9 Nisan 2011 Cumartesi

Holland Eredvisie Predictions, Betting, Reviews |April 09, 2011|


Excelsior - De Grafschaap

Pick: Excelcıor to Win
Odds: 2.07
Stake: 7/10

Hollanda liginde 16. ve 17. sırada yer alan takımlar alt ligden gelen ekiplerle Play-Outt oynuyor. Excelsıor ise ligde 16. sırada yer alıyor ve Play-Out oynamadan ligde tutunmayı hedefliyor. Geçen hafta ligin en zor deplasmanlarından biri olan Herenveen deplasmanında 2-0 geriden gelip 3-2 kazanarak neler yapabileceklerini gösterdiler.

Bu sezon ligde topladıkları 25 puanın 20'sini iç sahada maçlarından çıkardılar. Tipik bir iç saha takımı olduklarını söyleyebiliriz. De Grafschaap'ı geçen sezon Jupiter liginde mücadele ederken bu sahada mağlup etmişlerdi. Play-Out'tan kurtulmak için tekrar seyircisi önünde kazanmak istiyorlar.

De Grafschaap son iki maçını kaybetti. Tıpkı rakibi gibi onlarda bu sezon iç sahada topladıkları puanlarla ayakta kaldılar. Dış saha performansları oldukça kötü. 14 deplasman maçında sadece 9 puan alabildiler ve attıkları 8 gol ile son sırada yer alan Willem ile birlikte deplasmanda en az gol atan takım durumundalar.

Son haftalarda sakatlıklarla boğuşurken bu maçta çok önemli isimlerde cezalı durumda düştükleri için forma giyemeyecekler. Savunmadan Broekhof cezalı, Muslu Nalbantoğlu ve Paul Saeijis sakat. Orta alandan Meijer cezalı, Overgoor ve Hersi sakat. Hücum hattından Bargas cezalı. Baktıgımı zaman neredeyse takımın yarısı eksik.

Bu şartlar altında zaten deplasmanda zorlanan De Grafschaap'ın işinin daha da zor oldugunu düşünüyorum. Play-Out oynamaktan kurtulmaya çalışan ve geçen hafta deplasmanda Herenveen'i mağlup eden Excelsıor'un bu haftada kazanacağını düşünüyorum.

0 yorum:

Yorum Gönder