdez'in cezası, Eric Abidal ve Puyol'un sakatlıkları nedeni ile oynayamayacağı haftada İniesta ve Messi gibi isimlerinde yedek soyunması bekleniyor. Bu isimlerin yoklugunda muhakkak ilk 11'deki kadronun gücü biraz daha azalacaktır ancak Barcelona'nın buna rağmen Almeira gibi zayıf bir takım karşısında sorun yaşayacağını düşünmüyorum.

Geçen hafta A.Bilbao karşısında sahadan 3-1 mağlup ayrılan Almeira, teknik direktör Luis Oltra’nın görevine son verdi ve yerine Roberto Olabe'yi getirdi. Ancak bu değişiklik Barcelona karşısında fayda göstermeyecektir. Rakibi ile oynadığı son 3 resmi maçı 8-0 , 5-0 ve 3-0 gibi farklı skorlarla kazanan Katalanlar, bu maçta da golü erken bulup farka koşacaktır.

Muhtemel 11'ler ;

Barcelona : Pinto, Adriano, G.Milito, Pique, D.Alves, Mascherano, Keita, Xavi, Pedro, Bojan, Villa

Almeira : D.Alves, Macedo, Silva, Acasiete, Luna, Mbami, Bernardello, Ortiz, Crusat, Piatti, Uche

0 yorum:

Yorum Gönder