9 Nisan 2011 Cumartesi

Norwegian Tippeligaen Predictions, Betting, Reviews |April 09, 2011|

Brann - Fredrikstad

Pick: Brann to Win  | 2.5 Goals Over
Odds:  1.83 |1.56
Stake:  7/10 |7/10

Geçen sezon vasat bir performans ortaya koyan Brann, bu sezona oldukça iyi başladı. İlk hafta geçen sezonu namağlup şampiyon olarak tamamlayan Rosenborg'u deviren Brann , geçen hafta ise iç sahada oldukça başarılı maçlar çıkaran ve geçen sezon evinde sadece iki kez kaybeden Lillestrom'u 4-1 gibi farklı bir skorla mağlup etti.

İki maçıda kazanmlarının süpriz oldugunu söyleyebilirim. Mütevazı ve yaratıcı ismi sınırlı bir kadro ile mükemmel bir başlangıç yaptılar. Özellikle Ojo tek forvet oynamasına rağmen çok etkili oynadı ve iki maçtada gol attı. Arkasında görev alan Guastavino ile Mjelde'de ona destek sağlıyor ofansif olarak. Buna ek olarak duran toplarda savunmadan ileri çıkan isimlerle de tehlike yaratıyorlar. Boy ortalaması uzun bir takım olduklarından duran toplarda tehlikeli oluyorlar. Geçen hafta da Lillestrom durumu 2-1 e getirerek umutlanmışken , iki duran top organizasyonunda savunmadan ileri çıkan Saevarsson ve Korcsmar 'ın attığı gollerle farka koştular.

İlk iki maçta kalesinde 2 gol gördüler ancak bana güven vermedi açıkçası savunmaları. Ağır bir savunma hattına sahipler ve duran toplarda iler çıkan isimlerin geri dönüşü sırasında kontra ataklara yakalandıklarında çok zor durumda kalacaklarını düşünüyorum.

Yaş ortalaması olarak rakibinden 3 yaş daha genç olan Fredrikstad hızlı ataklar ile rakip kalede özellikle Borges ile çok etkili olabilir. Elyounoussi 'de kısa boyu ve sürati ile ağır Brann stoperlerini zor durumda bırakabilir.

Tahmine gelirsek ; Sezona müthiş başlayan Brann'da moraller üst seviyede ve evinde oynayacağı maçta galibiyete bir adım daha yakın ancak ben ilk iki maçta iyi bulduğum Fredrikstad'ın özellikle Borges ile etkili olacağını ve skor üretebileceğini düşündüğüm için üst bahisini daha sağlam buluyorum. İki ekip arasında oynanan son 6 müsabakada 24 Gol atıldıgınıda belirteyim. (Maç başına 4 Gol).

0 yorum:

Yorum Gönder